Kattilahuone

Kattilahuone

Erittäin suosittu homosauna Dublinin keskustassa.

The Boilerhouse

Sijainti-kuvake

12 Crane Lane, Dublin, Irlanti

Kattilahuone
Suosittu homosauna 5 kerroksessa Temple Barin alueella, lähellä kaikkia homobaareja ja klubeja. Vuonna 1997 avattu The Boilerhouse korvasi entisen saunan "The Gym", joka oli toiminut vuodesta 1979.

Palveluihin kuuluu kuivasauna, höyrysauna, poreallas, kaapit, suihkut, omat mökit, tupakointialue, TV-huone, rintareppu, solarium. Kahvila-baarissa on tarjolla kahvia, erikoisjuomia ja välipaloja. Ilmainen internetyhteys saatavilla.

Arkisin: 12-00

Viikonloppu: 24 tuntia

Ominaisuudet:
bar
kahvila
Ilmainen Wi-Fi
Poreallas / kuuma allas
Rentouttavat mökit
Sauna
Kauppa
Höyrysauna
hinta Kattilahuone
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 241 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

o
o c

8-Jul-2024

erinomainen paikka

Vierailen kattilatalossa säännöllisesti ja minulla on aina ollut hauskaa. Aina vaikuttunut henkilökunnan siisteydestä ja ystävällisyydestä. Erittäin kiireinen, viikonloppuisin varsinkin sunnuntai-iltapäivisin, Joitakin ulkoasumuutoksia viime vuonna, paljon suurempi höyrysauna ja paljon kavereita, joiden kanssa pitää hauskaa. valtava avoin tila ja paljon hyttejä ja yksityisiä huoneita, joissa voit pitää hauskaa haluamallasi tavalla. Siellä on loistava sekoitus kaikenmuotoisia ja -kokoisia ihmisiä ja paljon hauskaa on tarjolla kaikissa kerroksissa, erityisesti elokuvateatterissa. Ilmaisia ​​kondomeja ja runsaasti suihkuja koko rakennuksessa, mukaan lukien upea poreallas. Alakerrassa on myös ruokala ja kahvila, jossa myydään herkullista kahvia ja voileipiä.

A
Ali C

22-Apr-2024

Kiinnostunut vierailusta

Parin viikon päästä lähdössä Dubliniin ja kiinnostaa käydä kattilatalossa. Se olisi ensimmäinen kerta homosaunassa, onko siellä paikkoja, joissa voin pitää hauskaa, jos tapasin miehen. Ja onko kondomeja helposti saatavilla vai paheksutaanko niitä?
M
Mick Mick

3-Apr-2024

Vain minun mielipiteeni

ollut siellä vain 2 kertaa. Ensimmäinen kerta oli kiireinen niceeee .. 2. kerta (tyhjä), joka oli keskellä viikkoa ke / torstai-iltana. Hinta, jos se on kiireinen 25 €, mutta ehkä harkitse puoleen hintaan maanantaista torstaihin, mikä ei ole huonompaa kuin hengailu. Epätoivoisen näköinen. vierailisi uudelleen, jos se ei olisi niin kallista .. kun olen lopettanut työt, eli se on pubien sulkemisen jälkeen.
K
Kevin M

20-Feb-2024

Upea sauna, kannattaa käydä

Kävin kahdesti Dublinissa - kerran sunnuntai-iltapäivällä, kerran maanantai-iltana. Sauna on todella iso ja asiakaskunta tuntui olevan pääosin karhuja ja vanhempia miehiä, mikä oli niin mukavaa vaihtelua tyypillisiin hoikkiin tyyppeihin, joita useimmista eurooppalaisista saunoista löytyy. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Paikka on hieman rappeutunut, mutta se oli erittäin puhdas. Paljon yksityisiä ja julkisia tiloja hauskanpitoon. Tapasin täällä useita seksikkäitä karhuja ja isoja tyyppejä ja nautin itsestäni melko paljon.
J
Johnny Hardwell

19-Dec-2023

Mr

Niin tervetullut minulle ja vaimolle neljännessä kerroksessa, paljon ihmisiä kaikilta elämänaloilta myös katsomassa, mikä on niin kuuma 🥵 en malta odottaa palata takaisin, alakerran pojat voivat olla vähän koskettelevia, mutta ei mitään. t torjua, nähnyt muitakin heteropareja, jotka toivovat pääsevänsä enemmän mukaan ensi kerralla

D
Danny

20-Jul-2022

Ensimmäinen kerta

Odotan myös käyvän täällä ensimmäistä kertaa syyskuun paikkeilla, jos joku haluaisi tavata myös hauskanpitoa?Olen 23-vuotias ja etsin mieluiten vanhempaa miestä.olen enemmän pohjassa
P
Paddy

19-Jul-2022

Ensimmäinen kerta

Vierailu Dublinissa Syyskuu, 73 vanha haluaisi kokea ensimmäistä kertaa, voinko käydä katsojana tai kenties hemmotella itseäni?
D
Danny

20-Jul-2022

Hi

Olisitko kiinnostunut tapaamaan hauskaa? Olen 22-vuotias, kun en ole koskaan ollut miehen kanssa, mutta vaikeutan toimintaani. Ajattelin myös mennä syyskuun alussa
D
Darius

7-Mar-2022

Ensimmäinen kerta!

Hei kaverit, haluan mennä BH:lle, mutta en ole kiinnostunut toimimaan. Haluan vain uuden kokemuksen ja rentoutua saunassa. Onko tämä hyvä paikka tälle?
K
Karl

18-Apr-2022

Hei

Olen perässä samaa, mutta hieman ujo mennä yksin. Haluaisitko tarkistaa sen joskus?
K
Karl

18-Apr-2022

Koskaan ollut

Haluaisin myös mennä ja kokea sen itse, en ole koskaan ennen käynyt. Tapaamaan ja lähtemään yhdessä?
J
Josh

22-Feb-2022

Todella mukava henkilökunta

Soitin kysyen yleisiä tunteja jne. ja Patsy oli hämmästyttävä. Hän oli niin kiltti ja hauska. Olen juuri käynyt yhdessä Pariisissa, ja henkilökunta ei ollut ystävällistä. Hän oli mahtava.
J
Joe

3-Feb-2022

En malta odottaa vierailua!

Olen Dublinissa pari viikkoa kesäkuussa, ja odotan todella innolla, että pääsen perjantai-iltana pois Boilerhouseen. Pääsymaksu on hieman pienempi kuin maksan Yhdysvalloissa, joten siellä ei ole valittamista. Tuon oman voiteluaineen, koska aion käyttää sitä paljon. En pidä mistään paremmasta kuin siitä, että niin monet kaverit kuin jaksan, minua hapuilee, haukkoo ja hapuilee :)
H
Hernan

29-Jan-2022

Hauskaa

Rakastan käydä BH:ssa. Parhaat päivät ovat torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai. Siellä on vaihtelua, nuoria ja myös paljon +50, mikä ei ole minulle ongelma, koska rakastan kypsiä miehiä. Olen 27-vuotias ja rakastan pitää hauskaa vanhempien miesten kanssa. Viimeksi kun kävin, olin 69-vuotiaan miehen kanssa. Hän oli niin ihana mies, joka vietti lähes 25 minuuttia syömään minua, annoin hänelle vitun yhden täyden näkymän muista miehistä. Toivon palaavani pian kypsemmille miehille!
D
Dan

14-Feb-2022

Kattilahuone

Voitko olla alasti vai antaa sen hengailla?
N
Nigel

17-Jun-2020

rakastan sitä

Vieraile kattilatalossa säännöllisesti ja olet aina viihtynyt. Niitä on käytetty hyvin joka tilanteessa, ja koska väkijoukko on joskus vanhempi, sanoisin, että älkää kokeilko sitä, että useimmat vanhemmat kaverit tietävät kuinka tyydyttää nälkäiset kaverit ja jättää sinut tuskin kävelykuntoiseksi. Kokemusta ei voita mikään, vanhemmat tyypit tulevat myös todennäköisemmin mukaan ryhmäharrastukseen, jos kuten minä tarvitset useamman kaverin leikkimiseen kerrallaan.
K
Karl

2-Nov-2021

En ole homo vain utelias ja pidän 2 kävellä alasti

Hei uusi 2 tämä voi joku 1 kertoa minulle lisää kiitos
J
Joe

27-Jul-2021

Joe

Haluaisin pitää hauskaa.
M
Madlenn

11-Apr-2020

Pidän siitä

Tulin Itä-Euroopasta. Kävin Dublinissa saunassa jo kahdesti, lauantaisin ja noin kymmenen kertaa muutaman tunnin sisällä. Minua kosketettiin jatkuvasti ja tarjottiin mennä huoneeseen. Minulla oli loistava valinta kenen kanssa viihdyn. Höyryhuoneessa minun piti tehdä se heti 4 kumppanin kanssa. Yleensä haluaisin käyttää alusvaatteita ja sukkia, peruukkia. Mutta tämä ei todennäköisesti ole mahdollista. Lipun hinta on minulle korkea. Etsin sponsoreita. Heti kun karanteeni loppuu, menen taas saunaan.
M
Mark

6-Jun-2020

Hauskat ajat

Hei, jos aiot mennä alusvaatteisiin ja peruukkiin, ilmoita minulle. Haluaisin nähdä sen.
R
Robert

28-Mar-2020

herra robert

Mene aina Boilerhouseen, kun olen Dublinissa. Vaimoni käy kaupoissa ja minä käyn Boilerhousessa - loistava tapa viettää tylsä ​​lauantai-iltapäivä, kun hän ei käytä rahojani.
B
Brian

9-May-2020

Hei, olen hyväkuntoinen poika kaikin puolin hymyilevä

Hei, meillä on mahdollisuus tutkia tätä mahdollisuudella hieman enemmän.
T
Tom

16-Feb-2020

Ohion mies

Pidän tästä paikasta. Sain aina jotain toimintaa jopa 70-vuotiaana! Huomasin, että irlantilaiset miehet haluavat jäädä pois täältä ja sitten mennä The Georgeen juomaan ja seurustelemaan. Minä tein. Voi kyllä. 70-vuotiaana olin ohittamassa 55. Hyvät geenit
N
Neal

15-Feb-2020

Puhdas ja kiireinen.

Olen käynyt BH:ssa vuosien ajan, ja minun on sanottava, että olen yllättynyt negatiivisista kommenteista. Henkilökunta on aina kohteliasta ja näkyy siivoamassa jne. Asiakaskunta on sekoitus 20-luvun alusta 70-luvun lopulle, mikä on mielestäni virkistävää. Kaikki tyypit ovat tervetulleita ja minulla on hyviä kokemuksia. Yksi huomioitava asia ulkomaisille matkustajille: KYLLÄ, sinun on painettava porealtaan painiketta käynnistääksesi sen. Se on ajastimella. ;). Koska en ole ollut siellä muutamaan vuoteen, yksi mukavimmista asioista, jonka huomasin, oli seinään kiinnitettävä kondomi- ja liukasteenannostelija kahdessa kerroksessa. Kaivattu nyökkäys terveydellemme. Pelaa turvallisesti ja pidä hauskaa.
J
Jerry

14-Feb-2020

Mr

Olin Boilerissa 3 viikkoa sitten ensimmäistä kertaa saunassa (olen bi). Oli lauantai-iltapäivä, porukkaa oli mukavasti. Paikka oli puhdas. Tapasin aa turkkilaisen pojan. 22€ arvoinen.
R
Ronilson Mario

11-Jan-2020

Pettynyt

Minulla oli nyt erittäin epämiellyttävä tilanne yrittäessäni päästä saunaan opiskelijakortillani, vastaanottovirkailija oli erittäin töykeä, koska hän sanoi, että vaaleanpunainen opiskelijakorttini vanheni joulukuussa 2019 ja opiskelijakorttini vanhenee vasta 01. /21, määräaika jonka voin vaihtaa violettiin korttiin. Olin todella järkyttynyt, että käyn aina perjantaisin tai lauantaisin saunassa, eikä tämä ole tapa palvella asiakasta!
J
Josh

20-Nov-2019

Myllyn saunan juoksu

Parhaat ajat ovat iltapäivät ja sitten perjantait lauantait ja sunnuntait. Henkilökunta tekee erinomaista työtä pitääkseen paikan puhtaana ja ovat myös hyviä keskusteluihin ruokailutilassa. Koko joukko miehiä käy siellä teini-ikäisistä eläkeläisiin ja kaikkea siltä väliltä. Minua ärsyttää lukiessani joitain näistä arvosteluista, joissa valitetaan vanhemmista asiakkaista; Kaverit, kukaan teistä ei aio pysyä nuorina ikuisesti, joten osoita vähän kunnioitusta.
C
Caio

13-Oct-2019

Työntekijä Luke epäeettinen

Arvasin, että oli täysin absurdia, että työntekijä Luke sanoi, että olin humalassa ilman minua. Tämä tapahtui 13 noin kello 2019. Hän päästi sisään pojan, joka joi paljon ja minä en juonut, Luke kielsi minun pääsyni. Mutta en juo alkoholia enkä koskaan humalassa. Voin vain päätellä, että tämä oli jotain henkilökohtaista minua vastaan.
D
Darren

11-Feb-2020

Vastaa.

Todellisuudessa sinulla oli kuuma tämä Luke-tyyppi, pidit hänestä ja koska hän ei pitänyt sinusta, päätit kirjoittaa hänestä väärän ja paskan kommentin. Sinulla täytyy olla erittäin vilskeä elämä, jos et mene ulos humalassa.
R
R

4-Aug-2019

Hieno kokemus

Kaiken kaikkiaan hieno kokemus. Henkilökunta on mahtavaa ja yrittää parhaansa pitääkseen paikan puhtaana. 4 kerroksen pohjaratkaisu antaa sinulle runsaasti tilaa tehdä mitä haluat. Olin siellä lauantai-iltapäivänä, joten siellä oli paljon toimintaa useilta kavereilta ja paljon toimintaa.
J
John

6-Jul-2019

Kattilahuoneessa ongelmia

Kattilahuone on yleensä puhdas ja hyvin hoidettu. Vältä kuitenkin kaappeja - patjat ja tyynyt ryömivät lutteja ja voit päätyä syyhyyn - tein ja olen sittemmin kuullut muiden ihmisten varoittavan kaapista.s
J
John

28-Jan-2019

Mukava Crusin paikka

Olen käynyt tässä saunassa useita kertoja ja löytänyt sen hyvin tarpeisiini sopivaksi, käyn yleensä viikonloppuisin, joten siellä on yleensä hyvä muutama kaveri, ikähaarukka on hyvä 20-vuotiaista eläkeläisiin.Paljon kuumia aasialaisia ​​poikia mennä sinne mielestäni ja ovat erittäin seksikkäitä. Kahvilaosa on hyvä, mutta höyrysauna voi olla ajoittain liian kylmä.
E
Enrique Cambronero

22-Dec-2018

Mahtava paikka

Olen käynyt kattilassa useita kertoja vuosien varrella. Olen ollut siellä joka päivä lomallani. Rakastan kaikkea muuta paitsi kaappeja. Niitä on erittäin vaikea avata. Luulin sen olevan minä, mutta näin muita asiakkaita, joilla on sama ongelma. Tajusin, että kaapit ovat luultavasti liian vanhoja ja vaikeasti avattavia. Sanoisin, että minulla ei ole siitä mitään valittamista. Pääsymaksu on 22 €, mikä on mielestäni normaalia Euroopassa. Magnum sauna BUDAPESTissa noin 14€ DES BOILER Berliinissä 21 tai 22€. Henkilökunta on ystävällistä. Se on valtava paikka, ja olen nähnyt henkilökunnan puhdistavan sitä säännöllisesti. On vaikea pysyä tahrattomana, kun vain pari kaveria tekee työtä. Se ei ole liian täynnä tyyppejä MAANANTAIIN TIISTAIN tai KESKIVIIKKOINA näet enemmän loppuviikon aikana. Se on tungosta perjantaisin LAUANTAI ja sunnuntai-iltapäivänä. Siellä on tupakointialue. Yleisö enimmäkseen valkoisia kaiken ikäisiä ja loput ripaus kaikkea. Pidän enemmän 30-vuotiaista ja sitä vanhemmista miehistä, joten paikka sopii mainiosti. Minulla on ollut parhaat ajat BOILERissa ja siksi THE BOILER on viimeinen pysähdyspaikkani ennen kuin lähden Yhdysvaltoihin. Kaapeista löydät liukastetta ja kondomeja. Liinahuone voi olla lähellä sisältä. Asenne on sama kuin mistä tahansa saunasta; Henkilökohtaisesti en kiinnitä huomiota siihen, että teen asioitani yrittäen olla häiritsemättä ketään. Yhdessä kerroksessa on loistoa, mutta en ole koskaan nähnyt niissä paljon toimintaa enkä koskaan kiinnitä paljon huomiota. Henkilökohtaisesti minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa BOILERISTA. Minulla oli aina ollut hienoja hetkiä THE BOILERissa, ja irlantilaiset kaverit ovat parhaita, jos haluat olla tuhmia.
B
B

9-Dec-2018

Hauskaa ja puhdasta. Oli mukavaa.

En ole varma, mitä aiemmat arvostelijat kohtasivat, mutta olen matkustanut Iso-Britanniassa ja Irlannissa vuonna 2017 ja uudelleen vuonna 2018, pysähdyin matkan varrella saunoissa, ja tämä oli mielestäni hieno. En törmännyt muiden kokemaan likaisuuteen tai epämukavuuteen. Kaikki oli loistavassa kunnossa, kaikki oli puhdasta ja siellä oli paljon kaikenlaisia ​​tyyppejä. Tilat olivat hajallaan useissa kerroksissa, ja se oli mielenkiintoinen ja epätavallinen pohjaratkaisu muihin verrattuna. En tiedä, onko niitä remontoitu tänä vuonna vai mitä, mutta tämä saa minulta kaksi peukkua!
G
G

14-Sep-2018

Paska reikä

Olen ollut täällä kerran ja se on niin likainen, että on mahdotonta stimuloida, kun näet sen. Kaikki yli 60-vuotiaat ja harvat nuoremmat ovat poissa rajoista, koska ovat liian täynnä itseään. Tämän paikan välttäminen on parasta mitä voit tehdä. Säästä 22 euroa, jos olet nuori tai kiinnostunut nuorista. 18-40-vuotias on harvinainen, kuten 5% joukosta.
E
Evan

31-Oct-2021

Näytä enemmän Kunnioitus vanhoja ihmisiä kohtaan

On törkeää tulla tänne antamaan negatiivinen mielipide vanhojen vieraiden takia. Kaikki vanhenevat, osoita enemmän kunnioitusta niitä kohtaan, jotka taistelivat oikeuksiemme puolesta.
B
Bo

27-Nov-2019

Wow

Joten annat tälle paikalle yhden tähden pääasiassa siksi, että miehet ovat mielestäsi "60-vuotiaita?" Jos et saanut mitään toimia, se johtuu todennäköisesti siitä, että olet ruma tai sinulla oli huono asenne. Kävin täällä noin 5 vuotta sitten (olin kolmekymppinen, BTW) ja minulla oli räjähdys. Jos haluat Ritzin, mene Ritziin. Tämä on kylpylä.
T
Tom

4-Jan-2018

Ei koskaan uudestaan

Olen ollut siellä Bf:ni kanssa. Olemme tottuneet homosaunoihin, mutta emme ole koskaan nähneet näin likaisia, haisevia ja tyhjiä. Jos pidät 15 löysäkätistä 50+, mene sinne, jos et: pysy poissa.
D
Dave

5-Sep-2019

Dumpata

Täällä täällä.
B
Ben

8-Nov-2017

Ei ole sen arvoinen

Olen käynyt muutamassa saunassa eri maissa ja tämä on selvästi alle keskiarvon. 22 eurolla olisin toivonut toimivaa saunaa, lämmintä poreallasta ja mukavia kuumia suihkuja. Mutta mitään siitä ei tapahtunut. Jopa näytöt ovat huonolaatuisia. Paikalla oli muutamia miehiä, mutta vanhemmasta iästä.
a
alex

14-Sep-2017

Ei palaa

Defo ei ole paikka maksaa 22 euroa + 5 varvastossut! Olen ollut muutaman kerran, kun olen matkustanut Dubliniin, enimmäkseen lauantaisin ja paikka oli kauhea. 99% vanhoja miehiä 60-luvun lopulla! 1% -"maskuliiniset" ja heteroseksuaalit eivät anna sinun koskea heihin. Likaiset hytit ja suihkut/wc:t ja lauantai-iltana klo 3:lla enintään 30 kaveria. Jos todella vaadit viettämään yösi sellaisessa paikassa, ole vieraani, mutta palaan sellaiseen paikkaan uudelleen!
F
Fab

10-Sep-2017

Ei koskaan uudestaan

Kävin siellä torstai-iltana. Suurin osa saunasta ja höyrysaunasta oli suljettu, lämmittelypaikkaa ei ollut. Hyvin harvat ihmiset ja suurin osa heistä yli 50-vuotiaita. Olen käynyt eri saunoissa ympäri maailmaa ja tämä on ollut tähän mennessä pahin.
S
Scott

28-May-2017

Ensimmäinen saunakäynti ikinä

Pitkän euromatkan jälkeen olin valmis raaputtamaan kutinaa ja vierailemaan ensimmäisessä homokylpylässäni. 22 € sisäänpääsymaksu ja 5 € palautus varvastossista tuntuivat hieman jyrkältä näiden arvostelujen perusteella. Etuoven virkailija oli avulias ja ystävällinen, ja pääsin sisään. Ensimmäinen pysäkki oli pieni pukuhuone. Nopeaa ja helppoa, koska siellä oli vain yksi toinen kaveri (2am lauantaina), mutta tungosta, kun vaihdoin lähtemään (4am). Meni yläkertaan suihkuun ja kiipesi porealtaaseen. Ei näyttänyt toimivan (ehkä minun piti laittaa se päälle?), joten jatkoin nopeasti. Vaelsin pari muuta kerrosta, kunnes saavuin yläkertaan risteilyt pimeissä huoneissa. Sain toimintani aika monelta kaverilta pimeässä ja menin yksityisiin huoneisiin leikkiäkseen yksityisemmin muutaman kanssa (erikseen). Valitettavasti oli tyyppejä, joille hienovaraiset muutto- ja hylkäävät tarjoukset eivät toimineet, ja lyöminen ja voimakkaat "ei" saivat minut vain väliaikaisesti. Siellä missä on toimintaa, kaverit kokoontuvat. Muut hapuilevat minua, kun taas toiset yrittäisivät saada tunteen. Kun se oli liian täynnä, irtauduin ja tein silmukan. Yö muuttui kiireisemmäksi ajan myötä. Toiminta vilkastui myös yön edetessä, ja pari nuorempaa kaveria ohitettiin. Sling sai myös toimintaa. Ikävaihtelut, mutta selvästi vanhemmat. Ei millään pahalla, mutta en halua olla koukussa mummoni ikäiseen (olen 30-vuotias). Anna minulle kuitenkin dilf joka päivä. Olen iloinen, että katsoin sen, mutta tuskin palaan. Parasta oli pimeä huone ja mökit, ja sisäänpääsyn hinta on liian jyrkkä tähän etuun.
R
Rob

21-Apr-2017

Lähti 5 minuutin kuluttua

Haiseva, vanha ja yksi pahimmista, joissa olen käynyt - lähti 5 minuutissa!
G
Gay World

26-Mar-2017

Erittäin siisti paikka

Koska se on Dublinin ainoa homosauna, siellä on aina paljon miehiä. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy pieni pimiö ja pornoelokuva, toisessa kerroksessa on sauna, poreallas ja höyry, kolmas kerros on vain mökkejä ja neljäs kerros on toimintaa haha ​​- pimeä huone, pornonurkkaus, rintareppu jne. Parhaat toiminnot ovat tietysti pimeässä, mutta myös höyryssä, josta pidän parempana, koska voit todella nähdä henkilön. Henkilökunta on erittäin ystävällistä, kaikki on erittäin puhdasta ja tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi siellä. Sinulle annetaan kondomi ja geeli sisäänkäynnin yhteydessä pyyhkeen ja kaappisi avainten kanssa. Sisäänpääsymaksu on hieman korkea, mutta ehdottomasti sen arvoinen. VINKKI: Paras aika vierailla on defo-viikonloppu. Sauna alkaa olla vilkasta lähinnä kerhojen sulkemisen jälkeen eli noin klo 3. Sen jälkeen kaikki menevät saunaan ryhtymään toimintaan.
P
Pascal

23-Mar-2017

kattilahuone viikon alla

Saksalaisena pidän tiukoista säännöistä, mutta jos internet kertoo, että voit jäädä heidän 6 asti ja sinun täytyy lähteä ennen viittä, se saa minut sairaaksi. Olin joutunut jäämään sinne pidempään, ja jos he kertovat sinulle sisäänkäynnillä, se ei tee siitä paremmaksi.
E
Enrique

12-Nov-2016

HÄMMÄSTYTTÄVÄ

Maanantai ja tiistai eivät ole niin kiireisiä, alkavat olla kiireisiä keskiviikkona noin klo 8 aina sunnuntai-iltaan asti parhaisiin aikoihin perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Asiakaskunta nuorista tyypeistä 70-luvulle ellei enemmänkin paljon upeita miehiä ja kuten sanoin muissa arvosteluissa irlantilaiset kaverit ovat parhaita, siksi aina kun menen DUBLINiin lomalla, menen THE BOILERHOUSEIN juuri palattuani Yhdysvaltoihin, mutta minä Tulen takaisin ensi vuoden HUHTIKUUSSA. En malta odottaa, että saamme lisää noita upeita irlantilaisia ​​tyyppejä
W
Wayne

8-Nov-2016

ensimmäinen vierailu huhtikuussa 2016

Temple Barissa pysyminen... kattilataloon meno oli hienoa. Paikka oli erittäin puhdas, kaverit olivat ihania. Joka ilta, jolloin menin, en ollut pettynyt. Ylin kerros oli loistava oleskelu polvillani ja asiat ilmestyivät taianomaisesti. Todellinen vanhempi yleisö, mutta vanhempi yleisö mukavalla toiminnalla.
P
Paddy

12-Oct-2016

Siellä paljon

Defo yksi parhaista saunoista, joissa olen koskaan ollut 2 ystävällistä henkilökuntaa, erittäin puhdasta, rakastan perjantai-iltoja siellä joissakin lauantaisin sen vaikea 2 saada mitä haluat, koska se on erittäin kiireinen.
L
Luke

28-Aug-2016

Ei koskaan uudestaan

Vain vanhat tyypit, jotka ovat siellä piikittämässä pyyhkeesi alle edes sanomatta sinulle "hei", sauna ei ollut kovin puhdas, ja kaikki tämä kalliilla hinnalla. Olin siellä sunnuntai-iltapäivänä poikaystäväni kanssa ja päädyimme kävelemään useita kertoja, kun yritimme turhaan löytää kohtuullisen viehättävän kaverin, mutta päädyimme lähtemään 30 minuutin epämukavuuden jälkeen, kun 70-vuotiaat joulupukin näköiset kaverit huomasivat meidät.
E
Enrique

11-Jan-2016

RAKASTAN SITÄ

Olen tämän saunan fani; aina kun menen DUBLINiin, menen BOILERIN luo. On totta, että se on täynnä vanhempia miehiä, mutta myös monia hyvännäköisiä miehiä, viikonloppuna monia nuoria miehiä. Asenne kuin missä tahansa saunassa ympäri maailmaa itseään täynnä olevista kiusaaviin kuningattareihin, mutta en kiinnitä huomiota mihinkään. Olen kokenut elämäni parhaita sarjoja erittäin houkuttelevien ja mukavien kaverien kanssa. Rakastan niitä irlantilaisia ​​miehiä. Palaan lokakuussa ja vierailen jokaisena oleskeluni päivänä.
A
Alex

5-Oct-2015

Hieronta ja saunakäynti

Vierailin Boierhousessa keskiviikkona 30. syyskuuta hieronnassa, jonka hinta oli 40 € tunnin kerrallaan, ja sen arvo oli erinomainen. Saatuani vilauksen ympäristöön ja pyyhkeissään käveleviin tyyppeihin, päätin tehdä seuraavana päivänä kunnollisen vierailun! Ollakseni rehellinen, kaverit, jotka olivat siellä (minä olin siellä varhain iltapäivällä), olivat kaikki 50- tai 60-luvuilla, mutta koska se on minun ikäni, se ei ollut minulle ongelma. Paluuvierailustani aiheutui sisäänpääsymaksu 15 € ja varvassandaalit palautetaan 5 €. Tämä oli mielestäni kohtuullista. Vastaanotto ja kahvila ovat pieniä, mutta vieraanvaraisia, ja henkilökunta ei olisi voinut olla mukavampaa tai ystävällisempää, ja selitettyään minulle, mitä jokaisessa kerroksessa oli saatavilla, he jättivät minut tutkimaan. En ollut pettynyt! Yksityiset kaapit ja riittävän isot neljälle (voin taata tämän!) ja niissä on asiantuntevasti sijoitetut peilit, joten jos ovi on kiinni, saa silti miellyttävän kuvan huoneen sisätiloista! Kaiken kaikkiaan erittäin nautinnollinen iltapäivä, palaan takaisin ja voin suositella sitä!
P
Paul

10-May-2015

Kaksi kertaa 1 viikonloppuna

Kävin täällä perjantai-iltana ja nautin siitä alusta loppuun! Mukava henkilökunta ja hyvä porukka 20-70-luvuilta ja mahdollisesti vanhempiakin! Muutama lihas Mary's, jotka luulevat olevansa liian hyviä kaikille, mutta se on odotettavissa jokaisessa saunassa! Nautin rintareppuhuoneista ja risteilyalueesta yleensä, ainoa vika, joka minulla oli, oli se, että saat 1 kondomin ja 1 liukasteen saavuttaessa ja jos haluat lisää, sinun on mentävä takaisin alakertaan ja pyydettävä sitä. Luulen, että tämä voi pilata tunnelman, jos kiihdyt jonkun/ryhmän kanssa ja joudut lähtemään täydentämään varastoja! Pidän parempana saunasta, jossa on kondomeja ja liukuvoidetta jokaisessa kopissa tai ainakin joka kerroksen asemilla mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi! Kaverit olivat ystävällisiä ja juttelivat ja se oli mukava tunnelma. Palasin lauantaina ja tunsin täysin erilaisen tunnelman, väkijoukko oli 70% 50+ 20% todellista ylimielistä "kunnon" miehiä ja 10% kunnollisia miehiä. Yksi vanhempi isätyyppi näytti käyttäytyvän kuin linnan kuningas, joka istui baarissa ja tarkastaa kaikkia sisään tulleita ja kierteli käytävillä kuin omistaisi ne. Hän oli iso lihava hopeahiuksinen/karhumainen tyyppi ja sai paljon huomiota pojilta, mutta kahdessa eri tilanteessa näin hänen tönäisevän karkeasti kavereita, jotka yrittivät syöttää. Hän vaikutti tavalliselta, sillä hän oli erittäin ystävällinen henkilökunnan kanssa. Kuulin muutaman kaverin kommentoivan hänen asennettaan. Suurella enemmistöllä nuoremmasta yleisöstä näytti olevan erittäin huono asenne lauantaina verrattuna perjantain yleisöön. On sääli, että lauantai pilaa näkemykseni paikasta, koska perjantain vierailun jälkeen lähdössä en malttanut odottaa palata! Sisäänkäynti 1 € oli hieman jyrkän puolen. Sijainti on loistava, todella helppo löytää temppelibaarista.
J
Jim

12-Apr-2015

Pääsiäinen 2015

Tein kaksi matkaa tähän saunaan pääsiäisviikonloppuna. Sunnuntaina se oli erittäin kiireinen ja jos pidät erittäin vanhoista miehistä - ja puhun 70-vuotiaista ja vanhemmista - niin tämä on oikea paikka sinulle. 80% oli vanhoja miehiä ja musiikki oli KAUMAISTA. Se oli niin kovaa kuin se vain voi olla, tämän tarkoituksena oli estää kaverit nukkumasta mökeissä, koska se on auki koko yön. Menin takaisin tiistaina ja se ei ollut läheskään niin kiireinen ja onneksi musiikki oli paljon hiljaisempaa. Vanhoja miehiä oli kaikkialla, mutta minulla oli mukavaa aikaa 20-vuotiaan karvaisen irlantilaisen miehen kanssa. Tämä tapahtui kuitenkin noin 4 tunnin siellä olon jälkeen. Siinä on paljon hyttejä, tarpeeksi siistejä ja henkilökunta tarpeeksi ystävällistä. Ilmaiset kondomit ja liukuvoide. Erittäin keskeinen sijainti, mutta nuo vanhat irlantilaiset miehet! Useimmat heistä näyttivät siltä, ​​että heidän olisi pitänyt olla kotona valmistamassa saarnaansa seuraavaa sunnuntaita varten. Dublin on ihana kaupunki ja Guinness on nestemäistä täydellisyyttä, joten seuraavan kerran kun olen siellä, löydän jotain muuta tekemistä, tämä sauna ei ole tarpeeksi röyhkeä minulle. Pääsymaksu oli melko korkea, noin 22 euroa, jos oikein muistan.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.