Yritysbaari

  Yritysbaari

  Kellaribaari miehekkäälle yleisölle.

  The Company Bar

  Sijainti-kuvake

  28 Richmond St, Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta, M1 3NB

  Suosittu vain miehille tarkoitettu kellaribaari, joka sijaitsee aivan Manchesterin keskeisen homoalueen ulkopuolella.

  Yritysbaarissa on rajoitettu, pimeä tila, jossa nahka- ja fetissiväkijoukot käyvät usein. Paikka tulla nähdyksi ja nauttia happy hour -juomia, jotka jatkuvat myöhään iltaan.
  Ominaisuudet:
  bar
  tanssi
  Musiikki
  hinta Yritysbaari
  3.5
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 31 ääntä

  S
  Simon

  torstaina 16 heinäkuuta 2020

  Loistava

  Erittäin ystävällinen baari upea tunnelma.
  A
  Andy

  su 27

  Hauskaa hauskaa hauskaa.

  Loistava paikka viettää aikaa vain miesten kanssa, hyvä seksikäs tunnelma, yölläni oli muutama nahkainen mies, mutta enimmäkseen Jeanissa, mukavalla pimeällä alueella baarin takaosassa, jos tuntuu, että sisällä on melko pimeää, mutta tämä kaikki lisää miehekkääseen viehätykseensä. Erittäin ystävällinen henkilökunta, aina pakollinen yölläni Manchesterissa.
  B
  Brian

  Su 16. kesäkuuta 2019

  Onneton ☹️

  Tänä aamuna klo 5 minulta evättiin pääsy yrityksen baariin, koska ovella ollut kaveri kertoi minulle, että vuokranantaja oli soittanut viimeiset tilaukset tuntia aikaisemmin, koska oli ollut hiljaista. Seisoin kadun kulmassa katsomassa ovimiehen päästävän kaikenlaisia ​​sisään. Olin matkustanut koko matkan Leedsistä Manchesteriin illanviettoon, en ollut humalassa, koska olin juonut vain 2 drinkkiä, ja sitten piti odottaa klo 6.30 asti päästäkseni valmentajani takaisin Leedsiin ja puolentoista tunnin aikana minua lähestyttiin. kahdesti huumeiden takia tunsin oloni turvattomaksi Manchesterin kaduilla, en koskaan enää vieraile Manchesterissa tai yrityksen baarissa
  G
  Geoff

  pe, 21. lokakuuta 2016

  Ihana baari

  Tämä on ihana paikka vain miesten seuralle. Miehesi tyyppinen baari. Henkilökunta on niin mukavaa, että on todella helppoa rentoutua ja rentoutua samanhenkisten maskuliinisten miesten kanssa. Minä todella rakastan sitä.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.