Kings Arms Soho

Kings Arms Soho

The Kings Arms Soho

Sijainti-kuvake

Puola-katu 23, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, W1F 8QL

Kings Arms Soho
Tänään: Jivin' Julie's Bearaoke - Joka sunnuntai

Kings Arms on ollut homobaari vuodesta 1982 ja ollut vahvana yli 40 vuotta myöhemmin, ja se tunnetaan yhtenä LGBTQIA-ystävällisimmistä paikoista Sohossa. Se on Lontoon karhuyhteisön suosikkipalkki.

Perjantaisin ja lauantaisin vierailevat ja asuvat DJ:t pyörittävät dekkejä ja legendaarinen Beareoke, joka on jatkunut yli 25 vuotta, tapahtuu joka sunnuntai.

Baarissa on tarjolla laaja valikoima tynnyrioluita sekä siidereitä ja väkeviä alkoholijuomia.

Arkipäivä: 4–11.30 maanantaista keskiviikkoon. torstaina klo 12-11.30. klo 12-12 perjantaina

Viikonloppu: 12-12 lauantaisin. Sunnuntaina klo 1-10.30

Ominaisuudet:
bar
Karaoke
Musiikki
hinta Kings Arms Soho
4
Yleisön ikäraja

Perustuu 24 ääntä

J
John

10-Jan-2020

VAROITUS

Riputin reppuni pöydän alle, jossa istuin, ja joku, joka oli selvästi melko kokenut tässä, varasti sen. Onneksi minulla ei ollut paljon, mutta olisin voinut hukata kodin avaimet, rahat, puhelimen, mitä tahansa... Baarin henkilökunta sanoi, että he tarkastavat CCTV:n ja raportoivat minulle, mutta en koskaan kuullut heistä mitään. Näyttää siltä, ​​että tämänkaltaiset asiat eivät ole harvinaisia ​​täällä - kun lähdin, huomasin seinällä hyvin pienen kyltin, jossa luki "Tämä on rikospaikka". Rehellisemmässä, asiakkaistaan ​​välittävässä paikassa olisi varmasti ollut isompi, joka olisi varoittanut omaisuudestamme huolta mahdollisten varkauksien takia.
G
Gary

10-Sep-2017

Kallis

Vieraillut eräänä iltapäivänä syyskuussa 2017, tilasin tuopin pale alea, järkyttynyt hintaan 5.30 puntaa, yksi henkilö paikalla, musiikki oli todella päivätty kuulosti 1900-luvun alussa, älä mene jos haluat tavata ihmisiä, ajan tasalla olevaa musiikkia ja hauskaa, tapana mene uudestaan.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.