LABO

LABO

Viihtyisä homobaari ja yökerho Pariisissa.

The LABO

Sijainti-kuvake

37 rue des Lombards, Pariisi, Ranska, 75001

LABO
Huomenna: Happy Hour - alennettu olut klo 3-3 - Joka tiistai

Ystävällinen homobaari/klubi (entinen "The Eagle"), joka sijaitsee homo-Pariisin sydämessä. LABO isännöi erityisiä tapahtumia ja teemajuhlia.

Happy hour klo 5-11 päivän oluella ja cocktaililla. Sijaitsee lähellä useita ravintoloita - heillä on täällä illallisen jälkeisiä juomia. Maanantaisin suljettu.

Arkisin: 15-00

Viikonloppu: 15-00 / 06

Lähin asema: Châtelet

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Karaoke
Musiikki
hinta LABO
4.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 12 ääntä

B
Blanco

13-Apr-2019

El peor lugar de Paris

14 minuuttia sitten. Erittäin huono kokemus 15/3, huono kohtelu ja huonot käytöstavat baarimikko Nicolásilta ja 100% epämiellyttäviltä turvallisuushenkilöiltä. Minua syytettiin oletetun matkapuhelimen varastamisesta, he tarkastivat minut näyttämällä heille omaa kännykkääni. Siihen tyytymättöminä he uhkaavat minua soittamalla poliisille, mitä vaadin. Poliisi saapuu paikalle ja salaperäisesti tämä henkilö on Nicolás lähtee tiloista kännykkä kädessään ja pitää sitä taskussaan, kamala, epäreilu ja valehtelija. Se ei ole ainoa tosiasia, toista ystävää syytettiin takin varastamisesta. En suosittele sitä, epämiellyttäviä ihmisiä sisäänkäynnistä uloskäyntiin. Jos olisi huonompi arvosana, laittaisin sen. Ihmisten ja erityisesti ulkomaalaisten hyväksikäyttö. Pariisin pahin paikka.
C
Caetano

8-Jan-2018

Ei paljon

Menimme gia-iltaan ja lähdimme klubilta erittäin pettyneinä. Erittäin huono tuotanto. Ei vähän hyvä.
J
James

3-Feb-2016

Upea ulkoalue

Todella iso homobaari, joka sijaitsee lähellä monia herkullisia ravintoloita ja kahviloita. Runsaasti tilaa istua alas, jos tanssilattialla seisominen ei ole sinun juttusi.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.