Pukuhuone

  Pukuhuone

  Niille, jotka pitävät asioista hieman karkeammista.

  The Locker Room

  Sijainti-kuvake

  6-8 Cleaver Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, SE11 2DP

  Pukuhuone
  Tänään: Karhun yö - Joka tiistai

  Tämä puhdas, moderni ja mukava sauna on yksi Lontoon "hardcore"-paikoista niille, jotka haluavat pelata vähän rajummin. Kenningtonin sydämessä toimiva pukuhuone on juuri remontoitu, ja se on yksi Lontoon parhaiten varjeltuista salaisuuksista. Tilaa reilusti yli 20 kaverille, joten löylyhuoneissa ja saunoissa on tilaa levätä ja nauttia lämmöstä!

  "Mene pimeään labyrinttiin, jossa on sykkiviä leikkihuoneita, yksityisiä rentoutumiskaappeja ja suihkutiloja, joita voit käyttää yksin tai kumppanisi kanssa. Siellä on runsaasti risteilytiloja mutkattomaan hauskanpitoon – tai jos tapahtuu liikaa, liity kanssamme kahville rennosti. -ulkohuone. Mitä tahansa etsitkin, löydät sen pukuhuoneesta. Toivomme, että tämä kiehtoo ja innostaa sinut tutustumaan paikkaan." 

  Arkipäivä: maanantai - sunnuntai: 11 - 00

  Lähin asema: Kennington tai Vauxhall

  Ominaisuudet:
  Ilmaiset kaapit ja ylelliset pyyhkeet
  Ilmaista teetä
  kahvia ja suodatettua vettä
  20 miehen sauna
  16 miehen höyrysauna
  3 x leikkihuonetta
  3 tehosuihkua
  12 yksityistä rentoutumismökkiä
  hinta Pukuhuone
  3.3
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 198 ääntä

  2017 Yleisöpalkinnot
  2017 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  2018 Yleisöpalkinnot
  2018 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  2019 Yleisöpalkinnot
  2019 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  2020 Yleisöpalkinnot
  2020 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  D
  Darryl Wadley

  Ke, 06. maaliskuuta 2024

  Darryl

  Olen käynyt täällä nyt 25 vuotta, aloitin nuorena ja olen kasvanut sen kanssa, täällä on yleensä vanhempaa porukkaa useammin kuin ei, mukava valikoima tyyppejä, hyvät, siistit tilat, hyvä henkilökunta (ainoa töykeä henkilökunnan jäsen on irtisanottu), tiistait ja sunnuntait ovat minun henkilökohtaisia ​​suosikkipäiviäni, mutta alastonkaveripäivät (joka kuukauden ensimmäinen torstai) ja alastonpäivät (joka kuukauden ensimmäinen lauantai) ovat todella hyviä päiviä. mennä myös, erityisesti jälkimmäinen on yksinkertaisesti heiluttaa kaverit, ja se on halvin homo sauna Lontoossa (jos ei maan).
  S
  Steve Marriott

  lauantaina 02. maaliskuuta 2024

  Suosikki Lontoon saunani

  Olen käynyt täällä monta vuotta ja nähnyt muutamia muutoksia. Neiti röyhkeä komea Richie. Tässä on hyvä sekoitus miehiä. Ystävällinen tunnelma. Hyvän kokoinen höyrysauna ja sauna. Ilmaista teetä ja kahvia. Sopivan hintainen pääsymaksu.

  katsastus syyskuu 2023

  Kaikki nämä arvostelut ovat vanhentuneita. Mene pukuhuoneeseen ja tarkista asia itse.
  R
  Richard

  Su, 16. helmikuuta 2020

  Miellyttävä

  Porealtaan puutteesta huolimatta sauna oli lähes täydellinen. Hyvä: - Miellyttävä henkilökunta. Erityisesti yksi, jonka nimi oli Richard (luulen). – Henkilökunta siivosi säännöllisesti. -Jos olet siellä pitkällä vierailulla ja nukahdat, kukaan ei välitä. - Teetä ja kahvia on saatavilla ilmaiseksi. Saatavilla oleva Bad -Only välipala on Pot Noodle. -Kalleita tavaroita myyntiautomaatissa. -Olin onnekas tapaamassa söpön 23-vuotiaan Lutonista vieraillessani. -Lähin metro on Kennington.
  A
  Alex

  pe, 17. tammikuuta 2020

  Hyvä sekoitus miehiä.

  Minulla oli hauskaa tässä paikassa useaan otteeseen. Huomasin, että päivällä on ikääntyneitä, mutta öisin väkijoukko on kaiken kaikkiaan nuorempi hyvä sekoitus miehiä. Tämä paikka on rennompi kuin muut saunat, mikä antaa sille upean tunnelman.
  J
  Jon

  Ti, 14. tammikuuta 2020

  Jon

  Ajattelin kokeilla tätä näytelmää uudelleen iso suuri virhe henkilökunta Erittäin töykeä ovella, lattialla oli kosteita pyyhkeitä ja koko paikka pärjäisi syväpuhdistuksella erittäin hiljaisella sekä rahan tuhlauksella, joka jäi 20 minuutin jälkeen. hyvitys ja ulkomaalainen kaveri. Ovessa oli erittäin töykeä eikä saanut hyvitystä.
  j
  jo

  torstaina 05

  suuri arvo

  Olen ollut siellä pari kertaa, kiireisempi viikonloppuisin ja vierailee ehdottomasti uudelleen. Aina ystävällinen henkilökunta ja halvempaa kuin muut lähellä olevat. Höyrysaunassa on aina toimintaa.
  D
  David

  to 17

  Ben

  Olen ollut siellä kahdesti viime viikkoina, ja molemmilla kerroilla ystävällinen henkilökunta tervehti minua. Asiakaskunta oli hieman vanhempi, mutta siellä oli joitain nuorempia miehiä ja minun ikäryhmässäni, joten minulla oli hauskaa!!!
  b
  bill

  Ti, 04

  ihana rentouttava sauna

  Minusta tämä on yksi Lontoon ystävällisimmistä saunoista, etenkin keskiviikkoisin ja perjantaisin, jolloin henkilökunta on erittäin vieraanvaraista, niin nuoria kuin vanhojakin. Lisäksi ilmainen tee ja kahvi sekä herkulliset keksit ovat miellyttävä yllätys.
  G
  Gary

  Ti, toukokuu 07, 2019

  Cum in your Pants Night

  Kävin alusvaatteilla, mutta valitettavasti vain harvat olivat pukeutuneet. Melko kiireinen klo 9 mennessä sekalaisen väkijoukon kanssa, olin nuorin, mutta paljon 30-, 40- ja 50-vuotiaita miehiä. Paikka on ok, kuten muut sanoivat, ja kaikki huoneet toimivat hyvin. Pelasin muutaman muun kanssa jockstrapsissa ja alushousuni saivat paljon huomiota vanhemmasta yleisöstä, joten hauskaa iltaa.
  B
  BRIAN A

  Ke, 06. lokakuuta 2021

  Kuuma kukko

  Minä viikonpäivänä tämä on?
  m
  moscardini

  To 11. huhtikuuta 2019

  En ole koskaan nähnyt huonompaa saunaa

  Sijainti: Jää pois Kenningtonin pysäkillä ja kävele tälle kauniille alueelle, kunnes tulet hyvin näkyvälle sisäänkäynnille. Asiakastyyppi: Jos et pidä vanhoista ihmisistä tai lihavista miehistä, älä mene tähän saunaan. Rakenne: Kamala. Yksi saunakäytössä olevista huoneista lämmitetään huoneen ulkopuolella olevaan pistorasiaan kiinnitetyllä sähköpatterilla. Tarpeetonta sanoa enempää. Puhdistus: Huono. Hinnat: liian korkeat sille, mitä se tarjoaa. Neuvoja asiakkaille: Jos etsit rentoutumista kylpylässä, mene suoraan asiakaskuntaan; Lontoo on niitä täynnä. Jos etsit hauskaa mukavien miesten kanssa, sinun on turha tulla tänne. Vinkkejä esimiehille: Sauna on erittäin kiireinen ja vanhat ihmiset vaikuttavat onnellisilta, joten sinun näkökulmastasi kaikki on ok. Tarpeetonta neuvoa.
  F
  Frank

  Su 07. huhtikuuta 2019

  Ensimmäinen kerta

  Ensimmäistä kertaa tämän tyyppisessä paikassa. En ollut varma mitä odottaa, mutta nautin todella itsestäni. Helppo saada toimintaan ja halua palata naisten bi-illaksi. Ehdottomasti sinne.
  m
  mike blue

  Su 07. huhtikuuta 2019

  Vanhemmille miehille

  Olin siellä perjantai-iltana. Suurin osa asiakkaista ei ollut minun tyyppiäni. Ovimies oli kuitenkin erittäin seksikäs ja suloinen. Harmi, että hän ei halunnut liittyä puolueeseen ;)
  H
  Howard

  La 06. huhtikuuta 2019

  Pukuhuone on hieno seura

  Pukuhuone on hieno seura
  H
  Harry

  Su, 03. maaliskuuta 2019

  Tervetullut paikka ilman asennetta.

  Käymme täällä usein Lontoon matkoillamme. Paikka on puhdas, henkilökunta on avulias, huomaavainen ja ystävällinen, ja asiakaskunta on hyvin sekalaista iän, muodon ja etnisen alkuperän suhteen ... mikä tarkoittaa, että siellä on yleensä hyvä sekoitus. Tämä on yksi Lontoon edullisimmista saunoista, ja se on suhteellisen helppo löytää Northern Line -linjalta. Sinun tulee olla varovainen alakerran liukkaiden lattioiden suhteen ja myös olla tietoinen siitä, että siellä ei ole poreallasta (tämän vuoksi annoin tiloihin kolme tähteä viidestä). Anna kuitenkin tälle saunalle mahdollisuus, jos etsit toimintaa rennossa ja ystävällisessä ympäristössä.
  h
  hall

  Su, 03. maaliskuuta 2019

  Onko pukuhuone epärehellistä liiketoimintaa?

  Menin pukuhuoneeseen tänä iltana (6.15) klo 02 katsottuani heidän nettisivunsa, joka näyttää uudelta ja erittäin vaikuttavalta. Kesti tunnin päästä sinne, mutta minua kohtasi äreä henkilökunta, joka pyysi sisäänpääsyä 03 puntaa, vaikka verkkosivusto sanoi 2019 puntaa. Kun kysyin hintaa, hän väitti, että sisäänpääsymaksu oli 23 puntaa. Kun näytin hänelle kuvakaappausta verkkosivustosta, jossa oli hinta, ja kysyin, milloin hinta oli noussut, hän päätti, ettei hän osaa puhua englantia – ja keskustelu päättyi. Sanoin hänelle kirjoittavani arvostelun – ja hän nauroi. Pukuhuoneen kaltainen yritys, joka mainostaa verkkosivustollaan yhden hinnan ja nostaa sitten räikeästi hintaa asiakkaiden saapuessa, tuottaa petollisen verkkosivuston. Petos on epärehellinen teko, ja tästä seuraa, että pukuhuone on epärehellistä liiketoimintaa. Suosittelen jokaista, joka aikoo vierailla pukuhuoneessa verkkosivustonsa perusteella, harkitsemaan kahdesti, koska heidän verkkosivustonsa tiedot ovat, vaikka ne vaikuttavatkin, vääriä. Toivon, että Pukuhuone muuttaa nettisivujaan vastaamaan oikeaa tietoa ja palkkaa lisäksi henkilökuntaa, joka osaa ja haluaa puhua asiakkaiden kanssa – mieluummin piiloutuen vieraan kielen taakse kommunikoinnin välttämiseksi. On valitettavaa, että tällä hetkellä tämä sauna kohtelee homoasiakkaitaan näin epäkunnioittavasti.
  H
  Howard

  ti, 05. helmikuuta 2019

  Erinomainen kansainvälisesti monipuolinen klubi

  Pukuhuone on loistava homosaunakerho. Olen ollut heidän kanta-asiakasnsa jatkuvasti 2000-luvulta lähtien. Rakastan tätä erittäin rentouttavaa ja ystävällistä homosaunaklubia, vieläkin paremmin kuin sen tarjoamat hierontarentoutukset, erittäin kauniisti, siististi ja ammattimaisesti, josta huolehtii heidän erittäin asiantunteva henkilökuntansa, joka on erittäin ystävällistä ja kaunista ja ammattimaisesti kokenut. Harkitse erilaisia ​​tilanteita rodustasi riippumatta.
  I
  Ian Mowat

  lauantaina 12. tammikuuta 2019

  Parannusta viime vuosina

  Pukuhuoneen hiljattain laajennettu osa on upea uuden saunan myötä. Alakerrassa on edelleen hirveetä ja märät pyyhkeet lattialla suihkujen vieressä. Uima-altaan matot olisivat parempia jalan alle. Vanha yläkerran höyryhuone oli mukavampi, mutta nykyinen olisi ok, jos se ei olisi tupakkahuoneen vieressä ja siksi sisällä haisee savulle. Onko tupakkahuone nykyään todella tarpeellista, sen voisi poistaa ja tilalle mukavalla porealtaalla tai paremmalla höyrysaunalla. Asiakkaat olivat vanhempia miehiä ja näennäisesti paljon bi-kavereita.
  Z
  Zack

  La 08. joulukuuta 2018

  Rakastan uutta laajennusta ja uutta saunaa.

  Tämä paikka on aina hyvä. Se pidetään aina puhtaana, vaikka joskus sotku johtuu laiskaista asiakkaista, jotka eivät laita tavaroita roskakoriin. Tarkoitan, että jos laitat kondomin kääreen wc:hen, olet syypää, etkä henkilökunta. Uusi saunalaajennus on hieno - ne valtasivat tilan, jossa kampaamo oli ja siihen on nyt tullut uusi iso tv-alue, vielä muutama koppi, wc ja upouusi sauna, kaksi kertaa suurempi kuin toinen. Vanha on luultavasti liina tai pimeä huone sen mukaan, mitä minulle on kerrottu.
  M
  Mark

  Pe 14. syyskuuta 2018

  Tarkka kuva

  Lukemalla kaikki arvostelut saat melko tarkan kuvan. Tapahtumapaikkana pukuhuoneesta puuttuu ehdottomasti tiettyjä ominaisuuksia. Poreallasta ei ole, sauna ja höyrysauna ovat melko pieniä, yksityisiä huoneita on hyvin rajoitetusti, ja ne ovat epämiellyttäviä ja usein epäpuhtaita. Koko rakennus kaipaa päivitystä, itse kaapit ovat vanhoja ja avaimet eivät välttämättä toimi. Myös ilmastointi tai lämmitys on hyvin rajallinen, joten yleisillä alueilla on joko liian kuuma tai liian kylmä. Ihmisten joukko on hyvin monipuolinen, ja on totta, että asennetta on hyvin vähän. Mutta koska monet kaverit ovat vakituisia, he yleensä istuvat katsomassa televisiota tai tekemättä mitään. Saat kuitenkin mitä maksat, ja tämä on Lontoon halvin sauna. Lisäksi, jos tapaat ihmisiä, joista pidät, sillä ei ole melkein väliä, millainen tunnelma on.
  M
  MOSHE

  lauantaina 18

  Suosikki Lontoon saunani

  Minulla on tapana mennä sinne keskellä viikkoa, keskipäivällä, joten se ei ole vilkkaimmillaan. Hyvä: Pieni laitos, ystävällinen, todella viehättävä henkilökunta - Rich on iloinen, pitää paikan puhtaana, hänellä on ystävällinen sana kaikille, luultavasti paras kaveri. Yleisö on yleensä kypsää, ihmiset ovat juttelevia, ystävällisiä ja rentoa. Olen käynyt suuremmissa, hienostuneemmissa saunoissa (Saksassa ja kaikkialla Euroopassa), mutta en missään niin miellyttävässä kuin Pukuhuoneessa. Huono: päivityksen tarpeessa, jotkut kaapit viallisia.
  T
  T

  ma 23

  Pukuhuonesauna- Kamala/ Saniteettiosaston pitäisi sulkea se

  Kamala - ilkeä - kellari - Ei ilmastointia - Vanhat tuulettimet - likaiset. Sanitaation pitäisi sulkea se - se on melkein vaarallista.
  A
  Andrico

  pe, 20. huhtikuuta 2018

  Ei poreamme!!

  Mökeissä ei kaappikaappeja eikä patjoja pitääkseen hauskaa kunnolla eikä poreallasta miksi??
  T
  Tony

  Ti, 23. tammikuuta 2018

  Se on mitä se on, toteuta se!

  Maanläheinen sauna, ei röyhelöä täällä, voisi päivittää, mutta se ei ole Homes and Gardens ffs! Henkilökunta on aina ollut erittäin ystävällistä ja avuliasta, kun olen käynyt, ilmaisia ​​virvoitusjuomia. Hieman kulunut, kyllä, mutta jos etsit toimintaa, löydät sen... Yleisesti ystävällinen ja minusta tavallinen joukko, sinun täytyy vain jutella ihmisten kanssa, kuka tietää, mitä se voi johtaa? Jos olet erimielinen, tulet varmasti pettymään, ojenna kätesi ja kosketa... Älä tule tänne usein, mutta pidä aina hauskaa.
  D
  Dvir

  su 14

  Välttää.

  Kävin siellä lauantai-iltana ja siellä oli tuskin ketään. Olen 35-vuotias ja olin siellä nuorin. Sitä paitsi paikka itsessään on likainen ja sellissä on epämukavaa olla - kaapit eivät mene kunnolla kiinni.
  p
  phill

  ma 05. helmikuuta 2018

  Phill

  Kävi lauantaina. oli mukavaa.
  M
  Michael

  lauantaina 06. tammikuuta 2018

  Suosikkisaunani Lontoossa

  Mielestäni tämän saunan pienuus ja henkilökunnan ystävällisyys ja miesten toimintahalu toimivat vain täydellisesti. Niin monessa saunassa on kyse henkilökunnan, asiakkaiden asenteesta tai vain näiden yhdistelmästä. Pidin tässä siitä, että Lontoon kaltaisessa valtavassa kaupungissa vallitsi läheisyys, joka tuntui oikealta ja toiminta oli mahtavaa.
  B
  Ben

  Tiistai 19. joulukuuta 2017

  Uusi suosikkini

  En ole käynyt Lontoossa muutamaan vuoteen. Kävin Chariotissa Shoreditchillä. Nyt kun se on poissa, suuntasin pukuhuoneeseen 11 tunnin välimatkalleni lentojen välillä. Rakasti sitä! Minut toivotettiin tervetulleeksi ovelle, minulta veloitettiin Lontoon alhaisin sisäänpääsyhinta, ja löysin paikan olevan täynnä mukavia ihmisiä eri ikäisistä, vartalotyypeistä ja etnisistä ryhmistä. Kaikki tulivat tänne pelaamaan. Paikka on vanha ja näkyy kaikkialla, mutta se on kohtuullisen puhdas. Minulla oli hauskaa ja tämä on nyt uusi suosikkini Lontoossa.
  A
  Anton

  Ke 15. marraskuuta 2017

  Vain paikka minulle

  Olen ollut siellä juuri tänä iltana. Saapui noin klo 6 ja lähti noin klo 8.30 täysin tyytyväisenä. Paikka on kompakti, mutta rakennettu erittäin hyvällä tavalla pelaamiseen. Suurin osa miehistä on vain suosikki-ikääni, joka on yli 40-vuotiaat ja ovat erittäin innokkaita pelaamaan. Oli hauskaa. Olen edelleen Lontoossa jonkin aikaa, joten mene ehdottomasti uudelleen.

  Minun vierailuni

  Ihana ystävällinen henkilökunta, sekalainen joukko eri-ikäisiä ja paljon julkista hauskaa esillä - mikä ei pidä!
  S
  Stephen

  su 13. elokuuta 2017

  Tilaa parannuksille

  Tämä paikka näyttää olevan perustettu 20 vuotta sitten, eikä mikään ole muuttunut sen jälkeen. Ei modernia, ei ajanmukaisia ​​tiloja. ... kuitenkin henkilökunta on ystävällistä ja huomaavaista.
  j
  john

  ti, 01. elokuuta 2017

  Johannes

  Todella mukava paikka, puhdas ystävällinen henkilökunta ja nopea reagointi vaikeuksiin ja onnettomuuksiin / mukava kuorma jätkät purkaa.
  G
  Gilles

  Ke 19. heinäkuuta 2017

  ystävällinen henkilökunta, hyvin pieni eikä mitään toimintaa

  Yllättäen Lontoossa on vain muutama paikka kuumille treffeille. Ja jopa niitä verrataan huonosti Pariisin, Berliinin tai Brysselin klubeihin. Odotin enemmän toimintaa tässä paikassa. Neljä ihmistä, minä mukaan lukien, hyvin pieniä, lämpimiä, märkiä ja huonosti tuuletettuja... Kohtuuhintainen, mutta silti liian kallis, jos sisällä ei ole ketään. en menisi uudestaan...
  V
  Víctor

  ma 20. helmikuuta 2017

  Hauskaa! Rakasti sitä!

  Käytiin Charriots Shoredichtissa ja oli hieman epätoivoinen löytääkseen uusi tapahtumapaikka. Käyn tässä pienessä saunassa. Positiivinen: 1 – hyvää vastinetta rahalle, 10 £ ennen klo 1 ja 13 £ jälkeen, tee, kahvi ja keksit ilmaisia ​​ja hyvin hinnoiteltuja virvoitusjuomia ja välipaloja. 2 - erittäin ystävällinen henkilökunta. He jopa kysyvät nimeäsi, komea nuori mies kutsui minua jatkuvasti herra V:ksi. Luulin, että minulla oli mahdollisuus, koska hän sanoi minun olevan komea ja kutsui minua komeaksi, kunnes huomasin hänen kutsuvan komeaksi kaikkia! LOL! 2- hyvä sauna ja turkkilainen sauna. 3 - ihmiset harrastavat seksiä, eivät paraattelemaan 4 - jumalallinen sekoitus ihmisiä, eivätkä he ujostele harjoittaa seksuaalista toimintaa julkisilla alueilla. 5- helppo löytää 6- upeat suihkut Negatiivinen: 1- vaikka paikan jatkuva siivoaminen on nähnyt parempia päiviä. Erityisesti höyrysaunan (sisäänkäynnin) ympärillä oleva alue on korjattava. 2 - alakerran alue on melko viileä. Kuten näette, on enemmän positiivista kuin negatiivista. Tärkein: 3.5 tunnissa minulla oli [toimintaa] 15 miehen kanssa... Olen iso karhu ja minulla oli hauskaa!
  D
  David

  La, 12. toukokuuta 2018

  Pitkää ikää pukuhuoneeseen!

  LR on Lontoon paras sauna! Palvelu on upeaa!!
  A
  Andrew

  pe, 13. tammikuuta 2017

  Tarvitsemme porealtaan!!

  Miksi tässä saunassa ei ole poreallasta??
  D
  Dave

  su 18. joulukuuta 2016

  Älä tuhlaa aikaasi

  Minusta tuntuu pahalta sanoa tämä, koska henkilökunta on erittäin ystävällistä ja sisäänpääsymaksu oli kohtuullinen (13 puntaa), mutta en menisi tänne uudelleen. Paikka on ahdas, tilat vaikuttivat tavallaan tyhjiltä, ​​ja se haisi kaikkialla. Höyrysauna ei ollut todella kuuma, joten lähdin muutaman minuutin kuluttua, suihkut olivat kaikki kylmiä ja koko alakerta haisee pahalta kosteuden ja tupakan yhdistelmältä. Sanoisin, että kuivasauna oli mukava ja kaveriyhdistelmä yllättävän hyvä - muutama vanha kaveri, muutama kuuma lihaksikas kaveri, parrakas, toinen karhu ja muutama kaveri siltä väliltä. Karhuista puheen ollen - saunaan, joka palvelee monenlaista porukkaa, minulle annettiin pieni pyyhe, jota en voinut kietoa vyötärölleni.
  w
  w0rms

  su 04. joulukuuta 2016

  w0rm

  Olen ollut täällä pari kertaa ja täytyy sanoa, että se on yksinkertaisesti mahtavaa! Ystävällinen, loistava ilmapiiri ja tilat ja asiakaskunta ovat myös yhtä mahtavia ja kunnioittavia. Unohdin mainita, että tämä paikka on myös erinomainen arvo! Ensimmäistä kertaa jännitti, kuten ensimmäinen sauna, jossa olen käynyt, mutta se sai minut tuntemaan olonsa tervetulleeksi sekunneissa!! Kopeissa on myös näytöt, mikä teki siitä erittäin kiiman, kun lukittui sinne jonkun kanssa, en tiennyt reppuhuoneesta, mutta aikoo palata tutkimaan asiaa, toivottavasti poikien ja isän iltana.
  A
  Adam

  torstaina 24

  Ihana paikka.

  Ihana paikka. Erittäin ystävällinen henkilökunta
  J
  Jason

  ti, 09. elokuuta 2016

  Hyvin geto

  Älä tuhlaa aikaasi. Pleasuredrome on paljon parempi, paljon puhtaampi. Tämä paikka on pieni, haisee savukkeelta ja näyttää hyvin getolta.
  P
  Phil

  ti, 02. elokuuta 2016

  Verkkosivusto toimii

  Saunan nettisivut toimivat nyt - joten sieltä näkyy kaikki tapahtuman yksityiskohdat. Ne ovat myös Facebookissa ja Instagramissa nyt - kaikki kesäkuusta 2016 lähtien.
  P
  Phil

  ti, 02. elokuuta 2016

  Pukuhuoneen tiedot verkossa

  Pukuhuoneessa on nyt ajan tasalla oleva verkkosivusto, jossa on kaikki ajankohtaiset tiedot tapahtumista. Facebookissa ja Instagramissa on nyt aktiivinen sivu - joten tervetuloa tsekkaamaan, kommentoimaan/arvostelemaan ja esittämään kysymyksiä. Se on edelleen Lontoon ystävällisin paikka - ja sen asiakkaiden ja henkilökunnan nollaasenne on loistava paikka. Kuten "täydellinen alastomuus aina tervetullut" -eetos täällä. Joskus on pakollisia alastomia istuntoja, joissa sinun TÄYTYY olla täysin alasti. Heidän sivustoillaan on jälleen kerrottu milloin.
  D
  Daniel

  Ma 20. kesäkuuta 2016

  Loistava sauna

  Jos etsit samppanjaa, porealtaita ja lämmitettyjä ulkoterasioita, tämä ei ole kylpylä sinulle, jos etsit toimintaa, tämä on ylivoimaisesti yksi niistä saunoista, jotka toimivat joka ikinen kerta. Tämän kylpylän johtaja on myös uskomattoman ystävällinen ja pitää hauskaa myös, minkä huomasin, kun olin tietämättäni lopettanut hänet alakerran loistoreiän kautta. Olen viileä tämän kanssa, mutta olisi ollut siistiä ottaa esille ensin, koska nyt on jotenkin noloa, kun näen hänet vastaanotossa, mutta hän on kuitenkin todella mukava kaveri ja hän hallitsee saunan hyvin.
  B
  Bob

  Ma, toukokuu 30, 2016

  Pettynyt, mutta ei lykännyt

  Tässä saunassa on käynyt muutaman kerran. Ensimmäistä kertaa rakastin sitä. Samanmielisiä miehiä. Paljon luonnetta (paikoin vähän tahrainen, mutta siisti). Hieno manageri. Erittäin kuuma höyryhuone, josta pidän. Nyt kun viimeksi menin, olin erittäin pettynyt. Heidän web-sivustonsa oli ollut poissa aikoja, ja halusin tietää mitä tapahtui torstaina, koska heillä on paljon teemapäiviä. Soitin heille ja puhuin työntekijän kanssa, joka oli mukava, mutta jolla ei ollut aavistustakaan mitä tapahtui, koska päivät hän oli loppunut keskiviikkona, ja soitin heille tiistaina. Ok, ei hätää, olen rento. Kun saavuin sinne torstaina, minulle kerrottiin, että se suljetaan klo 6 lesboilta. DAM, odottanut tätä noin viikon, ja nyt minulla on vain 45 minuuttia aikaa onnea. En ollut niin onnellinen kuin voit kuvitella, mutta tulen takaisin, jos se ei jatku.
  J
  Jason

  ma 18. huhtikuuta 2016

  Jason

  Kävin pukuhuoneessa ensimmäistä kertaa viime viikolla ja minun on sanottava, että se on hämmästyttävä paikka, paljon henkilökohtaisempi ja pieni ja viehättävä, mutta kaikki on niin helppoa löytää oma tila, jos tarvitset vierailun arvoista
  l
  luis

  ma 21. maaliskuuta 2016

  Paras sauna ikinä

  Henkilökunta on todella ystävällistä ja paikka on todella puhdas ilmaisella kahvilla.
  G
  George W.

  La 12. joulukuuta 2015

  Tehokas!

  Onnistunut ilta kylpylässä vie vain yhden yhteyden, ja kun vierailin Pukuhuoneessa, minulla oli neljä. Ilta oli siis onnistunut, vaikka kylpylä on ah niin pieni ja vaatimattomasti sisustettu. Asiakkaat eivät ole koko Lontoon nuorimpia tai vahvimpia, mutta he ovat paikalla oikeasta syystä eivätkä tuhlaa aikaa. Jos etsit pukuhuonetta. Jos etsit ylellistä kylpylää, jossa voit hemmotella itseäsi... jatka etsimistä.
  M
  Masa

  Ke 18. marraskuuta 2015

  Todella suosittele tätä paikkaa!

  Mistä minun pitäisi aloittaa. Ostin 20 punnan viikonlopun lipun. Periaatteessa voin mennä sisään ja ulos perjantaista sunnuntaihin niin monta kertaa kuin mahdollista. Vieraana saatoin nauttia sekä Lontoosta että Lontoon miehistä. (@ ̄ρ ̄@) Esikunnat ovat kaikki ystävällisiä ja hauskoja, ja näyttää olevan tavallisia ihmisiä ja he olivat myös mukavia ihmisiä. Minusta tuntui, että he siivosivat jatkuvasti koko alueen ja minusta tuntui mukavalta pysyä siellä. Hauskuudesta puhuttaessa saan aina jonkun, jonka kanssa leikkiä, koska olen uusi tulokas, saatan hyötyä. (≧∇≦) Olen jo käskenyt ystäväni käymään siellä. Heidän ikähaarukkansa on todennäköisesti yli 35 vuotta. Joten jos etsit 20-vuotiaita ihmisiä, tämä paikka ei ehkä ole ihanteellinen, mutta kaikki tapaamani ihmiset olivat mukavia ja lempeitä. Muuten, olen aasialainen. Haluan todella, että aasialaiset ihmiset, jotka pitävät yli 35 ihmisestä, vierailevat siellä ja tapaavat kaikki herrat, mukaan lukien henkilökunnan jäsenet!
  P
  Per

  torstaina 09 heinäkuuta 2015

  Paikallinen fiilis

  Tämä paikka tarvitsee asianmukaisen arvion. Paikka tuntuu miellyttävältä pieneltä paikalliselta kaupalta kadun varrella. Erittäin ystävällinen omistaja, joka tekee kaikkensa saadakseen sinut tuntemaan olosi tervetulleeksi ja huolehtimaan tarpeistasi. Paikallinen joukko, joka näyttää tuntevan toisensa ja myös uusia tulokkaita. Ensinnäkin se on vielä hyvin pieni, vaikka se on kunnostettu. Joko pidät tästä ja huomaat sen lisäävän tunnelmaa tai voit, kuten minä, kokea sen hieman klaustrofobiseksi. Yleisö on huomattavasti vanhempi, jopa porno on vanhempia miehiä silloin tällöin. Niin täydellinen, jos pidät siitä. Omistaja osallistuu joskus toimintaan, mikä on mielestäni hieman typerää. Kohtuuhintainen, puhdas ja miellyttävä, mutta en menisi uudelleen.
  A
  Anson

  Keskiviikkona 19

  Erinomainen!

  Loistava paikka!

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.