Vaihe Madrid

Vaihe Madrid

Step Madrid

Sijainti-kuvake

Costanilla de los Capuchinos 1, Madrid, Espanja, 28004

Vaihe Madrid

Step Madrid, aiemmin nimeltään The Paso, on suosittu homobaari Chuecassa, joka houkuttelee kaikenlaisia ​​miehiä. Se on kuitenkin erityisen suosittu karhujen ja heidän ihailijoidensa keskuudessa.

Baarissa on musiikkivideoita toistavat videonäytöt ja pieni pimeä huone takana. Ystävällinen henkilökunta ja tunnelma. Pakattu jopa viikonloppuisin ja silti melko kiireinen arki-iltaisin verrattuna alueen muihin homobaareihin.

Arkisin: 20-00

Viikonloppu: 20-00

Lähin asema: Chueca, Gran Via

Ominaisuudet:
bar
Pimeä huone
Musiikki
hinta Vaihe Madrid
3.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 29 ääntä

A
Alan

26-Jul-2015

Turistit veloitetaan

Vierailin tässä baarissa sivustollasi antamasi suosituksen vuoksi. Valitettavasti koin syrjivän kaikkia homoja, jotka vierailevat tässä baarissa Madridissa. Omistaja, joka istuu yleensä baarin ulkopuolella, myy pääsylippuja vain tähän baariin saapuville turisteille. (ylihinnoiteltu lippu, hinnat sisällä ovat paljon alhaisemmat). Paikalliset pääsevät sisään ilmaiseksi eikä mitään. Katson, että meitä homoja syrjitään tarpeeksi jokapäiväisessä elämässä, emmekä tarvitse homoyhteisön syrjintää vieraillessamme muissa maissa. Siksi pyydän sinua poistamaan tämän sijainnin luettelostasi. Ei voi suositella ollenkaan. Se on todella kauheaa eikä ole oikein tulla huijatuksi. Puhuin baarin henkilökunnan kanssa ja he kertoivat minulle, että he tiesivät tästä, mutta eivät voineet tehdä asialle mitään, koska omistaja päätti asiasta. Joten boikotoi tätä paikkaa. Siellä on tarpeeksi muita baareja ja paikkoja, jotka palvelevat homoyhteisöä reilulla ja nautinnollisella tavalla.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.