Secret Garden

Secret Garden

LGBT-suosittu ravintola ja baari ulkoterassilla.

The Secret Garden

Sijainti-kuvake

Kornhamnstorg 59, Stockholm, Ruotsi, 11127

LGBT-suosittu ravintola ja baari, jonka viihtyisä terassi on täydellinen rentoutumiseen ja cocktailien siemailemiseen.

Secret Gardenissa on vaikuttava viini- ja juomamenu, ja siellä järjestetään säännöllisesti tapahtumia live-DJ:n kanssa. Ruoka on herkullista - suosittelemme Lamb Burger & Chipsiä.

Lähin asema: Gamla Stan, Slussen

Ominaisuudet:
bar
kahvila
Musiikki
ravintola
hinta Secret Garden
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 37 ääntä

S
Stefan Sigfinnsson

14-Jun-2024

Outo turvallisuus

Menin sisään ja menin juomaan ja sitten ulos polttamaan tupakkaa, ja kello 22:40 näytän olevan liian humalassa mennäkseni uudestaan ​​sisään. En ole koskaan ennen kokenut mitään tällaista.
S
Stefan

15-Apr-2023

Folkskillnad

Jos olet yksin ja iäkäs, et saa istua ulkoruokailutilassa edessä, vaan sinut ohjataan sisälle huoneeseen tai talon varjoisaan päädylle Mikä outo asenne homopaikalla. Onneksi on enemmän paikkoja, jotka pitävät vaaleanpunaisesta rahastani
S
Sam

13-Mar-2022

Rasistit

Jos et ole valkoihoinen, näytät humalassa potkurin mukaan! Ilmeisesti tämä on sama kokemus kuin monet muut arvostelijat! Vihaan tätä paikkaa, epäkunnioittavaa henkilökuntaa ja pomppineita, he tuhosivat paitsi yöni myös elämiseni Ruotsissa. Olen niin pahoillani, että tällaisia ​​ihmisiä on edelleen olemassa!
S
Stefan Sigfinnsson

16-Jun-2024

Samaa mieltä

Olen samaa mieltä, mutta olen valkoinen, mutta jos et näytä paikalliselta, olet humalassa. En ole koskaan ennen kokenut mitään tällaista. Pysy kaukana tästä paikasta
M
Mike

10-Nov-2020

Viihtyisä ja tunnelmallinen

Tulin äskettäin tähän baariin poikaystäväni kanssa, henkilökunta oli todella mukavaa ja useimmat kaverit näyttävät kuumilta, ruoka oli kohtuullisen hyvää ja cocktailit uskomattomia, COVIDin vuoksi he ovat erittäin tiukkoja istumajärjestelyjen suhteen ja varmistavat, että vieras noudattaa viranomaisten suosituksia.
K
Kasper

15-Jan-2020

Valitettavasti epämiellyttävä

Hyvin nuoresta lähtien en ole kokenut tätä töykeää palvelua missään homobaarissa ja minulla on kokemuksia monista paikoista Euroopan kaupungeissa ja New Yorkissa. Ovimiehet yrittävät saada sinut tuntemaan mieli astua Stureplanin tyylikkäimpään paikkaan, mutta paikka ei palkitse sinua, kun astut sinne. Valitettavasti minulla ei ole tätä kokemusta vain kerran. Tukholma on loistava kaupunki kulttuurille, ostoksille ja kävelylle. Useimmissa paikoissa palvelu on erinomaista, mutta et tunne sitä täällä. Suoraan sanottuna homojen yöelämä nähdään liian nopeasti tässä kaupungissa ja se on erittäin surullista, koska Tukholma on muuten hyvin homoystävällinen. Tässä paikassa sinusta tuntuu, että on paha, että olet ulkomaalainen ja vain vieraileva kaupunki, jälleen ainoa paikka tässä kaupungissa, joka tuntuu siltä.
I
Ila

18-Nov-2019

Love it

Niin seksikkäitä tyyppejä. Rakastan sitä ja puutarha-aluetta. .
A
Alan

13-Oct-2019

Suuri homokompleksi

Secret Garden on mielenkiintoinen paikka. Viikon aikana sen loungebaari, jossa on paljon ulkoistuimia, etubaari ja piilotetut istuimet takana, jotka sopivat hiljaisiin keskusteluihin. Viikonloppuisin on kiirettä. Kaikki edessä olevat pöydät olivat täynnä ja etubaari avautui tanssilattialle. Viikonloppuisin myös kellarikerho on avoinna. Kellari näyttää kuin se olisi kaiverrettu kallioon ja näyttää luolalta. Kaiken kaikkiaan Secret Gardenissa on 3 baaria. Se sijaitsee Gamla Stanin hyvin asutulla ja jalankulkualueella. Se oli muutaman korttelin päässä rautatieasemalta, joten kotiin pääseminen oli helppoa. Juomat olivat keskimääräisiä ja suunnilleen samat löydät kaikkialta Skandinaviasta. Yleisöä oli alle 40-vuotiaita. Suosittelen lämpimästi The Secret Gardenia!
E
Evan

28-Jul-2019

Kamala turvallisuus

Turvahenkilöstö on kaikkialla ja ärsyttää vieraita tyhmillä kysymyksillä alkoholin nauttimisesta, tutkii silmiä, oletko käyttänyt huumeita jne. Erittäin töykeä ja erityisesti kohdistettu tummahiuksisiin vieraisiin. Joten kun tulet viettämään miellyttävää iltaa ystävien kanssa, olet erittäin pettynyt. Vältä Secret Gardenia.
I
Ila

13-Jul-2019

Tervetuloa

3 Tanssilattia ja avoinna klo 03 asti
P
Peter

2-Jan-2018

Töykeä

Olen harvoin kokenut baarin olevan töykeämpi kuin tämä - töykeä vartija, töykeä huoltohenkilöstö jne. Ja lisää tähän kauhea keittiö... Hävettää Tukholman kannalta, että tätä paikkaa markkinoidaan jopa homojen käyntikohteena Yhteisö!
J
James

27-May-2016

Herkullista ruokaa

Jos pidät ruoasta, tämä on paras paikka mennä – heillä on herkullinen, raikas ruokalista, jonka vuoksi on syytä kuolla. Paljon tilaa rentoutua, rentoutua ja tavata uusia vieraita - etenkin ulkona upealla aurinkoterassilla. Yöllä paikasta tulee loistava juhlapaikka. Minä rakastin sitä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.