Kyläsauna - SULJETTU

Kyläsauna - SULJETTU

The Village Sauna - CLOSED

Sijainti-kuvake

19-21 West Street, Bristol, Yhdistynyt kuningaskunta, BS2 0DF

Kyläsauna - SULJETTU
raportoitu SULJETTU (Maaliskuu 2015).

Aiemmin nimellä "The Cottage Sauna" tunnettu The Village tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenlaisten miesten viihdyttämiseen. Sisältä löydät saunan, höyrysaunan, porealtaan ja porealtaan.

Paikan päällä on myös pimeät huoneet, yksityiset kaapit, rintareppu, videohuone ja "suckatorium"! Siellä on baari, jossa tarjoillaan juomia ja välipaloja. Ilmainen internet ja PC-asemat saatavilla.
Ominaisuudet:
Vain aikuisille
kahvila
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
Internet-yhteys
Poreallas / kuuma allas
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
Aurinkoterassi
hinta Kyläsauna - SULJETTU
2.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 8 ääntä

T
Tim

16-Jan-2015

Kauhea

Tämä on Bristolin alkuperäinen sauna - The Cottage Sauna, joka on tällä hetkellä nimeltään Kyläsauna sen verkkosivuilla ja "Sauna" sen oven yläpuolella. Kävin täällä säännöllisesti, kunnes Elite Retreat avattiin lähellä. Tilat eivät ole huonoja, vaikka ne ovatkin likaisia ​​ja laiminlyötyjä, mutta pahinta, jonka olen vuosien varrella päätellyt, mikä todella saa minut järkyttymään, on se, että johtaja noudattaa kirjoittamatonta sääntöä, jonka mukaan höyrysauna, vaikka se on yksi mainostetuista tiloista, ei olla kytkettynä päälle, ellei paikalla ole vähintään (henkilökunnan jäsenet ovat epävirallisesti kertoneet) 8 asiakasta. Joka kerta kun menin, pyysin sen kytkemistä päälle sillä perusteella, että se on järkevää, koska se on yksi niistä palveluista, joista pääsymaksuni maksaa, ja - halusin käyttää sitä! Joskus se sitten kytkettiin päälle. Yhtä usein se "unohtuisi" tai "ei toimi". Olen käynyt noin 40 eri homosaunassa ympäri maailmaa ja joka toisessa oli höyrysauna toiminnassa koko ajan. Kun viimeksi kävin kyläsaunassa, kysyin kohteliaasti, voisiko höyrysauna kytkeä päälle. Elite Retreat oli juuri avautumassa, joten tässä vaiheessa vannoin, etten koskaan palaa Village Saunaan.
M
Matthew

28-Nov-2014

Upea ystävällinen sauna.

Hyvä ystävällinen sauna mukavalla henkilökunnalla. Hyvät tilat ja hyvä valikoima miehiä eri ikäisistä ja vartalotyypeistä. Kun menin sinne viikonloppuna, se oli täynnä kuumia tyyppejä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.