Kylä Soho

Kylä Soho

Suosittu baari go-go-tanssijoiden kanssa perjantai- ja lauantai-iltaisin.

VILLAGE Soho

Sijainti-kuvake

81 Wardour St, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, W1D 6QD

Kylä Soho
Tänään: Lauantain lämmittely Niklas Liljesandin kanssa - Joka lauantai
Huomenna: Happy Hour - Joka sunnuntai

Village Soho, joka on yksi alueen suosituimmista homobaareista, on kiireinen joka ilta viikossa, erityisesti perjantaisin ja lauantaisin. Silti se tarjoaa turvallisen ja kattavan tilan LGBTQIA+-suojelijalle riippumatta siitä, haluatko rentoutua tai juhlia.

Luna Cortez ja Martin Petersson isännöivät karaokea keskiviikkoisin. VILLAGE:n seksikkäät go-go-tanssijat tanssivat baarin huipulla ja korokkeella torstaista lauantaihin. Purista sisään ja katso!

Arkipäivä: 4–1 maanantaista tiistaihin. 4–2 keskiviikosta torstaihin. 4 - 3 perjantaina

Viikonloppu: 4-3 lauantaisin. Sunnuntaina klo 4-11.30

Ominaisuudet:
bar
GoGo Show
Karaoke
Musiikki
hinta Kylä Soho
3.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 54 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

L
Lance Frutiger

29-Dec-2023

Älä tue poissulkevia välilyöntejä

Yritti tulla tänne ystävien kanssa juomaan. Olemme ryhmä 40-luvun puolivälin ammattilaisia, ja töykeä ovimies hylkäsi meidät "päihtyneen näköisenä". Hän tarkoitti sitä, että näytimme ei-valkoisilta, ei nuorilta emmekä kuntosalirotilta. Edessämme olevat hyväkuntoiset, nuoret valkoiset pojat, jotka olivat selvästi päihtyneitä, päästettiin suoraan sisään. Älä tue näitä epämääräisen rasistisia, vartaloa häpeäviä ja poissulkevia tiloja.
J
John

8-Nov-2021

Aggressiivinen ovihenkilöstö / marraskuu 2021

Kokemukseni The Village Sohossa tuhosi yksi ovihenkilöstöstä, joka oli tuntunut pitävän minusta henkilökohtaisesti ja tuli itse asiassa paikalle etsimään minua. Hän sanoi, että näytin päihtyneeltä, kun itse asiassa minulla on Bells Palsy, joka on aiheuttanut suuni lievän notkahduksen. Se oli ensimmäinen kerta, kun menin ulos vuoden 2019 diagnoosini jälkeen, ja olin erittäin itsetietoinen. Hän oli fyysisesti aggressiivinen, mikä sai minut tuntemaan oloni erittäin traumatisoituneeksi.
M
M

23-Aug-2019

Seksikäs, kiimainen ja kuuma kuin paska!

Tämä on yksi helvetin seksikäs homobaari! Ne go go -pojat tappavissa undie-kokoonpanoissaan ovat asioita, joista unelmat tehdään! Siellä oli vaaleanpunainen nasta, joka kierteli hullusti pois, esitellen kaunista vartaloaan ja toinen Andrew Christiansissa, joka työnsi hänen etu- ja takaosaansa villin hylkäämisenä. Seksikäs lauantai-ilta heinäkuussa! Paidaton kaveri, joka kulki ympäriinsä juomien kanssa, oli ihana. Rakastin hänen maalattuja kynsiään ja tuhmaa hymyään! Hän oli tikittävä pommi! Tämä paikka sai minut tuntemaan oloni mahtavaksi!
B
B

10-Jul-2019

Gentrifoitunut

Aiemmin tuhma-aikojen hämmästyttävä homobaari on muuttunut niin ylenpalttiseksi, että se on menettänyt alkuperäisen viehätyksensä ja luonteensa. Baarin ympärillä oli aikoinaan samettiverhoja, jotka sulkeutuivat ja tanssijat tulivat aikaisemmin ja olivat paljon kuumempia. Se oli vain miehiä. Aasialainen poimintabaari, jonka sisällä näkisit kaikenlaisia ​​hahmoja. Musiikki oli hämmästyttävää. Paikan tunne on osallistava ja homo. Takana koppi verholla... ilkeämmille asioille. Ulkona kun kävelet Prowleria kohti, näet kylän lattialla laatat. Tämä oli aiemmin aidattu suurella mustalla paneelilla ja tupakointi-/meikkausalueella. Lontoon homoskene on gentrisoitunut ja menettänyt luonteensa sohossa. Harmi. :(. Nyt maksat 12 puntaa juomasta, kun vanhoja ajastimia on vielä jäljellä. Epäilemättä haluat sen palaavan entiseen.
B
B

25-Nov-2018

Homobaari?

Olen rakastanut tätä baaria yli 15 vuoden ajan. Tänä iltana, lauantaina puolenyön jälkeen, näytti siltä, ​​että noin 2/3 peräkkäin muutama merkki homo katsoi. Arvaa, että kaikki muut Sohon baarit sulkeutuvat. Niin aikaisin suorille ei ole muuta paikkaa. Musiikki heijasteli myös tätä - erittäin lukion diskoa. Hassua katsoa, ​​että päihtynyt tyttö syrjäytetään, koska hän jatkaa kuten humalainen "go-go tyttö".
E
Ed

16-Jan-2018

Pakollinen kaikille vierailijoille

Mene katsomaan, jos löydät itsesi Lontoosta. Ei tarvitse selittää. Siitä Soho-gay-skenessä on kyse.
B
Baz

5-Aug-2021

Pitää hauskaa

Ed ota yhteyttä - olen baz.
D
Donald

25-Jun-2017

Täytyy käydä Lontoossa

Yllättynyt, ettei kukaan ole jättänyt arvostelua Village Sohosta vuoden 2013 jälkeen. Tämä on todellakin yksi Lontoon ikonisimmista homobaareista. Sijainti Compton Streetin päässä tarkoittaa, että et voi todella missata sitä vieraillessasi Sohossa. Lauantai-iltana pakattuna ja kiireisenä joka toinen ilta viikossa baarissa on aina hyvä tunnelma. Upean näköinen baarin henkilökunta kompensoi hieman kalliita juomia. Katso joskus liukkaita portaita alakertaan wc:hen.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.