Pihabaari

Pihabaari

Tyylikäs baari, jossa on oma sisäpiha ja upea paitaton henkilökunta.

The Yard Bar

Sijainti-kuvake

57 Rupert Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, W1D 7PL

Pihabaari

The Yard sijaitsee Rupert Street -kadulta ja on oma sisäpiha, jossa on ulkolämmittimet, ja se on erityisen suosittu niiden keskuudessa, jotka edelleen haluavat tupakoida.

Se on kutsuva pakopaikka Lontoon hälinästä. Paikan päällä on lämmitetyn sisäpihabaarin lisäksi viihtyisä parvekkeellinen loft-baari, joka sopii täydellisesti pitkien kesä- tai viihtyisten talvi-iltojen viettoon ystävien ja rakkaiden kanssa.

Yard on yksi Sohon tyylikkäimmistä gay-paikoista, joten se on täydellinen paikka myös erityisiin juhliin. Pöytiä ja VIP-alueita voi varata ilmaiseksi. He voivat myös järjestää yksityisiä juhlia yläkerran baarissaan. Cocktailmenu on yksi kaupungin kattavimmista, ja sitä tarjoavat myös silmänruokabaarimiehiä.

Sisäänkäynti on suoraan vastapäätä Rupert Street -baari.

Ma:16:00 - 23:30

Ti:16:00 - 23:30

Ominaisuudet:
bar
Musiikki
hinta Pihabaari
4.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 35 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

A
Antony

27-Apr-2019

Kalliit juomat ja töykeä henkilökunta. He veloittivat kahdesti kierroksesta.

Vieraillut 24 - Gini tarjoiltiin hyvin pienessä lasissa. Pyysin isompaa lasia enemmän tonicilla. Henkilökunta antoi isomman lasin, mutta veloitti sitten korttiani kahdesti. Tänne ei koskaan palata.
D
David

13-Mar-2017

Mr

Minulla ei ole mitään heteroita vastaan ​​homopaikoissa, mutta viimeiset 2 kertaa, kun kävin, homot olivat vähemmistössä.
R
Robbie

16-Jun-2015

Maanantai-illan vierailu

En ole käynyt The Yardissa vähään aikaan, mutta vierailimme maanantaina 15. päivänä noin klo 7, syömään nopean drinkin ennen illallista läheisessä Balansissa. Täytyy sanoa, että se oli paljon hauskempaa kuin aiemmat käynnit - täynnä, mutta silti onnistui saamaan paikan, ei jonoa baarissa. Tosi kiva meininki. Ainoa asia, jota kannattaa varoa, on se, että baari palvelee tuplaa, ellet pyydä yhtä. Yksi tuoppi olutta, tuoppi siideriä ja (kaksois) gin tonic maksoivat 16.80 puntaa...
J
Jamie

18-Apr-2015

Kehittäjät pysy poissa!

Lontoon paras homobaari, yli jaardin päässä - vähintään mailin päässä. Toivotaan, että nuo ovelat, rahaa sieppaavat kehittäjät pitävät kätensä pois The Yardista.
M
Marc

19-Apr-2014

Suosikkibaari

Älä tavallisesti kirjoita arvosteluja, mutta The Yardin vakituisena jäsenenä useiden vuosien ajan kuin muistan, halusin vain sanoa, että tämä on ehdottomasti yksi Lontoon parhaista homobaareista. "Suljettu" ulkoterassi tarkoittaa, että se on paljon tilavampi kuin muut, kuten Village. Tyylikäs, loistava tunnelma ja ystävällinen henkilökunta houkuttelevat suuren joukon enimmäkseen homoasiakkaita.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.