moottori

moottori

Triebwerk

Sijainti-kuvake

Urbanstrasse 64, Berlin, Saksa, 10967

Huomenna: Alaston ja alusvaatteen juhlat - Joka tiistai

Tämä risteily vain miehille tarkoitettu homoristeilyklubi sijaitsee Kreuzbergissa. Vaatteesi tulee jättää ovelle useimpina öinä.

Jos olet ujo, mene jollekin alusvaatteiden tai vaatteiden valinnaisista iloista. Katso meneillään olevat viikoittaiset teemat Triebwerkin verkkosivuilta. Suljettu maanantaisin torstaisin.

Arkisin: ti-ke: 20-00

Viikonloppu: pe-la: 22-00; Su: 6-00

Lähin asema: U: Hermannplatz

Ominaisuudet:
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Musiikki
hinta moottori
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 89 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

A
Al

18-Aug-2019

Huono kokemus ikinä

Olin siellä lauantai-iltana. Vähimmäiskulutus 15€. Pieni paikka. Vain 10 hyvin vanhaa ihmistä. Erittäin hyvin vanha. Ällöttävä. Olin siellä 2 minttua ja jouduin maksamaan 15 €.
J
Josh

9-Jul-2019

Eloisa mutta vanhentunut

Porukka ja tunnelma on mukavaa ja baarimikkoa myös, mutta sisustus ja lähestymistapa ovat vanhentuneet ja niin 80-90-lukuja. Saman hajuinen (kellari). Tule kaverit, voit tehdä paljon paremmin, sijoittaa rahaa ja saattaa seurasi nykyiselle tasolle
P
Pluto

20-May-2019

Mukava paikka pelata

Keskikokoinen klubi erittäin mukavalla henkilökunnalla. Ei kallis - pääsymaksu on hyvitys juomista. Melko siisti, kondomit ja voiteluaineet saatavilla. Lauantaina alastonjuhlat laaja valikoima kaiken ikäisiä ja tyyppejä. Suuri etu on prinsessien ja huumeiden käyttäjien puute.
V
Victor

30-Dec-2018

Mukava paikka mennä

Olin siellä eilen illalla 29. joulukuuta 2018 ja rakastin sitä. Ystävällinen yleisö ja baarimies ja kaveri ovella puhuvat hyvää englantia, mikä on hyvä ulkomaalaiselle. Menen sinne varmasti uudestaan.
H
H

23-Sep-2018

Ystävällisiä miehiä, kiireisiä sunnuntaina

Mahtava joukko kuumia miehiä. Kaiken ikäiset ja kokoiset. Matkan arvoinen kaupungin halki.
V
Valdix

3-Sep-2018

Ihme klubi

Olen niin iloinen voidessani vierailla tässä klubissa. Kuumat kaverit, mukava henkilökunta, se on yksi Berliinin parhaista paikoista.
T
Todd

17-Oct-2017

Hauska homomiesten baari

Hauska homomiesten baari erilaisilla viikoittaisilla juhlilla. Tarkista paikallisista homolehtien listauksista tiettyjä juhlia, pukukoodeja ja teemoja eri aikoina. Henkilökunta oli ystävällistä ja hyvää. Vaatteiden tarkistus (tarvittaessa) sisältää heidän toimittaman pussin ja maksun maksamisen sen jälkeen, kun olet noutanut vaatteesi poistuessasi. Tila on monitasoinen, ja siinä on paljon tiloja, rakoja ja yksityisiä huoneita, joissa on ovet, jotta voit tutustua uuteen ihmiseen tai vierailla vanhojen ystävien kanssa. Se on muutaman oven päässä Ficken3000:sta, joten voit osua kahteen Kreuzbergin homobaarin maamerkkiin yhdellä U-bahn-matkalla. Asiakaskunta oli iältään ja maultaan monipuolinen... Hauskaa aikaa tuntui kaikilla olevan rennossa mukavassa tunnelmassa.
B
Bojan

12-Oct-2017

Suljettu ilman ilmoitusta

Paikka on eristetty muista homopaikoista. Tarkistin nettisivut ja matkustin sinne torstai-iltana. Löytyi suljettu paikka. Nettisivuilla ei ole minkäänlaista ilmoitusta.
K
Kevin

10-Sep-2017

Kuuma kuuma kuuma

Riisuin alasti ja luovutin vaatepussin kumppanini kanssa. Joimme drinkin ja menimme alakertaan, missä me molemmat harjoittelimme 8 miehen kanssa kumpikin nojatuolissa, jalustimessa tai vain kumartuneena. Melkein siellä 5 tuntia. Kävin siellä perjantaina ja lauantai-iltana peräkkäin. Niin kuuma. Haluatko mennä uudestaan ​​tiistaina!
J
Jay

20-Aug-2016

Aika kuuma

Kävin siellä muutama viikko sitten sunnuntai-iltapäivänä. Paikka oli melko täynnä (onneksi kaiken ikäisiä ja -muotoisia), ja kellarissa oli melko paljon toimintaa. Voit siis pitää hauskaa sunnuntaina (muista päivistä/öistä en vielä tiedä). Kellari kuitenkin kestäisi remontin.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.