Twierdza Krakova

Twierdza Krakova

Twierdza Krakow

Sijainti-kuvake

Rynek Dębnicki 6, krakow, Puola

Twierdza Krakova

Yksityinen homoristeilyklubi, jossa on pimeä huone, baari, leikkialue ja rintareppu. Twierdza isännöi säännöllisesti teemajuhlia - alasti, alusvaatteet, fetissi.

Avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 10 alkaen.

Ma: Suljettu

Ti: Suljettu

Ke: Suljettu

To: Suljettu

Pe:22:00 - 08:00

La:22:00 - 08:00

aurinko: Suljettu

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Rentouttavat mökit
hinta Twierdza Krakova
4.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 123 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

m
mike blue

14-May-2024

Paljon hyvää hauskaa

Riippuu päivästä - joskus on erittäin ruuhkaa ja joskus vähemmän, mutta aina on melko paljon kuumia ja kiimainen tyyppejä. Ei koskaan jäänyt ilman kunnollista hauskanpitoa.
D
Daro

14-Dec-2019

Hyvä paikka ennakkoluulottomille ja ujoille miehille

Vuonna 2019 sisäänpääsy on 30 zl (PLN) 1 alkoholijuomalla tai 3 virvoitusjuomalla - vuonna 2021 hinta nousee 40 zl:iin (noin 9 euroa), mutta juomia tulee lisää. Erittäin ystävällinen englantia puhuva henkilökunta, hyvä ilmapiiri, paikka ujoille kavereille, koska sinun on oltava alusvaatteissa tai alasti. Nuoresta vanhempaan, paras aika klo 11-3, jos viivyt pidempään, saatat tavata niitä, jotka tulevat klubille diskojen jälkeen. Paikka, jossa pitää hauskaa, ei tuijottamista tai juttelua. Liity vain toimintaan. Näet helposti kuka pitää sinusta ja voit pelata hänen kanssaan. Sitten jonkun muun kanssa, ehkä ryhmässä. Anna mennä.
W
Włodzimierz Aleksandrowicz

30-Nov-2023

Bardzo dobre wrażenie i przyjemna atmosfera 🙃♥️

Se, mikä minua yllätti, oli seuran pieni koko. Erittäin mukava tunnelma heti ensimmäisestä sisääntulohetkestä lähtien. Tunsin olevani erittäin tyytyväinen ja tapasin monia mukavia ihmisiä.

M
Marcus

20-Oct-2019

Loistava paikka harrastaa seksiä

Kävi perjantaina ja lauantaina. Loistava paikka leikkiä..paljon kuumia tyyppejä... vain vähän savuinen. Vasen uupunut.
D
Don

17-Sep-2019

Mukava aktiivinen paikka

Keskeinen kohta - kun saavut osoitteeseen, klubi on alas portaita edessä 6:n alla olevaan kellariin. Osoite on lähellä jokea, etelärantaa, ja sinne on erittäin helppo päästä keskustasta tai Kazimeirzin alueelta. Erittäin ystävälliset ja avuliaat isännät, täydellinen englanti, hyvä puhtaus, kohtuulliset tilat. FF-lauantai-bileet ovat kuukauden ensimmäinen lauantai, ei kuten sanottu. Tällä hetkellä on 2 hihnaa, FF ffine jopa muina lauantaisin. Täysin yksityisiä tiloja ei ole, vain verhot ja näytöt. Se on isäntien tunnelma, kun vierailimme, paljon hauskaa ja toimintaa keskimääräiseen verrattuna.
A
Alien

4-Aug-2019

Kiva

Vierailun arvoinen.
S
Saša

9-Jul-2016

Yksinkertaista hauskaa

Vain niille, jotka pitävät mutkattoman hauskanpidosta. Kolme pientä huonetta, joissa sängyt, kantohihnat, tuolit ja loistoaukot. 30 Zl sisäänpääsyn maksamisen jälkeen on pienet kaapit, joihin voit laittaa vaatteet. Ilmaisia ​​juomia vastaanotossa. Ota OMA kondomi ja liukaste mukaan. Ja katsojille: tummia alueita ei ole, joten fantasiaa ei tarvita.
T
Thad

14-Mar-2015

outo paikka

Paikka erittäin avoimille ihmisille. Sinun on maksettava 50 zł sisäänpääsystä (sis. rajattoman alkoholin). Pieni tila. Erittäin vaikea löytää (suuri takaisku). Ikkunan takana on vain pieni "T" - heidän pitäisi parantaa tätä! Jos haluat vähän yksityisyyttä, älä mene sinne :)
U
Unique

16-May-2017

virkistää

Se, mitä ihmiset sanovat 2 vuotta sitten... se ei itse asiassa pidä paikkaansa. Sisäänpääsy alkaa nyt 20 zl sisältäen oluen tai juoman - hyvää musiikkia, 2 huonetta elokuvilla, joka ensimmäinen viikko - FF PARTY; joka kuukauden toinen viikko. Ilmainen sisäänpääsy vieraille, jotka vierailevat klubilla ensimmäistä kertaa; joka 3. viikko - urheilulenkkarit ja 4. viikko fetissibileet.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.