W3 Complex (märkä märkä märkä)

  W3 Complex (märkä märkä märkä)

  Suuri, suosittu homosauna Blackpoolissa.

  W3 Complex (Wet Wet Wet)

  Sijainti-kuvake

  1-3 Charles Street, Blackpool, Yhdistynyt kuningaskunta, FY1 3EJ

  W3 Complex (märkä märkä märkä)
  Suuri, suosittu homosauna homoille, biseksuaaleille ja uteliaille miehille. W3 Complexin (tunnetaan myös nimellä "Wet Wet Wet") palveluihin kuuluu kuivasauna, höyrysauna, poreallas ja aurinkoterassi. Ystävällinen henkilökunta.

  W3 isännöi useita viikoittaisia ​​teemailtoja - tarkista heidän nykyinen ohjelmansa verkkosivustolta. Joka torstai on alastonpäivä, mutta joka kuukauden kolmas torstai on Naked PrEP -päivä, ja viimeinen torstai tarjoaa seksuaaliterveysklinikan klo 1-4.

  Sauna on avoinna 7 päivää viikossa klo 11 myöhään. Normaali pääsymaksu on 10 puntaa. Sijaitsee Blackpoolin keskustassa, 2 minuutin kävelymatkan päässä Gay Villagesta.

  Arkipäivä: 11 - Myöhään

  Viikonloppu: klo 11 - Myöhään

  Ominaisuudet:
  Vain aikuisille
  Risteily / fetissi
  Poreallas / kuuma allas
  Rentouttavat mökit
  Sauna
  Höyrysauna
  Aurinkoterassi
  hinta W3 Complex (märkä märkä märkä)
  3.4
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 105 ääntä

  2018 Yleisöpalkinnot
  2018 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  2019 Yleisöpalkinnot
  2019 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  2020 Yleisöpalkinnot
  2020 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  15

  Fantastinen ja siisti paikka kaverit.skotlantilainen matkustaja vähän hermostunut, sait minut tuntemaan oloni tervetulleeksi, seka-ikäinen kaveri, mutta iloinen juttelemisesta ja myös turvallista hauskaa. Kiitos, tulen takaisin.
  J
  Jimmy

  Su, 22. toukokuuta 2022

  Loistava paikka

  Olen käynyt täällä noin 6 kuukautta yleensä ke/pe-iltaisin, mutta tänään menin sunnuntaina, no se oli hienoa, todella kiireinen verrattuna muihin iloihin, näyttää olevan monenlaisia ​​miehiä, nuoria, vanhoja, keski-ikäisiä. monet heistä tunsivat toisensa, ehkä se on tavallista sunnuntaisin, joka tapauksessa menen uudelleen sunnuntaina, kun saan mahdollisuuden. Paikka itsessään on todella hyvä, ei hämmästyttävä, mutta hyvä, mukava sauna ulkona, sauna ja höyrysauna, paljon huoneita ja loistoreikiä ja upea oleskelutila. Kaikki ovat aina todella mukavia, henkilökunnasta vierailijoihin, täysin aloittelijalle homo- tai bimaailmassa kukaan ei ole koskaan töykeä, mutta rakastan vain sitä, että voin kävellä alasti koko ajan, rakastan sitä!
  A
  Alex

  Pe, toukokuu 13, 2022

  Ihana ja tahrattoman puhdas

  Erinomaiset tilat, ihana ystävällinen omistaja ja upea risteilyalue sekä glory hole-kopit ja elokuvateatteri, ovat olleet muutaman kerran viime aikoina ja valitettavasti vierailuni on pilannut yksi kammottava vanha mies, joka seurasi minua ympäriinsä ja tunkeutui kaikkiin tapaamisiini. Valitettavasti tämä on estänyt minua palaamasta.
  N
  Nige37

  Pe 03. syyskuuta 2021

  Hyvä... mutta voisi olla parempi

  Olen aina pitänyt tästä paikasta. Minun ei ole helppoa päästä sinne, mutta se on ollut säännöllisen ponnistelun arvoista. Kylpyläpalvelut ovat ensiluokkaisia, eikä niitä voi moittia (ja aina puhdas), mutta leikkialue (kaksi kerrosta) on yhä enemmän pettymys. Ylin kerros on tilan tuhlausta, joten se on parasta jättää huomiotta. Molemmat elokuvateatterihuoneet olivat ennen hyviä, joista toisessa oli alun perin porrastetut istuimet, mikä oli todella hyvä. Mutta nykyään molemmissa elokuvateattereissa litteä patja, eikä tyynyä tai säkkipussia ole näkyvissä, tekee aika epämukavaksi, joten mietin, kannattaako tulla enää? Siellä, missä ennen oli laadukasta TV-viihdettä oikeilla näytöillä, on nyt rakeinen projisointi heikosti valmistettuihin seiniin. Ja mitä tulee projisoitavan materiaalin "laatuun", se riittää ajamaan sinut takaisin alakertaan. Kaiken kaikkiaan se on loistava 5 * kylpylä, jossa on 1 * hauskoja palveluita. Mutta luulen, että minua ei nähdä kovin usein - paitsi ehkä paremmalla säällä, koska ulkoalue on erittäin mukava.
  N
  Nige37

  su 29. elokuuta 2021

  Todella hieno, mutta vaatii säätöä.

  Pidän todella tästä saunasta. Minun ei ole helppoa päästä sinne, mutta se on puhdas ja erittäin hyvässä kunnossa, ja asiakkaat ovat pääosin melko ystävällisiä. Se mitä voisi kutsua toiminnan "Spa"-puolelle, on todellakin erittäin hyvä, mutta leikkialue (kahdessa kerroksessa) kaipaa kipeästi parannusta (ylempi kerros on täyttä tilanhukkaa). Myös muualla leikkialueella on todella vähän mielikuvitusta (toisin kuin alakerran tiloissa), eikä mukavuutta ole missään. Patjoissa ei ole tyynyjä tai pehmusteita (vain litteitä kolmion muotoisia esineitä, jotka estävät tiellä), joten jos haluat hauskanpitosi kestävän pitkään ja samalla mukavan, se ei todellakaan ole mahdollista täällä. Se on upea kylpyläkokemus, mutta ei valitettavasti paljon muuta.
  S
  Scott

  ma 31. elokuuta 2020

  Loistava paikka :)

  Kävin tässä paikassa äskettäin - ensimmäistä kertaa sellaisessa paikassa. Super, erittäin ystävällinen henkilökunta, upeat tilat ja se oli melko kiireinen ollessani siellä. Todella sekalainen joukko, mutta erittäin vieraanvarainen paikka, ja voin odottaa, että pääsen uudestaan! :)
  C
  Christopher

  Tiistai 31. joulukuuta 2019

  Dennis + Christopher

  Ihmisille on aina parempi vaihtoehto mennä sinne verrattuna toiseen Blackpoolin saunaan. Ja omistajalla on todella hyvä huumorintaju ja henkilökohtainen palvelu. Arvostamme todella sitä, mitä olemme tehneet hänen saunansa päivittämiseksi koko ajan.
  R
  Robert

  ke, 11 syyskuuta 2019

  poikkeuksellinen

  Mikä ihana v puhdas ystävällinen klubi, ei paineita vain nauttia n selata tai pelata
  M
  Martin

  ke, 04 syyskuuta 2019

  Mahtava paikka

  Olen kokeillut sekä homosaunoita Blackpool Aquassa että W3:ssa. Pidän parempana W3:sta, erittäin siististä paikasta, ystävällinen henkilökunta ja runsaasti huoneita jne.
  D
  Darren

  Keskiviikkona 07

  Daz

  Kiva kiva.
  J
  Jas

  ma 05. elokuuta 2019

  Erinomainen paikka ja ihanteellinen nauttimiseen.

  Yhteensä pisteet 10/10 tälle tapahtumapaikalle. Henkilökunta loistava; hinta-laatusuhteeltaan erinomainen; tilat erinomaiset ja puhtaat; pyyhe/liukuvoide/kondomi osana palvelua. Täytyy olla yksi Ison-Britannian parhaista, jotta kaverit voivat tavata ja pitää hauskaa. Myös saatavilla hierontapalvelu, edullinen hinta ja luonnonpohjainen hieronta....suosittele...vähentää kehon stressiä ja saa sinut tuntemaan olosi täysin rentoutuneeksi. Mukava lisä hienoon laitokseen. Homo- tai BI-miehille tämä paikka on mukava ja luotettava paikka tulla sisään ja rentoutua ja vain seurustella ja mennä minne tahansa.
  C
  Charles

  Ke 17. heinäkuuta 2019

  Kaarle

  Rakastan tätä paikkaa, joka tulee tänne nyt melkein 3 vuotta ystävällinen henkilökunta ei paljon vaivaa kyllä, siellä on pääasiassa vanhempia miehiä, mutta mielestäni vanhempi, jolla on enemmän kokemusta, voin olla oma itseni samanhenkisten miesten kanssa
  D
  Dave

  Ti, 18

  Utelias kokemus

  Tänään käytiin saunassa. Muutama kaveri paikalla puolenpäivän aikoihin. Erinomainen palvelu henkilökunnalta. Todella siisti. Saunat ovat mukavia - liian kuumia minulle! Yläkerrassa paljon leikkihuoneita. Ihana ulkoalue. Kaikkialla moitteeton. Nautin ajastani katsoessani suoria videoita tunnin ajan yksin. Tulee ehdottomasti palaamaan - suosittelen aloittelijana kohtaukseen x
  C
  Christopher

  Su 16. kesäkuuta 2019

  Blackpoon vetosauna.

  Ei epäilystäkään. Tämä on Blackpoolin paras ja puhtain homosauna. Se on niin mukava ja vieraanvarainen, että et voi muuta kuin rentoutua. Unohda se toinen sauna. W3 on paras.
  I
  Ian

  Ma 10. kesäkuuta 2019

  1. vierailu

  Pride Sunday oli nähnyt tämän paikan mainostetun ja mennyt kumppanini kanssa, se on ihana puhdas kutsuva sauna, paljon paikkoja pelata iso höyrysauna ja patio oli hieno aurinkoisena päivänä, vaikka grilli törmäsi vanhaan ystävääni minun päiviltäni. asun kaupungissa, käyn uudelleen seuraavalla matkallani.
  J
  Jas

  Keskiviikkona 15

  Erinomainen kokemus

  Ensimmäinen vierailuni (olen kypsä naimisissa oleva mies), mutta halusin tutustua toiseen Bi-puoleeni. Minun on sanottava saapuessani paikalle, henkilökunta oli erinomaista ja vieraanvaraista, mikä rauhoittaa sinua; kerran sisällä - tilat ovat upeat, siistit mukavat ja 1. luokka. Asiakkaat sisällä - tämä oli varhain iltapäivällä ja paikalla oli melkoinen määrä kaveria, kaikki erittäin ystävällisiä. Tein useita mukavia läheisyyttä siellä ollessaan 3 tunnin ajan. Olisi voinut jäädä pidempäänkin, mutta jouduin lähtemään, koska piti matkustaa takaisin kotiin. Tämä paikka on jossain, jos olet bi-utelias kuten minä, on tutustumisen arvoinen paikka, jossa voit rentoutua ja vain nauttia samanhenkisen miehen seurasta.
  S
  Stewart

  pe, 25. tammikuuta 2019

  Puhdas ja siisti. Tilava ja moderni.

  Satunnainen vierailija Blackpoolissa ja yleensä vierailee täällä rentoutumassa. Iso kuuma löylyhuone ja mukava kuuma sauna. Joka kerta kun palautan jotain muuta on parantunut. Omistaja ja henkilökunta näyttävät sijoittavan vaivaa ja aikaa paikkaan. Luotto erääntyy. Hyvin tehty Blackpoolin homomaailman paremman kuvan ylläpitäminen.
  S
  Simon

  ma 12

  Simon

  Tänään oli ensimmäinen vierailuni W3:ssa. Seksikäs nuori mies toivotti lämpimästi tervetulleeksi. Suana on puhdas, sisustettu erittäin hyvin, mökit ovat suuria. Suosittelisin sitä kenelle tahansa.
  L
  Leslie

  Tiistai 09. lokakuuta 2018

  hauskaa

  Se oli ensimmäinen kerta, henkilökunta toivotti minut erittäin tervetulleeksi, minulla oli hauskaa jne. Koska olen sissy ja valmis kaikkeen. Tulen takaisin, kun tunnen oloni niin rentoutuneeksi ja turvalliseksi, joten kiitos kaikille ihanille ihmisille.
  s
  susan

  lauantaina 20

  hauska

  Hyväksytkö parit?
  N
  Nik

  Keskiviikkona 08

  ensimmäinen kertani

  Ensimmäinen kerta w3:ssa oli erittäin mukavaa. Vastaanottovirkailija oli erittäin avulias, ja koska se oli ensimmäinen homokokemukseni, hän käytti aikaa rauhoittaakseen minut, saadakseen minut tuntemaan oloni turvalliseksi ja rentoutuneeksi. Siellä ei ollut paljon miehiä, kun olin siellä, mutta sain silti kaksi todella mukavaa kasvohoitoa. Palaan heti kun voin.
  K
  Kinky1963

  Ke 25. huhtikuuta 2018

  Tahrattoman siisti!

  Oli hauskaa täällä viime yönä. Hyvin varusteltu upeilla mukavuuksilla. Hauskaa tutkia leikkihuoneiden kahta kerrosta ja voittaa kultaa joidenkin erittäin mukavien kaverien kanssa.
  M
  Michael

  torstaina 25

  Kaikki vierailut

  Moitteettoman puhdas ja hyvä vastine rahalle. Mutta kun menin sinne lauantai-iltana, minulle kerrottiin, että se sulkeutuu klo 10? Todella??? Ajattelin, että olisi kiireistä aikaa ja mainoksessa sanotaan, että auki 00 tuntia viikonloppuisin?? Ei pidä paikkaansa.
  G
  Geoff

  Tiistai 31. lokakuuta 2017

  Olen ollut kahdesti ennen todella nauttinut siitä takaisin hyvin pian

  Olen ollut kahdesti aiemmin, todella nauttinut siitä, pian takaisin, myös mukavia asiakkaita.
  S
  Steve

  to 12

  Mahtava paikka

  Soitin sunnuntai-iltana, mutta paikalla oli vain kaksi ihmistä, mutta paikka oli tahraton, se näytti hyvältä, menen ehdottomasti pian uudelleen
  S
  Stephen

  To 15. kesäkuuta 2017

  Erinomainen

  Oli ihana iltapäivä, aurinkoisena päivänä oli aivan upeaa, että siellä oli sekä ulkoalue että sisällä. Vastaanoton kaveri oli vieraanvarainen ja näytti minulle ympärilleen, kaikkialla oli puhdasta ja hyvin hoidettua. Erittäin mukava joukko kavereita, jotka odottavat pääsevänsä uudestaan.
  J
  John

  Ti, toukokuu 23, 2017

  Ensimmäinen ajastin

  Ensimmäistä kertaa, erittäin puhdas, monet kaverit yläkerrassa saivat enemmän kuin tarvitsin, takaisin hyvin pian.
  p
  peter

  To, toukokuu 11, 2017

  w3 sauna

  Kävin w3-saunassa viime viikolla ensimmäistä kertaa täällä, olin vaikuttunut erittäin siististä, rakastin kylpytynnyriä, jossa ei ollut paljon miehiä, mutta noin 10 minuutin jälkeen olin 3 hunky kaverin kanssa. Blackpoolin paras sauna, toivottavasti nähdään pian kaverit xxx
  A
  Alasdair

  Ma, toukokuu 08, 2017

  Erittäin hyvä sauna

  Blackpoolissa on vain YKSI homosauna. Se on minun mielipiteeni. Ja se on epäilemättä W3. Muukalainen kaupungissa yhden yön meni niin typerästi Aquaan. Maksoin 10 puntaa ja loppui 10 minuutissa. Vielä 10 puntaa W3:ssa ja minusta se oli juuri käyttämäni 20 punnan arvoinen. Puhdas. Tyylikäs. Hyvin varusteltu. Tilava. Kiireinen. Nautinnollista. Paljon parempi kuin tatty tread karhun likainen vaihtoehto. Säästä itsesi vaivannäöstä ja ota neuvoni - W3
  M
  Martin

  To 13. huhtikuuta 2017

  Erinomainen

  Olen kahdesti rakastanut sitä ystävällinen puhdas sai mitä halusin hyvä hinta tulee olemaan keskiviikkona kun he enemmän kaverit siellä. Nähdään siellä
  M
  Maly

  pe, 13. tammikuuta 2017

  puolalainen 23 v

  Kävin W3 Saunassa 3 kertaa ja olen tänään (perjantaina) 4. päivänä. Mielestäni se on paras sauna Lancashiressa! ! ! Se on kuin eri maailma minulle. Kävelen sinne ja olen vapaa. Olen paikalla klo 10 alkaen ja niin kauan kuin voin. Nuori puolalainen kaveri (lasit). Nähdään toivottavasti.
  S
  STEVEN

  torstaina 29

  Ehdoton pakko

  Kävin täällä joulujuhlissa. En ole koskaan nähnyt näin leviävän joulun. Nauti lasillisen viiniä ja paljon hauskaa. Kaiken ikäisiä miehiä, seksikkäitä miehiä tiskin takana. Erittäin lämmin ja vieraanvarainen.

  Ensimmäinen vierailu

  Ensimmäinen homosaunakäyntini olin hyvin hermostunut, mutta saapuessani kaveri pöydällä sai minut rentoutumaan ja oli erittäin ystävällinen. Riisuin, mutta en ujostellut olla alasti miesten kanssa, joten kiedoin pyyhkeeni ympärilleni ja menin ylös leikkihuoneeseen. Muut tapaamani miehet saivat minut rauhoittumaan noin puolen tunnin ajan ollessani paikalla. Kävelin ympäriinsä ilman pyyhettä ympärilläni, minulla oli hauskaa ja sain mitä tulin hakemaan. Suosittelen w3saunaa. Olen nyt käynyt useamman kerran ja olen nyt itsekin vakituinen. Sanoisin kaikille, jotka eivät ole koskaan käyneet homosaunassa ja ovat hermostuneita tulemaan, älkää olko.
  p
  paul

  pe, 04

  Ystävällinen paikka mennä

  Se on puhdas ja ystävällinen. Yksinäisenä vieraana olin peloissani, minun ei tarvitse olla huolissani. Omistaja oli ystävällinen, kuten muut ihmiset siellä. Palvelut olivat hyvää jokaiselle. Älä lue arvosteluja, vaan päätä itse. Et tule pettymään
  J
  Jim

  Ke, 12. lokakuuta 2016

  Oma kokemukseni w3 saunasta

  Erittäin rauhallinen sauna molempina päivinä, kun kävin, voi toisaalta laskea ihmisiä täällä...mutta kaiken lisäksi sillä juoksijalla on yksi kauhea asenne asiakkaisiin täysin avuton.. En todellakaan tule takaisin. Aion mennä toiselle aqualle, se on vähän huonompi kuin w3, mutta sama hinta ja tunnit, paljon kiireisempi päivä, jolloin olin, ja myös ystävällinen henkilökunta.
  d
  davy

  ke, 21 syyskuuta 2016

  erinomainen

  Kävin täällä tänään ja EI ollut pettynyt erinomaiseen ystävälliseen henkilökuntaan. Se on puhdas ja hyvin hoidettu. Olin siellä viime vuonna lomallani, ja palasin tänä vuonna ja huomasin muutamia muutoksia. Kiitos myös Nathanille upeasta hieronnasta. Toivottavasti palaan ensi vuonna, kun olen lomalla. Jatka hyvää työtä
  J
  Jimmy

  lauantaina 06

  w3 sauma

  I milloin kastele 3 1 Menin ja nautin siitä, aion mennä uudestaan.
  J
  James

  To 16. kesäkuuta 2016

  Mr

  Menin sinne uteliaana ja palaan jatkossakin uteliaisemmin kuin viime kerralla... vain kovemmin...
  l
  lee

  Tiistaina 29. maaliskuuta 2016

  onnen päivät

  Erittäin siisti, ystävällinen henkilökunta ja mukava joukko ihmisiä. Kannattaa käydä Blackpoolin parhaassa saunassa.
  C
  Christopher

  lauantaina 10

  Suositella.

  Olen käynyt Wet3:ssa muutaman kerran ja suosittelen kaikille, jotka etsivät homo-saurnaa. Sen erittäin puhdas, hyvät tilat ja henkilökunta ovat avuliaita ja ystävällisiä.
  p
  paul

  Ma 08. kesäkuuta 2015

  fantastinen

  Ensimmäinen saunakäyntini, minua tervehti vastaanotossa erittäin avulias kaveri, joka näytti minulle ympärilläni, en ollut pettynyt, sain etsimäni ja LISÄÄ, menen uudelleen

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.