Käyttöehdot

Käyttöehdot Travel Gay verkkosivuilla ja sisällön tarjoamiseksi julkaisua varten.

Majoitusvaraukset TravelGay.com

Jos olet tekemässä majoitusvarausta TravelGay.com, lue meidän Varausehdot.

Sisältö Vastuuvapauslauseke

  • Travel Gay on tietolähde LGBTQ+-matkailijoille. Olemme suosituin LGBTQ+-matkailu- ja lifestyle-sivusto, jolla on miljoonia kävijöitä vuosittain.
  • Kaikki verkkosivustollamme oleva kopio on alkuperäinen ja oman sisältötiimimme kirjoittama.
  • Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että sisältömme on ajan tasalla. Kaikki listauksemme tarkastetaan säännöllisesti. Saamme myös palautetta lukijoiltamme, jos tapahtumapaikka sulkeutuu tai muuttaa uuteen osoitteeseen.
  • Sivuja on tuhansia Travel Gay ja sellaisenaan emme väitä, että sivustolla olevat tiedot ovat aina tarkkoja tai ajan tasalla.
  • Arvostelumme ovat kirjoittaneet käyttäjät ympäri maailmaa. Jokainen arvostelu tarkastetaan sen varmistamiseksi, että hyväksikäyttö, selkeät seksuaaliset viittaukset ja kiroilu poistetaan. Joidenkin arvostelujen sanamuotoa on muutettu niiden selkeyden parantamiseksi.
  • Kaikki arvostelut heijastavat kolmansien osapuolien tekijöiden mielipiteitä, eivät Travel Gay.
  • Jos haluat kyseenalaistaa arvostelun aitouden, voit ottaa meihin yhteyttä suoraan. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos uskot, että listaussivulla olevat tiedot ovat virheellisiä. Lisätietoja saat osoitteestamme Tietosuoja- ja moderointikäytäntö.
  • Jotkut listatuista paikoista ja palveluista Travel Gay sopivat vain aikuisille. On sinun vastuullasi tarkistaa vierailemasi maan lait ja varmistaa, että käyttämäsi palvelut ja tapahtumapaikat ovat lisensoituja ja toimivat laillisesti.

Yleiset käyttöehdot Travel Gay ja sisällön tarjoamiseen.

Travel Gay on sähköinen julkaisu ja palvelu ('Web-sivusto'), jonka omistaa ja jota ylläpitää Out4You Ltd ("Me/Me/Meidän"). Web-sivustot sisältävät malleja, kerrontaa, kuvia, videoita, linkkejä, latauksia ja kaikkea muuta sisältöä ("Sisältö"), jonka olemme luoneet ja omistaneet tai jotka kolmannet osapuolet ovat meille toimittaneet.

Nämä ehdot säätelevät ("Sinä / Sinun") Web-sivustojemme käyttöä ja minkä tahansa meille milloin tahansa tarjoamasi sisällön käyttöä.

Voimme muuttaa näitä ehtoja ajoittain, ja Web-sivustojen käytön jatkaminen tai Sisällön lisääminen merkitsee, että hyväksyt muutokset.

Jos et hyväksy näitä ehtoja tai meidän yksityisyys or Evästekäytäntö älä käytä Web-sivustoja tai anna meille sisältöä.

Verkkosivuston käyttöä koskevat ehdot.

Hyväksyt, että Web-sivustot sisältävät aikuisaiheista materiaalia. Voit käyttää Web-sivustoja vain, jos se on laillista ja jos olet ylittänyt laillisen suostumusiän siinä maassa, jossa olet.

Kaikki Web-sivustojen sisältö, mukaan lukien rajoituksetta kaikki valokuvat ja tarinat, kuuluu meille tai kolmansien osapuolien avustajille tai lisensoitua kolmansilta osapuolilta. Voit näyttää Sisältöä tietokoneen näytöllä omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Et saa julkaista uudelleen tai lähettää uudelleen tai jakaa sähköisesti tai muuten kokonaan tai osittain a) Web-sivustoja tai b) Web-sivustoilla näytettävää sisältöä. Et saa käyttää kaupallisesti Web-sivustoja tai mitään niiden sisältöä.

Tunnustat sen Travel Gay Aasia, Travel Gay Euroopassa, Travel Gay ja OUT4YOU ovat tavaramerkkejä etkä saa käyttää niitä ilman kirjallista lupaamme.

Ymmärrät, ettemme ole tarkastaneet emmekä tue minkään kolmannen osapuolen verkkosivuston sisältöä, joka on linkitetty tai jota mainostetaan verkkosivustoilla.

Tunnustamme kolmansien osapuolien tarjoaman sisällön tekijänoikeudet ja immateriaalioikeudet. Jos uskot, että olemme käyttäneet sisältöä, joka loukkaa tekijänoikeuksiasi tai että olemme sisällyttäneet linkin kolmannen osapuolen verkkosivustolle, joka loukkaa tekijänoikeuksiasi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@travelgay.com

Ehdot ja ehdot meille toimittamastasi sisällöstä

Voit lähettää omistamaasi sisältöä meille julkaistavaksi Web-sivustoilla. Ellemme toisin sovi kirjallisesti, hyväksymme minkä tahansa sisällön sillä perusteella, että sinä tekijänoikeuksien omistajana olet sisällön tarjoamisen yhteydessä myöntänyt meille pysyvän rojaltivapaan maailmanlaajuisen ei-yksinomaisen lisenssin kaupalliseen käyttöön, jäljentämiseen, muuntamiseen, kääntämiseen, välittämiseen, jakaa ja alilisensoida Sisältöä millä tahansa välineellä, jota käytämme nykyään tai jota käytämme tulevaisuudessa mihin tahansa tarkoitukseen Web-sivustojen yhteydessä.

Ymmärrät, että meillä ei ole velvollisuutta julkaista tai jatkaa toimittamasi sisällön julkaisemista.

Ymmärrät, että Web-sivustot ovat vapaasti saatavilla sähköisesti maailmanlaajuisesti ja että meillä ei ole vaikutusvaltaa pääsyyn emmekä ole vastuussa tai vastuussa sinulle, jos joku kolmas osapuoli käyttää millään tavalla, kopioi, jäljentää, muuttaa, kääntää, välittää tai jakaa mitä tahansa sinun tarjoamaasi ja Web-sivustoilla julkaistua sisältöä.

Säännöt ja ehdot yritystilaajille

Ostamalla tilauksen hyväksyt seuraavat ehdot.

tilaus
1. Tilauksesi on maksettava välittömästi laskun päiväyksen mukaan, ellei toisin ole sovittu.
2. teidän TravelGay.com-mainosta/listausta ei julkaista verkkosivustolla ennen kuin maksu on vastaanotettu kokonaisuudessaan voimassa olevalla maksutavalla.
3. Tilauksesi alkaa laskuun painettuina päivinä ja uusitaan samana päivänä joka kuukausi, 6 kuukauden välein tai 12 kuukauden välein riippumatta siitä, milloin lasku on maksettu.
4. Liittymäsi on jatkuva sopimus, jossa on kuukausimaksu, ellei toisin ole sovittu.
5. Sinun on annettava meille kelvollinen Maksutapa, kuten voimassa oleva ja nykyinen luottokortti.
6. Tilausmaksu tarkistetaan kuuden kuukauden välein, ja olemme sinuun yhteydessä ennen hinnankorotuksia.
7. Jos olet allekirjoittanut 6 kuukauden tilauksen, toistuva uusimismaksu veloitetaan 6 kuukautta alkuperäisestä tilauspäivästä ja jokaiselta seuraavalta 6 kuukaudelta.
8. Jos olet allekirjoittanut 12 kuukauden tilauksen, toistuva uusimismaksu veloitetaan 12 kuukautta alkuperäisestä tilauspäivästä ja jokaiselta seuraavalta 12 kuukaudelta.

Laskutus ja peruutus
1. Tilauksesi voidaan peruuttaa milloin tahansa ottamalla yhteyttä TravelGay numerossa +44 203 933 8000 tai sähköpostitse. Maksuja ei palauteta, emmekä hyvitä tai hyvitä mistään osittaisen kuukauden tilausjaksoista.
2. Ellet irtisano jäsenyyttäsi 5 työpäivän kuluessa ennen seuraavaa laskutuspäivääsi, valtuutat meidät veloittamaan seuraavan laskutusjakson tilausmaksun maksutavastasi.
3. Säilytä voimassa oleva tilaus TravelGay.com, sinun on annettava yksi tai useampi maksutapa. Jos maksua ei suoriteta onnistuneesti vanhenemisen, riittämättömien varojen tai muun vuoksi, voimme keskeyttää tilauksesi TravelGay.com ja poista mainoksesi/tietosi verkkosivustolta, kunnes olemme onnistuneesti veloittaneet kelvollisen Maksutavan. Joidenkin Maksutapojen osalta liikkeeseenlaskija voi veloittaa sinulta tiettyjä maksuja, kuten ulkomaisia ​​transaktiomaksuja tai muita Maksutapasi käsittelyyn liittyviä maksuja.

Mainos/listaus
1. teidän TravelGay.com-mainosta/listausta ei julkaista verkkosivustolla ennen kuin maksu on vastaanotettu kokonaisuudessaan voimassa olevalla maksutavalla.
2. Odota 5 työpäivää, ennen kuin mainoksesi/tietosi julkaistaan TravelGay.com. Säilytämme toimituksellisen hallinnan kaikista verkkosivustollamme olevista tiedoista, mukaan lukien kuvat ja tekstit. Tästä ei ole poikkeusta.
3. On sinun vastuullasi varmistaa kuvien ja sisällön toimittaminen TravelGay.com ovat maasi lakien mukaisia.
4. Kuvissa ei saa olla alastomuutta vyötärön alapuolella. Mainoksillesi/listauksellesi lähetettyjen kuvien soveltuvuus ja hyväksyminen on oman harkintansa mukaan TravelGay.com, eikä sitä saa julkaista.
5. Kaikkien kuvien ja sisällön tekijänoikeudet TravelGay.com-sivuston on oltava sinun omistus, eivätkä ne saa olla peräisin kolmansilta osapuolilta, elleivät kuvat ole julkisia ja tekijänoikeusvapaita.
6. Jos et ole lähettänyt kuvia ja/tai sisältöä suoraan, pidätämme oikeuden hankkia kuvia ja sisältöä omalta verkkosivustoltasi tai sosiaalisen median sivuilta, mukaan lukien Facebook ja/tai Instagram.
7. Myönnät TravelGay.com lupaa käyttää kuviasi ja sisältöäsi ilman maksua millään tavalla TravelGay.com pitää sopivana. Näitä kuvia voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin ilman luottoa.
8. Meillä on oikeus paljastaa henkilöllisyytesi mille tahansa kolmannelle osapuolelle, joka väittää, että mikä tahansa meille lähettämäsi sisältö loukkaa heidän immateriaalioikeuksiaan tai heidän oikeuttaan yksityisyyteen.
9. Tapahtumassa TravelGay.com vastaanottaa tekijänoikeusvaatimuksen tai immateriaaliomaisuusvaatimuksen mitä tahansa meille toimittamaasi kuvaa tai sisältöä vastaan. Pidätämme oikeuden veloittaa automaattisesti Maksutavastasi tekijänoikeuden haltijan loukkauksesta vaatiman kokonaissumman. TravelGay.com toimittaa sinulle todisteet kaikista väitteistä.
10. Muiden käyttäjien ilmaisemat arvostelut TravelGay.com ei edusta näkemyksiämme tai arvojamme. Suhtaudumme puolueettomasti kaikkiin mainokseesi/listauksellesi lähetettyihin arvosteluihin. Jos pyydät tarkastuksen tutkimista tai poistamista, sinun tulee tehdä pyyntö osoitteeseen info@travelgay.com. Kaikki tutkimukset vievät jopa 30 päivää.
11. Kaikki tarvittavat muutokset ilmoitukseesi/listaukseesi on lähetettävä osoitteeseen info@travelgay.com ja valmistuu 5 työpäivän kuluessa.

sekalainen
1. Varaamme oikeuden poistaa kaikki esitellyt mainokset/listaukset milloin tahansa. Myös kaikki siihen liittyvät tilaukset lopetettaisiin tällaisessa tapauksessa.
2. Voit linkittää sivuston kotisivulle TravelGay.com, jos teet sen reilulla ja laillisella tavalla etkä vahingoita mainettamme tai käytä sitä hyväkseen.
3. Ellei toisin ole sovittu, pidätämme oikeuden muuttaa mainoksesi sijaintia kyseisellä listaussivulla.

Yleiset käyttöehdot käyttäjille ja sisällöntuottajille

Hyväksyt, että käytät verkkosivustoa tai tarjoat meille sisältöä omalla vastuullasi. Verkkosivusto tarjotaan "sellaisena kuin se on" ja sovellettavan lain sallimissa rajoissa Kiistämme täten nimenomaisesti kaikki takuut, nimenomaiset ja epäsuorat, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tarkkuutta, luotettavuutta, omistusoikeutta, myytävyyttä, ei-takuita koskevat takuut. loukkaus, sopivuus tiettyyn tarkoitukseen tai mikä tahansa muu takuu, ehto, takuu tai edustus, joko suullisesti, kirjallisesti tai sähköisessä muodossa, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, niiden sisältämien tai palvelun tarjoamien tietojen tarkkuus tai täydellisyys.

Emme takaa tai takaa, että pääsy Web-sivustolle on keskeytymätöntä tai ettei lähetetyissä tiedoissa ole vikoja, virheitä tai puutteita tai katoamista tai että viruksia ei välitetä Web-sivustolla.

Hyväksyt, että emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään suorista, epäsuorista, erityisistä, välillisistä tai rankaisevista vahingoista, joiden väitetään aiheutuneen pääsystäsi palveluun tai kyvyttömyydestäsi käyttää palvelua tai sisällön tarjoamista meille, riippumatta vaateen tai kanteen perusteen luonne, vaikka olisit ilmoittanut tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

Vastuutamme ei rajoiteta kuoleman tai henkilövahingon tapauksessa, joka johtuu suoraan meidän huolimattomuudestamme.

Kaikki Web-sivuston kuvat, mukaan lukien mallit, ovat vain havainnollistavia. Minkään mallin sisällyttäminen Web-sivustoon ei osoita heidän seksuaalista suuntautumistaan.

Laki ja toimivalta

Näihin ehtoihin sovelletaan Englannin lakia ja niitä tulkitaan sen mukaisesti. Sitoudut myös seuraavien lausekkeiden mukaisesti alistumaan Englannin tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan koskien kaikkia näitä ehtoja koskevia vaatimuksia tai asioita.

Ainoastaan ​​meidän eduksemme pidätämme oikeuden nostaa kanteen asian sisällöstä asuinmaasi tuomioistuimissa.

Nämä ehdot ovat täydellinen ja täydellinen sopimus osapuolten välillä ja korvaavat kaikki aikaisemmat kirjalliset tai suulliset ehdot tai sopimukset.

Jos jokin näistä ehdoista todetaan pätemättömäksi toimivaltaisessa tuomioistuimessa, kyseisen määräyksen pätemättömyys ei vaikuta tämän Sopimuksen muiden ehtojen pätevyyteen, vaan ne pysyvät täysin voimassa.

Jos jompikumpi osapuoli ei käytä mitään tämän sopimuksen mukaista oikeutta tai oikeussuojakeinoa, se ei tarkoita luopumista kyseisestä oikeudesta tai oikeussuojakeinosta.

OUT4YOU Oy

Rekisteröity osoite: Out4You Ltd, Sovereign House, Church Street, Brighton, BN1 1UJ, Yhdistynyt kuningaskunta

Sähköpostiosoite - info@travelgay.com

Käyttöehdot on päivitetty viimeksi 14.

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.