Dayton

Daytonin homoopas ja hotellit

Dayton on keskikokoinen kaupunki Ohiossa

Länsi-Ohiossa sijaitseva Dayton on osavaltion kuudenneksi suurin kaupunki. Suuremmat kaupungit, kuten Columbus tai Cincinnati, ovat tunnin ajomatkan päässä. Dayton, joka tunnetaan myös nimellä "City of Aviation", on Yhdysvaltain ilmavoimien kansallismuseo ja Wrightin veljesten kotikaupunki - lennon keksijät. Yksi heidän koneistaan ​​on nähtävissä Carillon Historical Parkissa. Käymisen arvoinen on myös Dayton Art Institute tai Boonshoft Museum of Discovery.

Hotellit Dayton

dayton ohio, daytonin keskusta, dayton Daytonissa on hyvä sekoitus homoystävällisiä suuria merkkihotelleja, lodgeja ja B&B:itä. Homoelämä Daytonissa on suhteellisen pieni, mutta kasvussa. Vaikka ei ole olemassa yhtä "gayborhoodia", useimmat LGBT(-ystävälliset) tapahtumapaikat löytyvät Oregonin alueelta / keskustasta. Tässä kaupungissa on kourallinen homobaareja, joissa on drag-esityksiä.

Dayton

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli