Oakland

Oakland Gay baarit, klubit ja hotellit

Oakland on kaupunki Kaliforniassa, jossa on pieni homoelämä. Se erottuu sen läheisyydestä San Franciscoon ja epäilemättä sen varjoonsa

Siitä huolimatta Oaklandissa on viehätyksensä. Se on melko iso kaupunki ja siellä on paljon nähtävää. Voit jopa tulla päiväretkelle San Franciscosta. Oakland on vihreämpi ja aurinkoisempi kuin San Francisco.

Hotellit Oakland

Piilaakson teknologiabuumi on levinnyt Oaklandiin. Kaupunki on jossain määrin jakautunut teknologiamaailman eliitin ja köyhemmän, karkeamman puolen kesken - kuten monet amerikkalaiset kaupungit tekevät.

Tarkista hinnat ja varaa nyt

Oaklandin homobaarit

Kokoelmamme parhaista homobaareista Oaklandissa, Kaliforniassa. Kaupungissa on pari gay-paikkaa, joihin voit tutustua.
  White Horse Inn
  Sijainti-kuvake

  6551 Telegraph Ave, Oakland, USA

  Näytä kartalla
  White Horse Inniä pidetään Amerikan pisimpään toimivana homobaarina, ja se on ikoninen laitos Oaklandissa. Se oli puhekieltoaikana. Tämä on homobaari, jota et voi missata Oaklandissa.
  Ominaisuudet:
  bar

  Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

   Club 21
   Sijainti-kuvake

   2111 Franklin St, Oakland, USA

   Näytä kartalla
   Club 21 on LGBT+ -klubi Oaklandissa, jonka teema on latino. Se isännöi Latinalaisen Explosion-tanssiiltoja viikonloppuisin sekä drag- ja komediailtoja. Se on avoinna vain perjantaisin ja lauantaisin myöhään.
   Ominaisuudet:
   Seura

   Viikonloppu: pe-la: 9-4

   Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

   Oakland Tours

   Onko meillä jotain vikaa?

   Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.