AxelBeach Miami

4-Tähtihotelli sisään 1500 Collins Ave, Miami, USA

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

hinta AxelBeach Miami

Miamin toinen homohotelli.

Hotellin kuvaus

Axel Hotels on LGBTIQ+ -yhteisöön keskittyvä hotelliketju. Mutta ennen kaikkea he ovat luoneet vapaan ja suvaitsevan yhteiskunnan, jossa monimuotoisuutta ja kunnioitusta arvostetaan ja kaikki ovat yhtä tervetulleita sukupuoli-identiteettiään ja ilmaisujaan rajoittamatta. 

AxelBeach Miami on modernin ja art decon yhdistelmä meren rannalla, ja se sijaitsee osoitteessa 1500 Collins Avenue 15th Streetillä, korttelin päässä rannasta South Beachin sydämessä Miamin Art Deco -alueella. AxelBeach Miami sijaitsee vilkkaalla alueella, jossa on runsaasti vapaa-ajan aktiviteetteja matkailijoille, ja se on ihanteellinen hotelli lomalle Floridan trendisimmällä rannikolla. Ota kaikki irti sen leveistä rannoista ja loputtomista aurinkoisista päivistä sekä rentoudu, shoppaile ja nauti parhaasta musiikista Miamin tunnetuimmissa yökerhoissa ja baareissa.

AxelBeach Miami on 160 huonetta, jotka säilyttävät art deco -design, viettelevät sinut SoBe (South Beach) persoonallisuudellaan. Art Deco -sisustus, joka on edelleen säilyttänyt alkuperäisen 40-luvun boheemin hengen, AxelBeach Miami on eksklusiivinen paratiisi, jonka tilat - kuten uima-allas, Sky Bar, josta on näkymät Washington Avenuelle väriä vaihtavalla tanssilattialla, Spa & Gym, ravintola ja aulabaari - varmistavat, että nautit aidosta Axel-kokemuksesta Miami Beachillä.

Lisäksi AxelBeach Miamissa sinulla on käytettävissäsi pysäköintipalvelu ja ranta 15th Streetillä.

 

Palvelut ja tilat

Casanova Kit by Axel -tuotteet (biohajoavat)

Kahvin ja teen valmistusvälineet

Hiustenkuivaaja

aulabaarissa

minibaari

Allas ja poreallas

ravintola

huonepalvelu

turvallista

Sky-baari

Valitse huoneesi osoitteessa AxelBeach Miami

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Miami
M
Manuel De la Mora

18-Aug-2023

Mahtava...

Eduardo, paras työpöytä, Madrid tuntee olonsa erittäin tervetulleeksi, huone ja mukavuudet ovat fantastisia, kannattaa jäädä ja palata pian!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.