Trinity Silom Hotel

4-Tähtihotelli sisään 150 Soi Pipat 2, Silom, Bangkok, Thaimaa

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

2017 Varatuimmat
2017 Varatuimmat

ylin 25

2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 25

2019 Varatuimmat
2019 Varatuimmat

ylin 25

hinta Trinity Silom -hotelli

BTS skytrainin vieressä. Erinomainen arvo.

Hotellin kuvaus

Hiljaisen sivukadun varrella sijaitseva Trinity Silom on kätevästi lähellä sekä BTS Skytrain -asemaa että Silomin homoelämää, kuten esim. Puhelin Pub.

Jos et saa unta, myöhään illalla homo saunamania on aivan nurkan takana. Toukokuussa ravintoloita ja lähikauppoja. Chu Cafe (sijaitsee samassa rakennuksessa) on todellinen suosikkimme. Hotellin henkilökunta on avulias ja niin homoystävällinen kuin vain saa.

Hotelli tarjoaa viihtyisiä, hyvin suunniteltuja ja hinta-laatusuhteeltaan edullisia huoneita, joissa on ilmainen WiFi, ravintolan, uima-altaan ja kuntosalin. Jatkuvasti suosittu valinta keskuudessa Travel Gay käyttäjille.

Palvelut ja tilat

Ilmainen Wi-Fi

Kunto

ravintola

Kauppa

Aurinkoterassi

Uima-allas

Valitse huoneesi osoitteessa Trinity Silom -hotelli

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Bangkok
J
John

15-Feb-2014

Kolmas vierailu ja tulee takaisin.

Kolmas yöpyminen Glowissa. Aina hyvä arvo ja palvelu on erittäin hyvää. Sijainti on loistava sekä Silomin homobaareille että kaupungissa liikkumiselle, sillä Skytrain-asema on aivan vieressä. Huoneet ovat siistejä ja viihtyisiä. Hotellissa on kunnollinen uima-allas ja terassi hotellin vieressä olevassa rakennuksessa - mutta sinne on helppo päästä. Suositeltava. Tulee takaisin.
K
Kevin

28-Feb-2013

Trinity Silom -hotelli

Kumppani ja minä ja ystävämme yöpyimme Glow'ssa juuri tällä viikolla. Se ei ole ollenkaan homo, mutta se sallii homomiesvieraat. Uudet huoneet ovat mahtavia, hyvä aamiainen tarjotaan, uima-allas ja kuntosali ovat viereisessä rakennuksessa. Paras ominaisuus on BTS-aseman läheisyys. Silom Roadin alue on kävelymatkan päässä. Samalla kadulla on Sauna Mania ja Adonis Massage reipas 5 minuutin kävelymatka. Hyvä valinta fiksu mutta taloudellinen hotelli Bangkokissa.
R
Robbie

28-Dec-2012

Trinity Silom -hotelli

Remontoitu ja paljon nykyaikaisempi kuin viimeksi käydessäni. Glow sijaitsee kätevällä paikalla BTS:lle, huoneet ovat viihtyisiä ja tilavia. Kuntosali, uima-allas ja tenniskenttä ovat viereisessä yhteisessä kompleksissa, mutta tämä ei ole ongelma. Loistava sijainti homoelämälle, erittäin ystävällinen henkilökunta. Kaiken kaikkiaan tyytyväinen ja mielestäni hyvä hinta-laatusuhde.
G
G

4-Dec-2019

gflashy

Kolmas yöpyminen Glowissa. Aina hyvä arvo ja palvelu on erittäin hyvää

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.