Hilton Prague Old Town

4-Tähtihotelli sisään V Celnici 2079/7, Praha, Tšekki

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

hinta Hilton Prahan vanhakaupunki

Keski-Praha.

Hotellin kuvaus

Hilton Prague Old Town on hiljattain kunnostettu, homoystävällinen hotelli, kuten nimestä voi päätellä, aivan Prahan sydämessä, vain 25 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä.

Hotellissa on uusia art deco -designelementtejä kaikkialla aulassa, sinkkiravintolassa, loungessa, baarissa ja huoneissa, ja erinomainen palvelu vieraille tekee siitä yhden kaupungin parhaista hotelleista.

Vieraiden huoneet ja sviitit ovat art deco -tyylisiä, ja niissä on kaikki modernit mukavuudet, wifi, italialainen marmorikylpyhuone, ja executive-huoneet saavat eksklusiivisen pääsyn hotellin loungenurkkaan.

sinkki Rravintolan tarjouss kosmopoliittinen keittiö ja hienoja tšekkiläisiä klassikoita modernilla vivahteella sekä valikoima pääjohtajien suosikkiviinejä. Zinc Lounge and Bar on ihanteellinen välipalalle, kahville tai cocktailille art deco Martini -kärrystä. Siellä on myös tšekkiläinen degustaatiotarjous viinejä paikallisten ruokien kera aidon tšekkiläisen kokemuksen saavuttamiseksi.

LivingWell Health Club & Spassa on 24/7 avoinna oleva kuntosali, sisäuima-allas vesisuihkulla, sauna sekä laaja valikoima kylpylähoitoja, joista voit nauttia.

Tarkista hotellien virallisilla verkkosivuilla lisätietoja ja tee varaus suoraan.

Palvelut ja tilat

baari/lounge

Kuntokeskus

Kunto

pool

huonepalvelu

Kylpylä

Pysäköintipalvelu

wi-fi

Tarkista hinnat ja varaa suoraan

Valitse huoneesi osoitteessa Hilton Prahan vanhakaupunki

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Praha

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.