Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotels

カフーリゾートフチャク コンド・ホテル, 字冨着246-1, 国頭郡, Okinawa 904-0413, Japani

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

hinta Majoitus Kafuu Resort Fuchaku Condo, valitse omasi runsaasta valikoimastamme

Upeat merinäkymät huoneista!

Hotellin kuvaus

Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotel kutsuu vieraat kokemaan Okinawan kauneutta ympäristössä, joka on yhtä kattava kuin se on rauhallinen. Tämä homoystävällinen lomakeskus tarjoaa lämpimän ja vieraanvaraisen ilmapiirin, joka takaa ihastuttavan oleskelun kaikille vieraille.

Lomakeskuksessa on virkistävä kylpylä, joka toimii yhteistyössä tunnetun aromaterapiabrändin Eve Taylorin kanssa ja tarjoaa vieraita ylellisellä hemmottelulla. Vilvoittele kimmeltävässä uima-altaassa alueella tai nauti auringon lämmöstä uuden rakennuksen katolla sijaitsevasta infinity-altaalta, josta on näkymät majesteettiselle merelle.

Majoitukset ovat yhtä monipuolisia kuin itse saari. Hotellirakennuksessa on kahdeksan erityyppistä huonetta lyhytaikaista oleskelua varten, neljä tyyppiä Condo-rakennuksessa pidempiaikaiseen oleskeluun ja kolme tyyppiä ylellisessä lisärakennuksessa mukavuuden huippua etsiville.

Hemmottele makuasi meren antimien paratiisissa, Orangessa, joka tarjoaa runsaan kansainvälisen menun. Jos olet amerikkalaistyylisen keittiön tuulella, Deli & Cafe -ravintola odottaa sinua. Lisärakennuksen katolla sijaitseva Ryukyu BBQ Blue tarjoaa grilliruokaa uima-altaan äärellä.

Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotel lupaa unohtumattoman oleskelun, joka syleilee Okinawan kulttuuria ja charmia avosylin ja tarjoaa ikimuistoisen pakopaikan kaikille matkailijoille.

Valitse huoneesi osoitteessa Majoitus Kafuu Resort Fuchaku Condo, valitse omasi runsaasta valikoimastamme

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Muokkaa päivämääriä

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.