Foxberry Inn

29 Bradford Street, Provincetown, Massachusetts 02657, Yhdysvallat, Yhdysvallat

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

hinta Foxberry Inn

Se on vain 500 metrin päässä yhdestä maailman mukavimmista rannoista.

Hotellin kuvaus

Foxberry Inn, upea homojen omistama hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa Provincetownissa. Se on kauniisti sisustettu bed & breakfast, joka sijaitsee Provincetownin halutulla länsipäässä, vain 500 metrin päässä joistakin maailman mukavimmista rannoista.

Näkymät Cape Cod National Seashoren maalauksellisille hiekkadyyneille ja helpon pääsyn kaikkiin upeisiin ravintoloihin, hauskoille esityksille, upeille ostoksille ja jännittävälle yöelämälle, jotka löydät Provincetownin Commercial Street -kadulta.

Kaikissa huoneissa on ulkoistuinalue verannalla, jossa voit istua alas ja rentoutua katsellen upeita auringonlaskuja rantadyynien yli ja siemailemalla virkistäviä juomia huoneessasi olevan minibaarin laajasta valikoimasta. Joka aamu heräät tuoreeseen kotitekoiseen aamiaiseen. Iltapäivisin odotat innolla, että pääset nauttimaan kotitekoisista herkuista, joita he leipovat joka päivä.

Ilmaiset virvoitusjuomat, jääkahvi, WiFi, pysäköinti, rantatuolit ja -varjot varmistavat, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään oleskelusi aikana. Tiimi auttaa mielellään kaikissa illallisvaraussuosituksissa ja on ylpeä palvelun laadusta, hotellin siisteydestä ja sitoutumisestaan ​​varmistaakseen, että aikasi Provincetownissa on rentouttavaa ja nautinnollista.

Palvelut ja tilat

ilmastointi

Aamiainen sisältyy

Ilmainen Wi-Fi

tupakointi kielletty

pysäköinti

Yksityinen kylpyhuone

Aurinkoterassi

Tarkista hinnat ja varaa suoraan

Valitse huoneesi osoitteessa Foxberry Inn

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Muokkaa päivämääriä

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.