O2 Beach Club & Spa by Ocean Hotels

5-Tähtihotelli sisään Dover Rd, Christ Church, Barbados, Karibia

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

hinta O2 Beach Club & Spa by Ocean Hotels

Viileä ja nykyaikainen rantaklubityylinen lomakeskus.

Hotellin kuvaus

O2 Beach Club & Spa on viiden tähden all-inclusive-rantaklubin inspiroima lomakeskus Barbadoksella, joka on täydellinen niille, jotka haluavat rentoutua ylellisyydessä. Se tarjoaa upeita huoneita ja sviittejä, gourmet-ruokailua ja rauhallisen kylpylän, jossa on merelle päin avautuvat hoitohuoneet ja saarille vain turkkilainen spa-sviitti, joka tarjoaa täydellisen luksuskokemuksen. 

Lomakeskus sijaitsee St. Lawrence Gapin perimmäisessä päässä, ja sitä reunustavat kauniit valkoiset hiekkarannat ja kirkkaan sininen Karibianmeri. Se tarjoaa erilaisia ​​huonevaihtoehtoja, kuten juniorsviittejä, mukaan lukien jotkin uima-altaat ja tilavammat 1-2 makuuhuoneen Luxury Concierge -sviitit, joissa on vain aikuisille tarkoitettuja vaihtoehtoja. 

Ruokailu O2 Beach Clubilla on kulinaarinen seikkailu, jossa on useita ravintoloita ja baareja, mukaan lukien katolla sijaitseva tapaslounge ja oma fine dining -ravintola Oro. Hotellissa on myös kaksi uima-allasbaaria ja katolla sijaitseva tapasbaari, jossa on DJ useita iltapäiviä viikossa.

Yksinoikeudella TravelGay.com-käyttäjät

Varaa majoitus poikkeuksellisissa kiinteistöissämme käyttämällä erityistä varauskoodia: YLPEÄ saadaksesi eksklusiivisia alennettuja hintoja. Klikkaa alla olevia linkkejä tutkiaksesi ja varataksesi ylellisen lomasi.

Palvelut ja tilat

ylellisiä mukavuuksia

rannat

ravintola

bar

Tarkista hinnat ja varaa suoraan

Valitse huoneesi osoitteessa O2 Beach Club & Spa by Ocean Hotels

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Barbados

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.