The Standard, Bangkok Mahanakhon

5-Tähtihotelli sisään 114 Narathiwas Road, Silom, Bangrak, Bangkok, Thaimaa

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

hinta Standard, Bangkok Mahanakhon

Maamerkki hotelli!

Hotellin kuvaus

Standard, Bangkok Mahanakhon sijaitsee yhdessä kaupungin ikonisimmista rakennuksista Silomin ja Sathornin suosittujen homoystävällisten alueiden välissä. Se on lähellä vanhaakaupunkia ja Chao Phraya -jokea, ja sitä ympäröivät upeat ravintolat ja baarit, ja se on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä vehreästä ja pirteästä Lumpini-puistosta.

The Standard, Bangkok Mahanakhon sopii kaikille matkailijoille, missä tahansa huoneessa on 40 neliömetristä laajaan 144 neliömetrin kattohuoneistoon, terassiallas, kuntokeskus, kokoustilat ja dynaaminen valikoima ruoka-, juoma- ja yöelämän paikkoja. päivä tai yö.

Ei Salonki, hotellin keskus seurusteluun, cocktaileihin, työhön, oleskeluun, elävään musiikkiin, luentoihin ja muuhun, eklektinen ja odottamaton teehuone; Härnätä, Amerikkalaisia ​​pihviravintolaklassikoita klo Normaali grilli, uusi käsityöolutbaari, Double Standard, palkittu kiinalainen keittiö Mott 32, ja kaksi merkittävää taivaan korkealla ruokailukokemusta Ojo Meksikon inspiroima ravintola, jonka on ohjannut yksi Meksikon hienoimmista kokeista Sky Beach Bangkokin korkein ulkoilmakattobaari.

Katso täydelliset tiedot hotellin virallisilla verkkosivuilla ja tee varaus suoraan saadaksesi parhaat hinnat.

Sky Beach on palannut, isompi ja parempi!

Korkealla The Standardilla, Bangkok Mahanakhonissa, legendaarinen Sky Beach herättää sateen jälkeisen kauden uudelleen juhlavalla energialla juuri ennen lomaa!

Nauti vertaansa vailla olevista kaupunkinäkymistä Sky Beachin muuttuessa eloisaksi juhlaparatiisiksi. Tanssi tähtien alla elävän musiikin tahdissa, joka sytyttää kattokerroksen tuleen, ja anna rytmin viedä sinut yöhön kaupungin parhaiden DJ:n tahdissa. Marraskuussa alkaa häikäisevä kausi, joka on täynnä juhlia, biittejä ja henkeäsalpaavia näkymiä Bangkokin ilon sydämessä.

Palvelut ja tilat

pääsy 24h-kuntosalille

pääsy Mahanakhon Sky Walkille

Bluetooth-kaiuttimet

räätälöityjä kaapuja pääsyn kattobaariin ja ravintoloihin

Davines-kylpytuotteita ja ilmainen Wi-Fi

lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat

minibaarit

luonnonvaloa ja kaupunkinäkymät

Nespresso-koneet

sadesuihkut ja/tai kylpyammeet

Tarkista hinnat ja varaa suoraan

Valitse huoneesi osoitteessa Standard, Bangkok Mahanakhon

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Bangkok

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.