Bruges, Belgia

Homo Brugge

Tutustu tähän maailmanperintökaupunkiin, sen sadullisiin keskiaikaisiin rakennuksiin, kauniisiin kanaviin ja upeaan gastronomiseen kulttuuriin, jotka taatusti ilahduttavat

Brugge

Meistä Brugge

Brugge, viehättävä kaupunki Belgian Flanderin alueella, tunnetaan keskiaikaisista rakennuksistaan, mukulakivistä kulkuteistään ja rauhallisista kanavistaan. Vanhan maailman vetovoimansa ansiosta se on suosittu kohde pariskunnille, jotka etsivät romanttista pakopaikkaa. Kaupunki toivottaa tervetulleeksi myös LGBTQ+-yhteisön, jonka tunnelmasta nauttivat kaikenlaiset ihmiset.

Kun vierailet Bruggessa, voit nauttia kahdesta Belgian hienoimmista vientituotteista: käsintehdyistä vohveleista ja suklaista! Kaupungin upeasti säilynyt historiallinen keskusta vie sinut ajassa taaksepäin, kun vaeltelet viehättäviä katuja kanavan varrella. Kävelymatka on kuin kävely itse historian läpi. Romanttisen tunnelmansa ja monipuolisen vieraanvaraisen yhteisönsä ansiosta Brugge houkuttelee laajasti ainutlaatuisena eurooppalaisena matkakohteena, joka on tarkoitettu kaikille matkailijoille.

Homo Brugge - Travel Gay Ohje

Nousussa olevia hotelleja Brugge

Uutiset ja ominaisuudet

Brugge Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Bruggen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Brugge matkaasi vartenHanki opas