Gay Dublin

Gay Dublin

Dublin, Irlannin pääkaupunki ja portti kauniille Irlannin saarelle. Kaupunki, jossa on historiaa, kulttuuria ja ystävällisiä ihmisiä.

Dublin

Meistä Dublin

Dublinissa, jota juhlitaan rikkaasta historiastaan ​​ja lämpimästä vieraanvaraisuudestaan, on myös eloisa LGBTQ+-elämä, mikä tekee siitä vieraanvaraisen kohteen homomatkailijoille. Kaupunki on täynnä LGBTQIA+-ystävällisiä paikkoja, erityisesti sellaisilla alueilla kuin Temple Bar ja Capel Street, jotka tunnetaan vilkkaasta yöelämästään ja kulttuurisesta eloisuudestaan.

Kaupungin johtava LGBTQ+-yöelämän paikka, The George, tunnetaan energisestä tunnelmastaan ​​ja säännöllisistä drag show -esityksistä. Hiljaisempaa iltaa varten löydät monia viehättäviä pubeja, jotka tarjoavat kodikkaan tunnelman käsityöoluiden ja väkevien alkoholijuomien kera.​ 

Dublinissa järjestetään myös erilaisia ​​LGBTQ+ -tapahtumia ympäri vuoden, joista kohokohta on Dublin Pride. Tämä vuotuinen festivaali järjestää paraatin, joka juhlii monimuotoisuutta ja yhteisöllisyyttä, sekä erilaisia ​​kulttuuriaktiviteetteja, kuten GAZE International LGBTQ+ -elokuvafestivaali, joka esittelee queer-elokuvaa eri puolilta maailmaa.

Historiallisista ja kulttuurisista harrastuksista kiinnostuneille Irlannin kansallisgalleria ja St. Stephen's Green tarjoavat vieraanvaraisia ​​tiloja nauttia taiteesta ja luonnosta. Kaupungin osallistava ilmapiiri näkyy myös siinä, että se tukee LGBTQ+ -oikeuksia, ja laillinen suoja ja yhtäläiset avioliittooikeudet lisäävät sen vetovoimaa homoystävällisenä kohteena. 

Gay Dublin - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Dublin Tapahtumat

  • Dublin Pride, Irlanti

    Dublin Pride 2024: parade route, block party & more

    View Details

    La, 29. kesäkuuta

Dublin Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Dublinin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Dublin matkaasi vartenHanki opas