Gay Calgary

Gay Calgary

Calgary on suuri kosmopoliittinen kaupunki, jossa on ystävällinen homoelämä ja paljon öljyä. Tämä kaupunki tunnetaan myös nimellä "Cowtown".

Mitä on huomenna

Calgary

Meistä Calgary

Calgaryn kadut ovat täynnä itsenäisiä kahviloita, luomuravintoloita ja kasvava määrä gallerioita ja museoita. Kaupungissa on myös yksi jännittävimmistä yöelämästä Kanadassa, ja vierailijat löytävät eklektisen ja monipuolisen valikoiman paikkoja. Syvästi ympäristöönsä yhdistetty kaupunki on täydellinen tukikohta läheisiin Kalliovuoriin tutustumiseen ja tämän luonnollisesti upean alueen moniin ulkoilumahdollisuuksiin.

Calgary on kaupunki, jonka ytimessä on yhteisö, eikä homoelämä täällä eroa toisistaan. Yhteyden ja osallisuuden tunne kaupungin homoelämässä on käsinkosketeltava Calgaryssa vieraillessasi. Vaikka homoelämä täällä saattaa olla pienempi kuin joissakin Kanadan suuremmissa kaupungeissa, se ei ole yhtä vieraanvarainen ja vilkas. Kaupungissa on useita homobaareja ja klubeja, ja homomatkailijat löytävät joukon homoystävällisiä hotelleja ja paikkoja.

Calgary Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Calgaryn retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Calgary matkaasi vartenHanki opas