Gay Gran Canaria

Gay Gran Canaria

Gran Canaria - yksi Euroopan homojen suosituimmista rantasaarikohteista. Tutustu Playa del Inglesiin, kuuluisiin Maspalomasin dyyneihin ja rantaan.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Gran Canaria

Meistä Gran Canaria

Ei ole mikään salaisuus, että Gran Canaria on loistava juhlakohde ja fantastinen monipuolinen paikka homomatkailijoille. Maspalomasin ympärillä oleva yöelämä on varsin pahamaineinen, etenkin Yumbo Centerissä, josta löydät suurimman osan homobaareista. Yumbo Center on homojen yöelämän mekka, ja sieltä löytyy kaikkea karhubaareista poppalatseihin. Gran Canarialla on maine hauskana, mutta roskaisena. Vaikka todellisuus on hieman erilainen, se todella riippuu siitä, mitä etsit.

Saaren pääkaupunki Las Palmas de Gran Canaria yhdistää historiallisen viehätyksen moderniin eloisuuteen ja tarjoaa kiehtovan yhdistelmän kulttuurikohteita, ostosalueita ja kulinaarisia herkkuja. Voit tutustua hiljaisempiin kaupunkeihin, kuten Puerto Morganiin ja Bahia Felizeen, joissa rannat ovat vähemmän täynnä ja yöelämä vähemmän korkeaoktaaninen.

Jos etsit villiä homojuhlalomaa, suuntaa Maspalomasiin. Se on edullisempi kuin Mykonos. Sinulla voi olla paljon häpeämätöntä hauskaa, jos mieliala vie. Saarella isännöi legendaarista Maspalomas Pride -tapahtumaa, joka houkuttelee vierailijoita ympäri maailmaa viikon kestävään ylpeyden ja yhtenäisyyden juhlaan.

Gay Gran Canaria - Travel Gay Ohje

Nousussa olevia hotelleja Gran Canaria

Uutiset ja ominaisuudet

Gran Canaria Tapahtumat

 • img

  Maspalomas Gay Pride 2024

  View Details

  torstaina toukokuun 2

 • img

  Maspalomas Fetish Pride 2024

  View Details

  La, 5. lokakuuta

Gran Canaria Matkat

Selaa yhteistyökumppaneidemme valikoimaa Gran Canarian retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Gran Canaria matkaasi vartenHanki opas