Gay Torino

Gay Torino

Piemonten pääkaupunki Pohjois-Italiassa. Torino tunnetaan kauniista barokkiarkkitehtuurista, hyvästä ruoasta ja kutsuvasta homoelämästä.

Torino

Meistä Torino

Torino, joka tunnetaan hienostuneen arkkitehtuurin ja rikkaan kulttuuriperinnön kaupunkina, erottuu myös Italian LGBTQ+ -yhteisön vilkkaana keskuksena. Tämä viehättävä kaupunki tarjoaa kutsuvan ilmapiirin lisäksi myös vilkkaan homoelämän, erityisesti Via Giovanni Battista Tiepolon alueella, joka on täynnä lukuisia homobaareja, kahviloita ja klubeja. Näissä paikoissa järjestetään usein teemailtoja, vilkkaita juhlia ja kulttuuritapahtumia, joten se on kaupungin dynaaminen homoelämän keskus.

Vuosittainen Torinon Pride on kohokohta, joka kokoaa paikalliset ja turistit yhteen värikkääseen monimuotoisuuden ja oikeuksien juhlaan sekä paraateihin ja juhliin, jotka korostavat kaupungin osallistavaa henkeä. Lisäksi Torinon LGBTQ+-yhteisöä tukevat useat yhdistykset, jotka tarjoavat tiloja kulttuurivaihdolle ja sosiaaliselle tuelle, mikä vahvistaa kaupungin mainetta homomatkailijoiden ystävällisenä kohteena.

Gay Torino - Travel Gay Ohje

Torino Matkat

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Torinossa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Torino matkaasi vartenHanki opas