Gay Rooma

Gay Rooma

"Ikuisena kaupunkina" tunnetussa Roomassa on upeita monumentteja, 1000 vuotta vanhoja kirkkoja, palatseja, suihkulähteitä ja vilkas homoelämä.

Rooma

Meistä Rooma

Verraton kokoelma muinaisia ​​raunioita, kunnioitusta herättävää taidetta ja upeaa arkkitehtuuria tarjoaa Rooma matkan ajan ja sivilisaation halki. Rooman luonne on yhtä hyvin muotoiltu sen modernin elinvoimaisuuden ansiosta, ja kaupunginosat, kuten Trasteveren, tarjoavat kurkistuksen paikalliseen elämään, kun taas Espanjalaiset portaat ja Via del Corso palvelevat muotitietoisia. 

Löydät Roomasta kunnollisen homoskenen, vaikka se on pienempi ja diskreettimpi kuin voisi odottaa. Löydät enemmän klubeja ja myöhäisillan tapahtumia kuin homobaareja, sillä Rooman homomaailma yleensä piristyy myöhemmin illalla. Rome Pride, jokavuotinen juhla, houkuttelee väkeä kaupungin sydämeen, mikä kuvastaa LGBTQ+ -yhteisön kasvavaa hyväksyntää ja näkyvyyttä.

Riippumatta siitä, minne muualle haluat matkustaa, voit rakentaa koko Italia-matkasi Rooman ympäri. Haluat tutustua Colosseumiin, Forum Romanumiin ja Pietarinaukioon sekä basilikaan. Sitten on Michelangelon Sikstuksen kappeli. Kaupungin kulinaarinen kohtaus on kunnianosoitus italialaisille makuille, ja siellä on perinteisiä trattorioita ja moderneja ruokapaikkoja, joissa tarjoillaan suussa sulavaa pastaa, pizzaa ja gelatoa.

Gay Rooma - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Rooma Tapahtumat

  • img

    Roma Pride 2024

    View Details

    La, 15. kesäkuuta

Rooma Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Rooman retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Rooma matkaasi vartenHanki opas