Istanbul

Gay Istanbul

Istanbul, Turkin suurin ja suosituin kaupunki, tarjoaa kiehtovaa historiaa, kauniita nähtävyyksiä ja kukoistavaa homojen yöelämää

Istanbul

Meistä Istanbul

Kuka sanoi, että yksi maailman tarinallisimmista kosmopoliittisista risteyksistä ei voi ylläpitää myös elävää modernia LGBTQ-kulttuuria? Vaikka julkinen kiintymys on edelleen tabu konservatiivisissa kulmissa, Istanbul nauttii dynaamisesta homojen yöelämästä, jos tiedät, mistä etsiä.

Siirry keskeiselle Beyoğlun alueelle, joka on Istanbulin homoelämän pitkäaikainen syke. Sateenkaaren sävyisen İstiklal Avenuen vilkkaan katukadun varrella on piilotettuja turvasatamaja viihtyisistä tavernoista hyppyklubiin kapeilla sivukaduilla, jotka ovat palvelleet LGBTQ-yhteisöä vuosikymmeniä. Läheiset kaupunginosat, kuten trendikäs Cihangir ja taiteellinen Karaköy, yhdistävät myös homoystävällisiä kahviloita ja oleskelutiloja monipuoliseen maisemaansa.

Seuraa hienovaraisia ​​sateenkaarilippuja löytääksesi paikkoja röyhkeistä dragbaareista hienoihin loungeihin. Mutta Istanbulin LGBTQ-kulttuuri loistaa kirkkaimmin, kun vieraat ystävystyvät turkkilaisten pop-laulujen johdosta valaistuilla tanssilattioilla ja unohtavat huolensa Bosporinsalmen tuuli puhaltaessa sisään.

Gay Istanbul - Travel Gay Ohje

Nousussa olevia hotelleja Istanbul

Uutiset ja ominaisuudet

Istanbul Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Istanbulin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Istanbul matkaasi vartenHanki opas