Homo Pariisi

Homo Pariisi

Pariisi on kaupunki, jolla on rikas perintö, jota koristavat kuuluisat maamerkit, museot, upea ruoka ja yksi Euroopan suurimmista homoelämästä.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Pariisi

Meistä Pariisi

Pariisi on nautintojen kaupunki, eikä homo-Pariisi eroa toisistaan. Herkullisista ruoista ja kattococktailbaareista planeetan kulttuurisesti merkittävimpien instituutioiden kokoelmaan, Pariisi on elämän hienoimpien asioiden ystäville pakollinen vierailukohde. Harvat kaupungit ovat vaikuttaneet niin suureen maailmaan, ja kaupunki on edelleen poliittisten, taloudellisten ja taiteellisten innovaatioiden keskus. 

Laadukkaiden putiikien, pastellisävyisten leivonnaisten ja harvinaisten kirjakauppojen ansiosta homoalueet eivät ole paljon hohdokkaampia kuin Pariisin Le Marias. Löydät joitain maailman parhaiten pukeutuneita ihmisiä ryöstelemässä jalkakäytävällä Le Marais'ssa, ja kohtaat myös homoelämän, jolla on tarjottavaa kaikille LGBTQ+-matkailijoille. Vaikka koko Le Marais on hyvin homo, useimmat Le Marais'n parhaista homobaareista ja klubeista löytyvät Rue des Archivesilta.

Pariisi on synonyymi ostoksille. Voit viettää useita tunteja suurissa tavarataloissa, kuten Printemps ja Galeries Lafayette, jotka sijaitsevat kätevästi vierekkäin osoitteessa Boulevard Haussmann 40 ja 64. Homoseksuaalien pääostoskatu on Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie Le Marais'ssa.

Homo Pariisi - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Pariisi Tapahtumat

  • img

    Paris Pride (Marche des Fiertés) 2024: parade, route & lineup

    View Details

    La, 29. kesäkuuta

Pariisi Matkat

Selaa yhteistyökumppaneidemme retkiä Pariisissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Pariisi matkaasi vartenHanki opas