Gay Taipei

Gay Taipei

Mystisista kuumista lähteistä, upeista homosaunoista ja baareista maailmanluokan tanssijuhliin – Taipein homoelämässä on kaikki

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Taipei

Meistä Taipei

Keskellä kohoavia pilvenpiirtäjiä ja vilkkaita toreja muinaiset temppelit ja seesteiset puistot tarjoavat tietoa syvään juurtuneesta kulttuurista. Navigoi eri kaupunginosissa, nauti kulinaarisista aarteista ja sukeltaa runsaaseen tapoihin ja kieliin. Lähde kaupungin vilkkaille Ximenin ja Zhongshanin alueille, joissa on tarjolla erilaisia ​​homoystävällisiä paikkoja. 

Taipein sydämessä sijaitsevat Ximenin ja Zhongshanin alueet erottuvat kaupungin epävirallisista homoparatiiseista. Täältä löytyy houkutteleva valikoima paikkoja, jotka palvelevat queer-yhteisön kaikkia puolia. Tyylikkäistä baareista ja sykkivistä klubeista rauhallisiin ja kutsuviin saunoihin nämä kaupunginosat kattavat laajan valikoiman makuja ja tyylejä.

Taipei on viettänyt vuosikymmeniä hiljaa queer-kulttuurin pesäkkeenä Aasiassa, ja sitä pidetään nykyään LGBTQ+-elämän pääkaupunkina mantereella. Taiwania pidetään Aasian homoystävällisimpänä maana, ja Taipei on yllättäen fantastinen homomatkakohde. Tästä hyväksynnän ilmapiiristä huolimatta julkiset kiintymysilmaukset ovat harvinaisia ​​koko väestön keskuudessa. 

Gay Taipei - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Taipei Tapahtumat

  • img

    Taiwan LGBT Pride 2024

    View Details

    pe, lokakuun 25

Taipei Matkat

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Taipeissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Taipei matkaasi vartenHanki opas