Homo Savannah

Homo Savannah

Savannah on kaupunki Georgiassa, jossa on paljon viehättävää antebellum-arkkitehtuuria. Löydät pienen homokohtauksen.

Savanni

Meistä Savanni

Suhteellisen pienestä koostaan ​​huolimatta Georgian Savannahissa on kukoistava LGBTQ+-yhteisö, jossa on erilaisia ​​homoystävällisiä laitoksia ja tapahtumia. Keskustan alueella on useita homobaareja, klubeja ja oleskelutiloja, joissa vierailijat voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi ilmaista identiteettiään. Vilkkaasta tanssilattiasta intiimeihin cocktail-loungeihin on jokaiselle jotakin nautittavaa.

Yöelämän lisäksi Savannah tunnetaan myös monipuolisista ja monipuolisista kulttuuritapahtumistaan. Kaupungissa järjestetään vuosittain Pride-festivaali, joka juhlii LGBTQ+-yhteisöä ja edistää tasa-arvoa ja hyväksyntää.

Gay-kohtaisten paikkojen ja tapahtumien lisäksi kaupunki kokonaisuudessaan tunnetaan historiallisesta viehätysvoimastaan, kauniista arkkitehtuuristaan ​​ja viehättävistä puistoistaan. Homomatkailijat voivat tutustua sen mukulakivikatuihin, vierailla historiallisissa kohteissa, ruokailla palkituissa ravintoloissa ja ihailla upeita näkymiä Savannah-joelle.

Savannah on piilotettu helmi etelässä, kun se tulee sen eloisaan homoelämään. Rikkaan historian ja osallistavan yhteisön ansiosta se on ehdottomasti pakollinen käynti homomatkailijoille.

Savanni Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Savannahin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Savanni matkaasi vartenHanki opas