Gay Pietari

Gay Pietari

Suuri kaupunki Floridassa, joka on erittäin vieraanvarainen homomatkailijoille. Emme tarkoita Venäjän Pietaria! Yksi on myös Yhdysvalloissa.

Mitä on huomenna

Pietari

Meistä Pietari

Pietari on kasvava kulttuurin ja taiteen keskus Floridassa, jossa on yhdeksän maailmanluokan taidegalleriaa, lukemattomia esitystiloja ja hiljattain kehitetty Warehouse Arts District. Ympärivuotinen aurinko ja hidas elämäntahti Pietari on täydellinen kohde rentoutumiseen ja latautumiseen. Kaupunki saa täydellisen 100 pisteen ihmisoikeuskampanjan kuntien tasa-arvoindeksissä, joka arvioi LGBT+-ihmistensä tasa-arvon, suojelun ja elämänlaadun.

Pietari tunnetaan hellästi nimellä Gay St Petes, ja kaupungista on tulossa yhä enemmän Floridan homopääkaupunki. Pietari koostuu monista monipuolisista ja osallistavista kaupunginosista, ja vaikka siellä ei ole erityistä homoaluetta, matkustajat löytävät valikoiman homokeskeisiä paikkoja ympäri kaupunkia. Jatkuvasti yhdeksi parhaimmista homopaikoista Yhdysvalloissa luokiteltu Pietari on taatusti jännittävä kohde kaikille homomatkailijoille.

Pietari Matkat

Selaa yhteistyökumppaneidemme valikoimaa Pietarin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Pietari matkaasi vartenHanki opas