Gay Chicago

Homo Illinois

Löytää tervetulleita yhteisöjä LGBTQ-ystävällisestä Illinoisista

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Gay Chicago

Meistä Illinois

Chicagosta Bloomingtoniin Illinois tarjoaa erilaisia ​​homoystävällisiä paratiisi. Edistyksellisissä kaupungeissa, kuten Chicagossa, Evanstonissa ja Oak Parkissa, on eloisia LGBTQ-alueita ja pride-tapahtumia. Yliopistokaupungit, kuten Champaign-Urbana ja Carbondale, huokuvat nuorekasta omituista energiaa. Ja Bloomingtonin pitkäaikainen edunvalvonta tekee siitä LGBTQ-keskuksen.

Missä ovat Chicagon parhaat gay-ystävälliset esikaupunkialueet?

Aivan Windy Cityn ulkopuolella esikaupunkialueet, kuten Oak Park, Evanston ja Oak Lawn, ovat pitkään vaalineet eloisia queer-yhteisöjä. Suuntaa Oak Parkiin LGBTQ-kirjakauppoihin, baareihin ja naapurustoon. Evanstonin läheisyys Northwestern Universitylle lisää sen homoystävällistä mainetta. Ja Oak Lawn tasapainottaa LGBTQ-yöelämän ja pääsyn kaupunkiin.

Mitkä muut Illinoisin alueet tarjoavat kukoistavaa LGBTQ-kulttuuria?

Chicagolandin lisäksi taskut Illinoisissa juhlivat Pridea äänekkäästi. Peoria, Rockford, Springfield, Alton ja Galesburg isännöivät kaikki vuotuiset Pride-festivaalit. Ja kaikkialla osavaltiossa edunvalvontaryhmät, yhteisökeskukset ja yliopistojen LGBTQ-organisaatiot antavat omituisille asukkaille mahdollisuuden elää ääneen ja ylpeänä.

Uutiset ja ominaisuudet

Illinois Tapahtumat

  • Chicago Pride -festivaali

    Chicago Pride 2024: parade route, dates and lineup

    View Details

    La, 22. kesäkuuta