Gay New Orleans

Gay New Orleans

Yksi Amerikan salaperäisimmista ja kulttuurisesti rikkaimmista kaupungeista, New Orleansissa on upea homoskene ja kuuluisat vuosittaiset Mardi Gras -juhlat.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

New Orleans

Meistä New Orleans

New Orleans on yksi Amerikan jännittävimmistä kaupungeista. Se on jazzin, voodoon ja Mardi Grasin koti. Se on myös monien Anne Ricen vampyyriromaanien tapahtumapaikka. New Orleans on yksi etelän parhaista kaupungeista homomatkailijoille. Siellä on suuri homoelämä, joka on keskittynyt monien baarien ja klubien ympärille.

Mardi Gras on tietysti suurin vuosittainen tapahtuma New Orleansissa. Se alkaa "12. yönä" ja päättyy tiistaina ennen tuhkakeskiviikkoa. Turistien suosituin vierailuaika Mardi Grasin aikana on rasvatiistaita edeltävä viikonloppu.

New Orleans on myös kuuluisa musiikkielämästään. Niin monien musiikkiteollisuuden suurten taiteilijoiden on New Orleansissa etsittävä inspiraatiota. Se on myös koti monille - väitetysti - kummitustaloille. Tunnelma Bourbon Streetillä on melko villi yöllä. New Orleans on kaupunki, joka sinun täytyy nähdä ainakin kerran elämässä.

Homo New Orleans - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

New Orleans Tapahtumat

 • img

  New Orleans Black Pride Weekend 2024

  View Details

  to, kesäkuun 6

 • img

  New Orleans Pride

  View Details

  pe, kesäkuuta 7

New Orleans Matkat

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä New Orleansissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in New Orleans matkaasi vartenHanki opas