Gay Detroit

Gay Detroit

Michiganin suurin kaupunki ja Motownin ja Madonnan syntymäpaikka. Detroit tunnetaan monipuolisesta kulttuuristaan, autotehtaistaan, musiikkiteollisuudestaan ​​ja vilkkaasta homoyöelämästään.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Detroit

Meistä Detroit

Detroit oli aikoinaan teollinen voimalaitos, minkä vuoksi sitä kutsuttiin "Motor Cityksi". Nykyään se houkuttelee monia hipstereitä ja taiteellisia tyyppejä, mikä virkistää kaupunkia. Tämän seurauksena myös Detroitin homoskene on kukoistanut, etenkin viime vuosina.

Ferndale, Detroitin sisärengas esikaupunki, tunnetaan kaupungin LGBTQ-ystävällisimpänä alueena. Se on koti useille LGBTQ+-organisaatioille, baareille, klubeille ja muille laitoksille.

Royal Oak on toinen esikaupunkialue, joka tunnetaan nuorekkaasta ja osallistavasta tunnelmastaan, mikä tekee siitä loistavan paikan vierailla monille homomatkailijoille. Live-viihde on erityisen suosittua täällä, sillä teattereita isännöivät säännöllisesti live-esityksiä.

Muita Detroitin homoystävällisiä kaupunginosia ovat Palmer Park ja Midtown. Kaikki nämä paikat ovat todiste kaupungin kukoistavasta LGBTQ+-skenestä.

Nousussa olevia hotelleja Detroit

Uutiset ja ominaisuudet

Detroit Tapahtumat

  • img

    Ferndale Pridefest 2024: largest free Pride in Michigan

    View Details

    La, 1. kesäkuuta

Detroit Matkat

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Detroitissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Detroit matkaasi vartenHanki opas