Homo Missouri

Homo Missouri

Show-Me Statessa on eloisia queer-yhteisöjä, jos tiedät, mistä etsiä

Missouri

Meistä Missouri

Missouri saattaa vaikuttaa epätodennäköiseltä matkakohteelta LGBTQ-matkailijoille, mutta kaivaa hieman syvemmälle, niin löydät monipuoliset ja vieraanvaraiset kaupungit, kuten Kansas Cityn, St. Louisin ja Columbian. Vaikka maaseutualueet ovat edelleen konservatiivisia, näissä metron solmukohdissa on eloisia homokyliä, klubeja, edunvalvontaryhmiä ja taidepaikkoja, joissa vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi.

Kansas Cityssä voit hypätä baareihin vilkkaalla River Marketin alueella tai osallistua Drag Queen Story Houriin kaupunginkirjastossa. St. Louis houkuttelee pride-kulkueilla, queer-teatterilla Groven kaupunginosassa ja LGBT-historian museolla. Ulkoilmatyypit voivat vaeltaa läheisiin valtion puistoihin kummasta tahansa kaupungista. Samaan aikaan Columbia tasapainottaa pikkukaupungin viehätystä edistyksellisten College Townin arvojen kanssa lähellä Ozarksin kumpuilevia kukkuloita.

Etsitpä sitten omituista kulttuuria, yhteisöä ja yöelämää tai vain paikkaa, jossa voit olla oma itsesi luonnon loiston keskellä, Show-Me State -kaupungit osoittavat, että Missourissa on paikka kaikenlaisille LGBTQ-matkailijoille. Vältä vain konservatiivista maaseudun Raamattuvyötä metrojen välillä.

Uutiset ja ominaisuudet