Gay Dallas

Gay Dallas

Dallas on Texasin suuri kosmopoliittinen keskus. Kaupungissa on suhteellisen suuri homoelämä, joka keskittyy Oak Lawnin ja Turtle Creekin ympärille.

Mitä on huomenna

Dallas

Meistä Dallas

Nousevan taiteen, vaikuttavien arkkitehtonisten mestariteosten ja monimutkaisen historiansa ansiosta Dallas on kiehtova kohde, jossa on rikas ja houkutteleva paikallinen kulttuuri. Kaupunki on identiteettien sulatusuuni, jossa cowboyt, hipsterit, evankeliset saarnaajat ja drag queens kävelevät toistensa kanssa. Kasvava ruokaskene ja vaikuttava nähtävyyksien valikoima homomatkailijoille tekevät Dallasista väistämättömän kohteen.

Dallasissa on yksi Yhdysvaltojen suurimmista ja vilkkaimmista homoelämästä huolimatta, vaikka se sijaitsee maan kiistatta konservatiivisimman osavaltion alueella. Kaupungissa on kukoistava valikoima homobaareja ja -klubeja, ja paikallinen homoyhteisö on avoin, ystävällinen ja osallistava.

Tasokas Oak Lawnin kaupunginosa on Dallasin homoelämän keskipiste. Tämä trendikäs alue on reunustettu homobaareilla, klubeilla ja muilla laitoksilla, jotka houkuttelevat ja innostavat kaikkia homomatkustajia.

Gay Dallas - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Dallas Tapahtumat

 • Dallas Pride

  Dallas Pride 2024

  View Details

  La, 1. kesäkuuta

 • img

  Dallas Southern Pride 2024

  View Details

  ke, kesäkuuta 19

Dallas Matkat

Selaa valikoimaa retkiä Dallasissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Dallas matkaasi vartenHanki opas