Gay Queenstown

Gay Queenstown

Queenstown. Portti äärimmäiseen, mahtavaan ja massiiviseen maisemaan. Jännitystä etsivien paratiisi Uudessa-Seelannissa.

Queenstown

Meistä Queenstown

Queenstown, jota kutsutaan "maailman seikkailupääkaupungiksi", on innostava kohde niille, jotka etsivät jännitystä Uuden-Seelannin henkeäsalpaavimpien maisemien keskellä. Queenstown sijaitsee Wakatipu-järven rannalla, majesteettisten jokien ja vuorten ympäröimänä, ja se tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ulkoilun harrastajille. Olipa kyseessä vesisuihkuveneily, kanjoniheinu, hevosvaellus, benjihyppy, laskuvarjohyppy tai ziplining, tästä kaupungista löytyy kaikkea adrenaliininarkojille.

Seikkailunhaluisten tarjoustensa lisäksi Queenstown on myös paratiisi ruoan ystäville, ja sen eloisa kulinaarinen kohtaus täydentää sen dynaamista ulkoilua. Vaikka Queenstownilla ei ole erityistä homoaluetta tai baarikohtausta, se tunnetaan poikkeuksellisen homoystävällisenä ja toivottaa LGBTQ+ -vieraat avosylin vastaan. Kaupungissa järjestetään myös merkittäviä tapahtumia, kuten Gay Ski Week, suosittu vuosittainen juhla, joka yhdistää hiihton jännityksen erilaisiin sosiaalisiin tapahtumiin, mikä tekee siitä juhlallisen ajan yhteisön ja liittolaisten kokoontumiselle.

Gay Queenstown - Travel Gay Ohje

Queenstown Matkat

Selaa Queenstownin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Queenstown matkaasi vartenHanki opas