Gay Hanoi

Gay Hanoi

Tutustu Hanoihin, Vietnamin kiehtovaan ja värikkääseen pääkaupunkiin.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Hanoi

Meistä Hanoi

Vaikka Vietnamin LGBTQ-oikeuksia koskevissa ennätyksissä on edistymisen varaa, pääkaupungissa Hanoissa on pieni mutta vilkas homoelämä, joka on täydellinen omituisille matkailijoille. Hanoin historiallisessa vanhassa korttelissa sijaitseva tutkimusmatkailijat löytävät joukon trendikkäitä homokahviloita, baareja ja klubeja, jotka palvelevat ensisijaisesti LGBTQ-asiakkaita. Nämä muinaisten temppelien ja markkinoiden keskellä sijaitsevat tapahtumapaikat muodostavat energisiä solmukohtia, joissa Vietnamin LGBTQ-yhteisö sekoittuu avoimesti.

Häikäisevät puvut ja heiluttavat sateenkaarilippuja pukevat Pride-juhlat valtaavat Hanoin kadut joka elokuussa ja levittävät rakkauden ja suvaitsevaisuuden viestejä. Ja vaikka samaa sukupuolta olevien PDA on edelleen suhteellisen tabu konservatiivisessa Vietnamissa, monet Hanoin yöelämän paikat muuttuvat taianomaisesti homojen pyhäkköiksi auringon laskiessa.

Kabareeteatteriesityksistä sykkiviin tanssiklubeihin LGBTQ-vierailijat eri puolilta maailmaa liittyvät Hanojen paikalliseen queer-yhteisöön ilmaistakseen itseään vapaasti eloisten valojen ja bassolinjojen keskellä. 

Gay Hanoi - Travel Gay Ohje

Hanoi Matkat

Selaa valikoimaa retkiä Hanoissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Hanoi matkaasi vartenHanki opas