Ilopaikka

Euroopan parhaat gay-saunat

Etsitkö pahaa vanhasta maailmasta?

Euroopasta löydät parhaat homosaunat. Amerikka osoitti tietä kylpyläkohtaus 1970-luvulla, mutta amerikkalaiset kylpylät laskivat eivätkä koskaan täysin toipuneet seuraavan vuosikymmenen aikana.

Nyt kun useimmat yhteydenotot järjestetään sovellusten kautta, homosaunoilla voi olla vaikeuksia houkutella ihmisiä. Miksi vaivautua käymään saunassa, kun voit järjestää kaiken puhelimellasi? No, monet mahdolliset digitaaliset liitännät eivät koskaan pääse seksivaihetta pidemmälle. Monet ihmiset eivät näytä pystyvän "mukautumaan". Ja aina on olemassa riski, että joudut tekemisiin jonkun kanssa, joka ei korreloi sinulle lähettämiensä kuvien ja asioiden kanssa, joista he väittivät osallistuvansa.

Jos tapaat jonkun saunassa, näet hänet lihassa ja sinulla on mahdollisuus tutustua häneen niin sanotusti heti. Joissakin suurissa kaupungeissa homosaunat toimivat pelkän kriittisen massan takia. Yksi syy siihen, miksi ihmiset houkuttelevat kaupunkeja, johtuu siitä, että voit löytää enemmän mahdollisia, sanotaanko, romanttisia mahdollisuuksia? Euroopan suurimmista ja vilkkaimmista homosaunoista voi löytää useita yhden illan aikana. Mitä hyötyä on istua yksin huoneessasi?

Sweatbox Sauna

 

Der Boiler - Berliini

 

Berliini ja Lontoo ovat lyömättömiä kohteita homomatkailijoille. Näiden kaupunkien pelkkä koko avaa kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia. Lontoossa saattaa olla suurempi homoskene numeerisessa mielessä - aktiivisempia Grindr-käyttäjiä - mutta Berliini on omituisin kaupungeista. Luonnollisesti sen suurin homosauna on käymisen arvoinen. Kolmessa kerroksessa voit risteillä höyrysaunan, suomalaisen saunan läpi ja kokeilla onneasi pimeässä huoneessa. Se on yksi vilkkaimmista ja parhaista homosaunoista Euroopassa. Se on usein hyvin kiireinen sunnuntaisin. Der Boiler ei ole keskeinen, mutta se on bussi- tai taksimatkan arvoinen, jos etsit toimintaa.

 

Sauna Nieuwezijds - Amsterdam

 

Suosittu homosauna Amsterdamin sydämessä, Sauna Nieuwezijds on moderni ja hyvin hoidettu. Se on melko kompakti, mutta tilat ovat hyvät ja se on usein kiireinen. Sauna Nieuwezijds on Amsterdamin ainoa homosauna. Kuten kaikissa homosaunoissa, se riippuu käymisajasta ja arvontaonnesta. Se kaikki on osa hauskaa. Mikään ei ole taattua, kun menet sisään. Saatat luoda mielenkiintoisen yhteyden tai kaksi. Sitten taas et ehkä. Amsterdam on hyvin kansainvälinen kaupunki, joten täältä löytyy monenlaisia ​​miehiä.

 

IDM Sauna - Pariisi

 

Tervetuloa homo-Pariisiin, kaupunkiin, joka on pitkään liitetty nautintoon ja rappioon. Entisessä boheemissa Montmartren kaupunginosassa löydät IDM:n – luultavasti Pariisin vilkkaimman homosaunan. Neljässä kerroksessa on paljon toimintaa. Tämä sauna on avoinna klo 12-1, joten et voi tehdä siitä iltaa. Se on vilkkainta lauantaisin, sunnuntaisin ja arkisin töiden jälkeen. Voit helposti kävellä IDM Saunaan Gare du Nord -asemalta.

 

Macho Sauna - Bryssel

 

Bryssel on melko aliarvostettu homokohteena. Belgian pääkaupunki on kuin pieni Pariisi, ja se on hieno kaupunki tutkittavaksi. Löydät erinomaisen homoskenen. Brysselin suosituin homosauna on Macho Sauna. Se sijaitsee kaupungin keskustassa. Kuten useimmissa homosaunoissa, se on vilkkainta viikonloppuisin, kun klubit ovat kiinni, ja usein sunnuntaisin. Sen takaa, että olet kiireinen, kun hulluus piirijuhlat ovat käynnissä ja piirikuningattaret ovat kaupungissa.

 

Sauna Paraiso - Madrid

 

Yksi Madridin suurimmista ja pisimpään toimivista homosaunoista. Madridissa on yksi Euroopan parhaista homoelämän kohtauksista. Homo-yöelämä on mahtavaa ja kaupunki on täynnä turisteja. Se laskee jälleen kriittiseen massaan. Madridissa on niin monia miehiä, joilla on yksi asia mielessä. Täällä voit löytää itsesi erittäin ikimuistoisista sotkuista, etenkin viikonloppuisin. Jotkut lauantai-illat tulevat olemaan positiivisia testosteronin kanssa. Ehdottomasti vierailun arvoinen, jos etsit pahaa Madridissa.

Sweatbox - Lontoo

 

Lontoon sydämessä sijaitsevaan Sweatbox Saunaan on helppo päästä ja se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Voit saapua paikalle sateisena sunnuntai-iltapäivänä tai perjantai-iltana klubeilun jälkeen. Koska Lontoossa on niin paljon homomiehiä, Sweatbox voi olla hyvin kiireinen. Pride-viikonloppuna se on pakattu. Sweatboxissa on myös kuntosali, joten se on loistava paikka etsiä hauskaa treenin jälkeen. Toiminta taattu viikonloppuisin, varsinkin kun klubit ja baarit ovat kiinni.

 

Pleasuredrome - Lontoo

 

Kun yövyt lujassa Lontoossa, löydät Pleasuredromen kaarien alta lähellä Waterloon asemaa. Sekä Sweatbox että Pleasuredrome ovat Lontoon suosituimpia saunoja. Se riippuu siitä, kumpaa olet lähimpänä - Lontoo on valtava kaupunki. Pleasuredrome on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja se houkuttelee noin 15,000 24 kaveria joka kuukausi. Se eroaa myös siitä, että se on ainoa homoseksuaalipaikka Iso-Britanniassa, jossa on XNUMX tunnin baari. Se voi olla pieni baari, mutta se on hyvä paikka napata tuoppi, kun tarvitset tauon kaikesta risteilystä.

 

 

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Amsterdamissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Amsterdamin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Amsterdam matkaasi vartenHanki opas