Toronto: LGBTQ+ -kohde

Toronto: LGBTQ+ -kohde

Ei ole mikään salaisuus, että Toronto on yksi maailman liberaaleimmista ja ennakkoluulollisimmista kaupungeista. Itse asiassa se on usein luokiteltu yhdeksi maailman parhaista paikoista olla LGBTQ+, ja se on yhtä tervetullut homoille, lesboille ja transmatkustajille. Vanha queer-aktivismin historia, lukuisat LGBTQ+-festivaalit ja lukuisat homoalueet tarjoavat jokaiselle jotakin mistä nauttia.

Lue eteenpäin löytääksesi vain joitain tekijöitä, jotka tekevät Torontosta fantastisen LGBTQ+-matkakohteen.

 

Naapurusto(t)

 

Eri puolilla kaupunkia on queer-urheiluliigoita, teatteria, elokuvafestivaaleja, taide- ja kulttuuritapahtumia ja tanssijuhlia, joihin kaikki ovat tervetulleita ja joita juhlitaan. Church and Wellesley Village, alias "The Village", ei ole vain Toronton suurin vaan myös Kanadan suurin homokylä. Siellä järjestetään Pride-kuukauden juhlat, ja siellä on 2SLGBTQ+ -yhteisöjen syvin historia. Village on monien Toronton suosituimpien gay-paikkojen koti, ja se on hyvä paikka aloittaa tutkiessasi ensimmäistä kertaa. Kylän ulkopuolella Queen Street West - Trinity Bellwoods Parkista Roncesvalles Avenuelle - tunnetaan myös nimellä Queer West. Toronto on yksi ainoista paikoista maailmassa, jossa on useita homoalueita, ja sellaisena raivostuvan omituinen henki voidaan aistia kaikkialla kaupungissa.

 

Kulttuuri

 

Toronto tunnetaan kansainvälisenä liiketoiminnan, rahoituksen ja politiikan keskuksena, mutta se on myös osoittautunut hedelmälliseksi maaperäksi taiteelle ja kulttuurille. Toronton 2SLGBTQ+ -yhteisöt ovat tehneet syvällisiä investointeja kaupungin luovaan kulttuuriin, ja ympäri vuoden järjestetään lukuisia festivaaleja ja tapahtumia, joiden tavoitteena on esitellä tätä ainutlaatuista kykyjen kokoelmaa ja nostaa kaupungin profiilia vaihtoehtoisen luovuuden pääkaupunkina. kulttuurit. Luultavasti yksi kaupungin kalenterin suosituimmista tapahtumista on Inside Out LGBT -elokuvafestivaali. Toukokuussa yli kaksi viikkoa järjestettävä festivaali esittelee yli 200 queer-teemaa ja luotua elokuvaa sekä keskusteluja ja työpajoja alan johtavien kykyjen kanssa. Lisäksi Pride-kuukaudessa Writer's Trust of Canada jakaa vuotuisen Dayne Ogilvie -palkinnon, joka on maan ainoa perustettu kirjallisuuspalkinto 2SLGBTQ+-kirjailijoille.

 

Yöelämä

 

Woody's on Toronton instituutio, joka on tehty tunnetuksi yhdysvaltalaisen Queer as Folkin uudelleenversion kuvauspaikkana. Se on pakollinen paikka jokaiselle homomatkailijalle, joka viettää aikaa kaupungissa. Baari on turistien ja paikallisten rakastama sen rennon ilmapiirin, ystävällisen henkilökunnan ja ikonisen aseman vuoksi. Se on yksi kylän suosituimmista paikoista ja loistava paikka aloittaa iltasi. Jos kaipaat jotain hieman värikkäämpää, Crews and Tangot voivat olla sinua varten. Baari, jossa on iltaisin drag-esityksiä, kabaree ja karaoke, tunnetaan yhtenä tärkeimmistä live-viihteen paikoista, jossa on ehdottomasti outoa reunaa. Kaksi tanssilattiaa ja jopa ulkoalueen tarjoava Crews and Tangos on kylän myöhäisillan viihteen keskus. Vaihtoehtoisesti yhä suosittu El Convento Rico on houkutellut suuria ja eloisia väkeä vuodesta 1992 lähtien. Tämä LatinX-baari tunnetaan raivokkaasta vedosta, ja siinä on yksi kaupungin höyryisimmistä tanssilattioista.

 

Historia

 

Vaikka monet pitävät itsestäänselvyytenä liberaalia henkeä, josta Toronto nykyään tunnetaan, usein vähemmän tunnustettua on kaupungin syvä ja vaikutusvaltainen omituisen taistelun ja vapautumisen historia. Nykyään monet queer-oikeuksien puolesta protestoineet sivustot ovat edelleen tutkittavissa, ja monet sijaitsevat The Villagen homoalueella. Yksi merkittävimmistä esimerkeistä Toronton radikaalin omituisesta menneisyydestä on The Battle of Church Street. Helmikuun 5. päivänä 1981 poliisi teki ratsian neljään homokylpylään ja pidätti yli 300 miestä syyttämällä heitä rikoslain lain mukaan. Epäeettiset pidätykset johtivat yli 3000 mielenosoittajan laskeutumiseen Toronton keskustan kaduille protestoimaan kaupungin viranomaisten jatkuvaa 2SLGBTQ+:n sortoa vastaan. Ratkaiseva hetki Kanadan queer-yhteisöjen ja hallituksen välisissä suhteissa, monet nykyajan aktivistit ja historioitsijat mainitsevat The Battle of Church Streetin ratkaisevana tapahtumana taistelussa 2SLGBTQ+-ihmisten oikeuksista ja laillisesta suojasta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Toronton parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Torontossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Toronto matkaasi vartenHanki opas