Kuala Lumpur

Gay-opas Kuala Lumpuriin

Tutustu Malesian vilkkaaseen pääkaupunkiin

Kuala Lumpur on kaupunki, jossa huippuluokan lasipilvenpiirtäjiä reunustavat vehreitä ja miellyttäviä keskustan katuja, ja se on ainutlaatuinen ja jännittävä paikka. Aasian superrikkaiden leikkipaikka kaupungista on nopeasti tullut maailmanlaajuinen kohde, ja sitä pidetään usein yhtenä planeetan kansainvälisimmistä kaupungeista, jolla on monikulttuurinen väestö ja erinomaiset liikenneyhteydet maailmanlaajuisesti.

Kaupungilla on rikas ja kiehtova historia malaijilaisista ja kiinalaisista uudisasukkaista, jotka rakensivat alkuperäisen alueen paksusta viidakosta, brittiläisiin kolonialisteihin, jotka hyökkäsivät ja muuttivat yhteiskuntaa ja pystyttivät lukemattomia suuria viktoriaanisia rakennuksia. Kun Malesia itsenäistyi vuonna 1957, Kuala Lumpur alkoi kukoistaa ja siitä tuli suosittu matkakohde, joka se on nykyään.

Huolimatta modernista infrastruktuurista ja futuristisesta arkkitehtuurista, Malesian asenteet homoseksuaalisuutta kohtaan ovat arkaaisia. LGBT+-henkilöt voivat saada jopa 20 vuoden vankeustuomion samaa sukupuolta olevien seksuaalisista teoista, ja keppiminen on yleinen rangaistus identiteettiään kehuville. Tästä huolimatta kaupungissa on hienovarainen mutta intohimoinen LGBT+-yhteisö, joka toivottaa homomatkustajat tervetulleeksi avosylin.

Kuala Lumpur

Gay-klubit ja baarit Kuala Lumpurissa

LGBT+-ihmisten kauhistuttava ihmisoikeustilanne Kuala Lumpurissa tarkoittaa, että useimmat homoseksuaalisuuspaikat ovat huomaamattomampia kuin muissa kaupungeissa, ja homoseksuaalisuuden pysyminen Malesiassa laittomana tarkoittaa, että monet homotapahtumat vaihtavat paikkaa usein ja paljastavat sijainnin vain lähellä ajankohtaa. . On kuitenkin edelleen useita baareja ja klubeja, jotka palvelevat homoasiakkaita.

BlueBoy Discoteque on Kuala Lumpurin homoelämän tukipilari, ja se on palvellut täällä monia vuosia homoyhteisöä. Klo 1 jälkeen klubi herää henkiin kaupungin LGBT+-väestön ensisijaisena tanssiklubina, ja monipuolinen ja eklektinen väkijoukko voi usein nähdä tanssivan malesialaisten ja länsimaisten popklassikkojen tahdissa. Upeista live-tapahtumistaan ​​tunnettu BlueBoy Discoteque isännöi usein joitain kaupungin parhaista drag queeneista. Tämä eloisa ja rakastettu klubi on täydellinen paikka maistella Kuala Lumpurin homojen yöelämän creme de la cremeä.

Jos kaipaat lämmittelyä ennen kuin lähdet BlueBoy Discotqueen, älä etsi kauempaa Gaythering Pub. Tämä pieni ja intiimi paikallinen homobaari on kaupungin LGBT+-yhteisön vahva suosikki, ja halpojen juomiensa ja ystävällisen ilmapiirinsä ansiosta se on ihanteellinen paikka nauttia muutaman drinkin alkuillasta. Karaoke täällä on mahtavaa, ja tuomitsematon ilmapiiri tekee siitä yhden parhaista paikoista suosikkinumerosi esittämiseen.

Kaupungin keskustan ulkopuolella, jossa on kapinallinen asenne, Utopia on paras paikka kokea todellista paikallista homokulttuuria. Klubilla käy pääosin paikalliset homot, mutta henkilökunta ja asiakkaat ovat ystävällisiä ja lämpimiä taustastasi riippumatta. Tilava tanssilattia on aina vilkas toiminnan keskus, ja siellä järjestetään iltaisin drag-esityksiä, strippareita ja teematapahtumia. Jos haluat uppoutua täysin Kuala Lumpurin homoelämään, Utopia on oikea paikka tehdä se.

Kuala Lumpur

Gay-hotellit Kuala Lumpurissa

Ostoksilla käynti Kuala Lumpurissa on iso bisnes, ja homomatkailijoiden, jotka haluavat saada kaiken irti loputtomista korkealaatuisista liikkeistä ja laajoista ostoskeskuksista, kannattaa harkita yöpymistä ANSA Kaula Lumpur. ANSA:n äskettäin uusitut huoneet on viimeistelty tyylikkäällä ja modernilla designilla, jotka antavat etusijalle tilan ja mukavuuden. Huoneissa olevat kylpyammeet ovat romanttisia ja ylellisiä, ja niiden avulla asiakkaat voivat nauttia upeista kaupunkinäkymistä samalla, kun he rentoutuvat. Hotelli ei ole vain lähellä kaupungin parhaita kauppoja, vaan myös suurinta osaa homobaareista ja klubeista.

Kattouima-allas osoitteessa Invito Hotel Suites on ylivoimaisesti tämän modernin hotellin kohokohta. Suuri infinity-allas tarjoaa upeat näkymät horisonttiin ja hiljaista tilaa Kuala Lumpurin keskustan vilkkaiden katujen yläpuolella. Se on täydellinen palatsi rentoutumiseen tutustumisen jälkeen. Hotelli koostuu huoneistotyylisistä sviiteistä, joissa on oleskelu- ja makuutilat sekä hyvin varustettu keittiö. Sviitit ovat loistava vaihtoehto homomatkailijoille, jotka arvostavat yksityisyyttä ja omavaraisuutta matkustaessaan. Useiden läheisten tapahtumapaikkojen lisäksi Invitossa on myös oma ravintola ja baari.

Kuala Lumpur on planeetan kuudenneksi vierailluin kaupunki, joten ei ole yllättävää, että siellä on useita luksushotelleja, jotka tarjoavat paljon paremman vastineen kuin monissa muissa paikoissa. Yksi tällainen tapahtumapaikka on GTower hotelli, palkittu laitos Kuala Lumpurin sydämessä. Pienen ekologisen jalanjälkensä ja ympäristöön sitoutumisensa ansiosta GTower oli ensimmäinen hotelli Malesiassa, jolle on myönnetty vihreä arvosana, ja tämä sosiaalisesti tietoinen hotelli on suunnilleen homoystävällinen. Tyylikkäät ja tilavat huoneet tarjoavat ripauksen ylellisyyttä vierailullesi ja takaavat sinulle levollisen kokemuksen.

Kuala Lumpur

Gay saunat Kuala Lumpurissa

Kuala Lumpurin saunat ovat yleensä hyvin hoidettuja ja viihtyisiä, ja muutama laitos sijaitsee eri puolilla kaupunkia. Miehittää suuria tiloja, tilava sisustus ja 24/7 pääsy tehdä Mandi Manda yksi Kuala Lumpurin suosituimmista homosaunoista. Tapahtumapaikka houkuttelee suuria ja erilaisia ​​väkeä, jotka tulvii sen ovista nauttimaan hedonistisen hauskanpidon kolmesta kerroksesta. Paikan päällä on valikoima palveluita, kuten kuntosali, höyrysauna, sadekylpyjä ja jopa oma kahvila. Aivan kuten Mandi Manda, monet kaupungin homosaunat eivät mainosta LGBT+-fokustaan, mutta sisään päästyään tämä tulee täysin selväksi.

KL

Homooikeudet Kuala Lumpurissa

Kuten monet teokratiat, Malesian hallintoon vaikuttavat suurelta osin uskonnolliset uskomukset, arvot ja raamatulliset ideologiat. Malesiassa vallitseva usko on islam, ja Koraanin opetukset sanelevat voimakkaasti maassa ehdotetut ja säädetyt lait. Tästä syystä LGBT+-ihmiset Kuala Lumpurissa kohtaavat syrjintää, vaaroja, ennakkoluuloja ja väkivaltaa suhteettoman paljon verrattuna cis- ja heteroseksuaaliseen väestöön. Tuomitaan jopa 20 vuoden vankeusrangaistukseen, samaa sukupuolta olevien seksuaalinen toiminta on tiukasti kiellettyä Malesiassa ja valppaat teloitukset, ja LGBT+-ihmisten kiduttaminen on suvaitsevaista ja toisinaan poliisin rohkaisevaa.

Ei ole ollut merkkejä siitä, että Malesian hallitus olisi laillistanut samaa sukupuolta olevien avioliitot, eikä myöskään ole olemassa lakeja, jotka suojelisivat LGBT+-ihmisiä syrjinnältä ja palvelusta kieltäytymiseltä. Avoimesti homoseksuaalisia LGBT+-henkilöitä on kielletty palvelemasta armeijassa. Toisin kuin monissa maissa, yleinen mielipide LGBT+-asioista pysyy kielteisenä ja näyttää vain vähän paranemisen merkkejä – vuonna 2011 tehdyn kyselyn mukaan 8 % Malesian väestöstä ajatteli, että homoseksuaalisuus pitäisi hyväksyä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Kuala Lumpurissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Kuala Lumpurissa olevia matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Kuala Lumpur matkaasi vartenHanki opas