mykonos

Parhaat homobaarit Euroopassa

Lontoosta Mykonokseen

Euroopassa on paljon homobaareja. Tämä luettelo ei ole mitenkään lopullinen. Olemme koonneet yhteen valikoiman monivuotisia suosikkeja Euroopan parhaista homokohteista. Jotkut ovat sesongin suosikkeja, toiset ympäri vuoden suosikkeja. Kokeneet homomatkailijat ovat käyneet kaikissa tai useimmissa näistä baareista.

Länsi-Eurooppa on monien maailman kosmopoliittisimpien ja sosiaalisesti liberaalimpien kaupunkien koti. Numeerisesti mitattuna Euroopan homoisin kaupunki on Lontoo. Ärsyttävin homokohtaus löytyy Berliinistä. Ja paras homolomapaikka Euroopassa on Mykonos. Länsi-Euroopan suuret pääkaupungit ovat pitkään olleet homojen magneetteja. Baarit on lueteltu kohdassa

Kunnia

The Glory - Lontoo

Yksi Lontoon jännittävimmistä ja huippuluokan homobaareista, The Glory jää usein turisteilta kaipaamaan. Se sijaitsee Kingsland Roadilla Itä-Lontoossa. Vaikka Soho on Lontoon tärkein homoalue, löydät laajan ja vaihtoehtoisemman homoelämän, jos suuntaat itään Dalstoniin ja Hackneyyn.

The Glory on hyvä paikka mennä alkuillan drinkille. Se on myös esityspaikka. Löydät joitain Ison-Britannian parhaista drag queeneista ja queer-artisteista tekemässä työtä The Gloryssa. Illan edetessä siitä tulee juhlapaikka. Voit suunnata alakertaan tanssimaan varhaisiin tunteihin saakka.

Moeem - Barcelona

Barcelonassa on valtava homoelämä, joka keskittyy Eixamplen kaupunginosaan. Moeem on keskeinen, mutta se sijaitsee aivan Eixamplen ulkopuolella - Barcelonan homomaailma on melko laaja. Moeem on avoinna alkuillasta varhaisiin tunteihin koko viikon ajan. Barcelonassa on paljon upeita homobaareja, mutta meillä on tapana palata Moeemiin, koska siellä on niin kiire. Varsinkin viikonloppuisin on kova surina. Näet täällä paljon kuumia espanjalaisia ​​miehiä. No, useimmat heistä väittävät olevansa itse asiassa katalonialaisia!

RVT (Royal Vauxhall Tavern) - Lontoo

Toinen loistava Lontoon homobaari, joka ei ole Sohossa. RVT on Lontoon pisimpään toiminut homoklubi. Siitä on tullut keskeinen osa Ison-Britannian homoelämää. Lily Savagen kaltaiset kuuluisat drag queenit aloittivat uransa RVT:ssä. Mukana on myös legendaarinen tarina illasta, jolloin Freddie Mercury vei prinsessa Dianan RVT:hen pojaksi naamioituneena. Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta kaiken kaikkiaan tämä tapahtui 80-luvulla.

RVT isännöi erinomaisia ​​drag and teatteriiltoja. Siellä järjestetään myös teemaklubiiltoja. Se on historiallinen paikka ja kohdebaari monissa homo-iloissa Lontoossa. Se on enemmän kuin sen arvoinen vaellus Vauxhalliin.

COX - Pariisi

Ah, homo Paris. Pariisissa on monia upeita homobaareja, joista valita, joten suosikkia on vaikea valita. Olemme valinneet COXin, koska siitä alkavat niin monet upeat illat Pariisissa. Se on Le Marais'ssa Rue des Archivella. Le Marais'n gay-baarit avautuvat iltaisin Rue des Archivella, mikä on paras paikka aloittaa. Siellä on useita baareja, joista useimmissa on terassi. Voit istua ulkona ja flirttailla joidenkin paikallisten kanssa – itse asiassa pariisilaiset eivät ole niin töykeitä kuin legenda väittää! COXilla on pitkä happy hour ja nautit seurustelusta ja mahdollisesti flirttailusta terassilla.

Helie Welt - Berliini

Kun ajattelet Berliinin homobaareja, ajattelet… asioita, joita meidän ei ehkä pitäisi mainita tässä. Tiedät tarkalleen mitä tarkoitamme! Ja jos haluat tutustua Berliinin homoelämän risteilyihin, tutustu oppaaseemme homoristeilyt Berliinissä.

Helie Welt sijaitsee Schonebergissä ja on luokkabaari. Voit nauttia sivistyneen alkuillan drinkin. Se on myös hyvä paikka tuoda joku treffeille.

Jackie O'Mykonosin kaupunki

JackieO' - Mykonos

Kansainvälinen homosuihkukone laskeutuu Mykonokselle kevät- ja kesäkuukausina. Se on Euroopan suosituin homojen lomapaikka. JackieO' avautuu kesäjuhlakaudeksi ja se on paikka Mykonoksella. Löydät joitain houkuttelevimmista, ylöspäin liikkuvista homomiehistä JackieO'sista. Ehdoton paikka kohtauksen kuningattareille.

Papukaijat - Sitges

Toinen kausiluonteinen hotspot, Parrots on homobaari Sitgesin sydämessä. Se on myös paikallisen homoelämän sydän. Terassin tuolit ja pöydät ovat tien toisella puolella olevaa baaria - Central Bar Cafea - päin, mikä tarkoittaa, että sinun on pakko päästä eroon kyvyistäsi. Parrots on erittäin suotuisa juttelemiseen ja flirttailulle, ja sieltä homoillat yleensä alkavat Sitgesissä.

Piha - Soho

Kyllä, Soho on Lontoossa, mutta se on monella tapaa minihomokaupunki itsessään. Emme voineet olla sisällyttämättä Soho-gay-baaria, joten valitsimme The Yard Barin. Se on erittäin suosittu paikallisten keskuudessa. Voit suunnata The Yardiin drinkille töiden jälkeen. Se on myös hyvä paikka aloittaa iltasi viikonloppuna. Löydät Lontoon hienoimpia silmänruokaa The Yardista. Lue lisää: Sohon parhaat homobaarit.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Barcelonassa

Selaa valikoimaa retkiä Barcelonassa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Barcelona matkaasi vartenHanki opas