Suunnittele Palm Springs Getaway

Suunnittele Palm Springs Getaway

Greater Palm Springs on todellinen taiteen, kulttuurin ja LGBTQ+-yhteisön keidas laajassa Coachella-laaksossa. Yhdeksän selvästi erilaista kaupunkia käsittävälle autiomaalle on tunnusomaista sen henkeäsalpaavat näkymät, selkeä taivas ja lukuisat luksuslomakohteet ja hotellit. Greater Palm Springs sijaitsee kätevästi vain lyhyen ajomatkan päässä Los Angelesin, San Diegon ja Las Vegasin kansainvälisistä matkailukeskuksista, mikä tarkoittaa, että Greater Palm Springs on helposti saavutettavissa oleva kohde missä tahansa. Heiluvia palmuja täynnä ja vuosisadan puolivälin arkkitehtuuria täynnä oleva Greater Palm Springs on yksi Travel Gayn suosituimmat paikat Yhdysvalloissa ja hyötyvät ympärivuotisesta pride-kalenterista ja muista LGBTQ+-tapahtumista.

Vaikka tunnetuin Greater Palm Springsin kaupungeista on Palm Springs itse, ympäröivät Rancho Miragen, La Quintan ja Coachellan siirtokunnat tarjoavat kukin runsaasti kulttuuria ja viihdettä, jotka vain odottavat löytäjäänsä. Kaikissa näissä kohteissa vallitsee taiteellinen henki, josta voi nauttia alueen kaikilla osa-alueilla, sen ikonisesta arkkitehtuurista aina Greater Palm Springsin kodiksi kutsuvien työtaiteilijoiden luetteloon.

Auttaaksemme seuraavaa matkaasi, olemme koonneet pakollisen oppaan, joka sisältää kaikki tiedot, joita tarvitset seuraavan Greater Palm Springs -matkasi suunnitteluun.

 

Kuinka päästä Greater Palm Springsiin?

 

Avain Greater Palm Springsiin on US Interstate 10 – tämä on reittisi autiomaahan sisään ja sieltä pois ja yllättävän nopea yhteys Los Angelesin ja San Diegon kosmopoliittisilta alueilta. Sellaisenaan monet LGBTQ+-matkailijat yhdistävät pakomatkan Greater Palm Springsiin lyhyeen oleskeluun Los Angelesin kummallisessa keidasissa.

Jos matkustat kauempaa, yleisin tapa päästä Greater Palm Springsiin on Palm Springsin kansainvälisen lentokentän kautta, joka helpottaa nyt erilaisia ​​suoria lentoja ja lisää palveluita. Lentokenttä on suunniteltu ottamaan alueelle vierailijat tervetulleiksi sopivan rennosti, vaihtamalla pitkät jonot ja loisteputkivalot hoidetuihin puutarhakäytäviin ja näyttäviin alkuperäisiin taideteoksiin. Päätätpä sitten saapua Greater Palm Springsiin, voit nauttia upeista näkymistä ja äärettömästä henkeäsalpaavista aavikkomaisemista.

 

Missä sinun kannattaa yöpyä kohteessa Greater Palm Springs?

 

Palm Springsistä pitkään hyötyneen kukoistavan matkailualan ansiosta kaupunki palvelee nykyään erittäin hyvin erilaisista hotelleista ja lomakohteista, jotka sopivat jokaisen LGBTQ+-matkailijan makuun. Jos olet kiinnittänyt katseesi Palm Springsin kaupunkiin, yksi niistä Travel Gaysuosituin hotelli on East Canyon Hotel and Spa. Tämä homojen omistama kiinteistö oli aikoinaan yksinomaan homovieraille, mutta nykyään se toivottaa tervetulleeksi monipuolisemman yleisön kaikista yhteisöistä. Se on edelleen kiistatta omituinen paikka, ja vieraat voivat hyödyntää uima-altaan äärellä olevia huoneita ja iltaisia ​​iloisia tunteja. Lähellä Arenas Roadia, kaupungin LGBTQ+-yöelämän keskusa, East Canyon sopii hyvin hyödyntämään kaikkea Palm Springsin tarjottavaa.

Rakennettu Coachella-laaksoon 1920-luvulla, La Quinta Resort and Spa on yksi Greater Palm Springsin vanhimmista hotelleista, ja se todella kuvaa alueen 20-luvun alun popularisoinnin olemusta Hollywoodin kasvavan julkkisväestön keskuudessa. Hotelli sijaitsee 45 hehtaarin vehreällä nurmikolla, ja se tarjoaa asiakkaiden pääsyn uima-altaalle ja valikoiman terveys- ja kuntoilupalveluita.

Greater Palm Springsissä on myös Kalifornian ainutlaatuisimpia yksityismajoituksia, AirBnB:itä ja majataloja. Unelmoitpa nukkumisesta tähtien alla tai yksityishuvilan syrjäisestä vapaudesta nauttimisesta, laajasta Coachella-laaksosta löydät kaiken, mitä kaipaat.

 

Minne mennä ulos Greater Palm Springsissä?

 

Ei ole mikään salaisuus, että Greater Palm Springsissä asuu joitakin Pohjois-Amerikan parhaista LGBTQ+-yöelämästä, ja Palm Springsin Arenas Roadin alue tarjoaa suurimman valikoiman homobaareja, klubeja ja tanssipaikkoja. Palm Springsin omituisen yöelämän kauneus on näkymättömien rajojen ja rajojen puute, jotka erottavat monia maailmanlaajuisia LGBTQ+-kohtauksia. Löydät nuoria ja vanhoja yksilöitä juhlimassa toistensa kanssa tästä todella kattavasta tapahtumapaikasta

Epäilemättä yksi Palm Springin suosituimmista homobaareista, Toucans Tiki Lounge on Havaiji-aiheinen baari, joka tarjoaa rennon ilmapiirin, juomia ja terveellisen sekoituksen LGBTQ+ paikallisia ja turisteja. Palm Springsin keskustassa sijaitseva sunnuntai on baarin suosituin päivä jatkuvasti viihdyttävän Sunday Revuen ansiosta. Toucans on myös täydellinen paikka nauttia esityksistä joidenkin kaupungin lahjakkaimpien ja karismaattisimpien drag queenien esityksistä.

Greater Palm Springsiin matkustavien kannattaa ehdottomasti käydä, jos haluat nauttia herkullisia cocktaileja ja elävää viihdettä, karaokea ja teemailtoja. Yksi yksitoista. Tämä Cathedral City -cocktailbaari on paikallinen suosikki sen ystävällisen ilmapiirin ja säännöllisten kabareetapahtumien vuoksi.

 

Mitä tehdä Greater Palm Springsissä?

 

Greater Palm Springs on kansainvälisesti tunnustettu runsaasta taiteellisesta kulttuuristaan, ja alueen arkkitehtoninen luonne ja vierailijat voivat nauttia erilaisista museoista, gallerioista ja retkistä, jotka on suunniteltu korostamaan tätä ainutlaatuista luovaa henkeä. Palm Springsin taidemuseo on kulttuurin keskus, ja siellä on kokoelma teoksia, jotka kuvastavat innovatiivista ja eteenpäin suuntautuvaa lähestymistapaa taiteeseen.

Hiljaisesti huojuvat palmut ja rauhallisuutta inspiroiva ilmasto, Greater Palm Springs on luksuskylpylöiden ja wellness-keskusten pesä. Se on ihanteellinen kohde LGBTQ+-matkailijoille, jotka etsivät mahdollisuuksia rentoutua ja rentoutua koko sydämestään hyväksyvässä ympäristössä. Yksi tämän kokoelman kohokohdista on Sensei Porcupine Creek Spa, joka sijaitsee Rancho Miragen maaseudulla ja korostaa luontokeskeistä lähestymistapaa hyvinvointiin.

Jos haluat löytää lisää Greater Palm Springsin tarjoiltavia kokemuksia, muista lukea Tekemistä Greater Palm Springsin pääkirjoituksessa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Palm Springsin parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Palm Springsissä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Palm Springs matkaasi vartenHanki opas