Trans Pride Manchester

Iso-Britannian Trans Pride -opas

Trans Pride on nousussa

Trans Pride -tapahtumat Isossa-Britanniassa kasvavat vuosi vuodelta viimeaikaisista ja vaatimattomista lähtökohdista. 90-luvulla Brighton Pride oli melko vaatimaton tapahtuma, joka keskittyi marssiin, juhliin puistossa ja pieneen keikkaan. Nykyään se on muuttunut homoseksuaaliksi Glastonburyksi, jossa on A-listoja ja satojatuhansia avustajia. Jotkut saattavat väittää, että homopride on nyt liian kaupallistettu, mutta tämä keskustelu vain osoittaa, kuinka pitkälle homojen oikeudet ovat edenneet.

Kulttuurisotien ikävän melun lisäksi transihmiset elävät todellista elämäänsä ja yrittävät päästä eteenpäin maailmassa. Trans Pride on paras tapa transihmisille kokoontua yhteen, juhlia ja jatkaa tasa-arvokampanjaa. Trans-hyväksynnän kasvaessa Trans Pride -tapahtumat tulevat näkyvämmiksi. Trans Pride -tapahtumat ovat olleet tosissaan vasta muutaman vuoden ajan. Liike on alkuvaiheessa, mutta edistystä on tapahtunut. Tässä on oppaamme joihinkin Ison-Britannian suurimmista Trans Pride -tapahtumista.

Trans Pride Lontoo

Trans Pride Lontoo

Lontoo isännöi ensimmäistä Trans Pride -tapahtumaansa vuonna 2019. On hämmästyttävää ajatella, että Ison-Britannian pääkaupungilla kesti niin kauan ennen kuin virallinen Trans Pride -tapahtuma järjestettiin. Sen järjesti Lucia Blayke - hänen rintaansa tatuoi sanat Trans Pride.

Joku ikimuistoisesti piti kylttiä, jossa luki "Niin sataa". Noin 1,500 osallistui Lontoon ensimmäiseen Trans Prideen.

Trans Pride Londonin oli määrä palata vuonna 2021, mutta globaali pandemia tuli tielle. Muista: "London Trans+ Pride on ja tulee aina olemaan protesti."

Trans Pride Brighton

Trans Pride Brighton

Brighton tunnetaan Ison-Britannian epävirallisena homopääkaupunkina. Se on kaupunki, jossa transihmiset tuntevat olonsa turvallisemmaksi hoitaessaan liiketoimintaansa. Se tunnetaan kaikenlaisena kaupunkina. Brightonin Trans Pride -tapahtuma on yksi parhaista. Sää on yleensä parempi etelärannikolla, ja Brightonissa on suhteellisen paljon transasukkaita. Se on varmasti kohdetapahtuma transihmisille ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa.

Vuonna 2020 Trans Pride Brighton täyttää 6 vuotta. Marssi alkaa yleensä Marlborough Pubista ja kulkee Brunswick Gardensiin Hovessa, josta löydät baarin, elävää musiikkia ja kojuja. Silloin on kyse auringosta juomisesta.

Trans Pride Manchester

Sparkle/Trans Pride Manchester

Trans Priden Manchesterissa järjestää trans-edustajaryhmä Kimallus. Se tapahtuu Sackville Gardensissa Manchesterin Gay Villagen sydämessä heinäkuussa. Sparkle perustettiin vuonna 2005, ja se järjesti ensimmäisen tapahtumansa samana vuonna, mikä teki siitä yhden Iso-Britannian pisimpään jatkuneista Trans Pride -tapahtumista. Vuoteen 2019 mennessä noin 26,000 XNUMX ihmistä osallistui Trans Prideen Manchesterissa.

Trans Pride Leeds

Trans Pride Leeds

Leedsissä oli ensimmäinen Trans Pride -tapahtuma vuonna 2018, ja Pride-marssi järjestettiin Trans Day of Visibility -päivänä lauantaina 31. maaliskuuta. Tapahtumaohjelma on moniin muihin Trans Pride -tapahtumiin kattavampi. Maaliskuun aikana järjestetään useita kulttuuritapahtumia, tapaamisia ja keikkoja, jotka johtavat itse marssiin.

Trans Pride Liverpool

Merseysiden ja Cheshiren alueen Trans Pridesta keskusteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 ja ensimmäinen tapahtuma järjestettiin vuonna 2019. Liverpool Queer Collective on paikka, josta saa tietoa Gay Pride- ja Trans Pride -tapahtumista Liverpoolissa.

Kuten olemme nähneet näistä tärkeistä Trans Pride -tapahtumista Isossa-Britanniassa, trans-oikeusliike on alkuvaiheessa, mutta suuria voittoja on saavutettu. Nämä tapahtumat tulevat todennäköisesti lisääntymään huomattavasti tulevina vuosina.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Brightonissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Brightonin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Brighton matkaasi vartenHanki opas