Homoryhmämatka: Egypti ja Kuninkaiden laakso

Gay Group Trip:

Egypt And The Valley Of The Kings

OutOfOffice-logo

Tietoja tästä matkasta

Tällä homoryhmämatkalla näet muinaisen Egyptin kohokohdat, kuten Kuninkaiden laakson, Luxorin ja nautit luksusristeilystä Niilillä. Egyptin pyramidit olivat maan suurimmat rakennukset, kunnes Lincolnin katedraali rakennettiin vuonna 1311 jKr. Olemme ajallisesti lähempänä Kleopatran aikoja kuin hän oli faaraoita, jotka rakensivat ne.

Lähtöpäivät

Soita matkaasiantuntijoillemme:

+ 44 2071571570
Homoryhmämatka: Egypti ja Kuninkaiden laakso

Ryhmämatkan erittely

Egyptin 2133951_1920
Päivät 1, 2 ja 3 - Kairo
Aloitamme Gizan pyramideista. Sinut kuljetetaan lentokentältä majoituspaikkaamme, josta on näkymät pyramideille.

Tapaamme 4. päivänä klo 1 ja tapaamme toisiamme.

Tapaat oppaasi ja matkanjohtajasi saadaksesi selvityksen tulevista seikkailuista. Käymme pyramidikierroksella 2. päivänä, näemme Sfinksin ja tutkimme muinaista hautaa. Suuntaamme myös Egyptin museoon, joka on yksi maailman hienoimmista museoista.

Kolmantena päivänä voit valita muutamista aktiviteeteista:

 • Matka Memphis (0t Elvis paikka!)

 • Perinteinen souk

 • Djoserin pyramidit

 • Rentoudu ja juo auringossa

Alexandria
Päivä 4: Aleksandria
Kuuluisa Alexandria Library tarjoaa yli 8 miljoonaa kirjaa, mikä tekee siitä yhden maailman suurimmista tietovarastoista. Aleksandria on satamakaupunki, jolla on pitkä historia, joka kattaa suuren osan Egyptin ja Helleenien historiasta. Vietämme päivän kaupunkikierroksella.
Aswan
Päivä 5: Assuan
Assuan on kaupunki Niilin rannalla. Teemme veneretken Isisin temppeliin, jossa on Egyptin hienoimpia kaiverruksia. Vierailemme myös nubialaiskylässä.
Niili
Päivät 6, 7 ja 8: Niilin risteily
Niilillä purjehtiminen on loistava tapa tutustua Egyptiin. Teet sen tyylikkäästi. Oleskele kannella tai baarissa ja näe ohimenevän Niilin arkea.

Toimintaamme kuuluu:

 • Perinteisellä felucca-veneellä ratsastus ja Niilin itäpuolen hiekkadyynien tutkiminen.

 • Matka muinaiseen Kom Ombo -temppeliin vuodelta 181 eaa. Viehättävä raunio joen reunalla, joka valaisee Egyptin kreikkalais-roomalaista aikakautta.

 • Matka Egyptin parhaiten säilyneeseen temppeliin, joka juontaa juurensa 237-57 eKr. Ainoa tapa päästä Edfun temppeliin on hevoskärryillä.


Niilin risteily sisältää matkan kohokohtaisen retken: Kuninkaiden laakson ja Luxorin. Täällä näet maanalaisia ​​hautoja ja hieroglyfejä. Näemme myös kuningatar Hatshepsutin temppelin ja valtavat Mem0n-kolossipatsaat.
Kairo
Päivät 9 ja 10: Luxor/Kairo
Karnakin temppelikompleksi, joka rakennettiin noin 4000 vuotta sitten. Sen valmistuminen kesti noin 2000 vuotta. Tämä on viimeinen pysäkkimme LGBT-kiertueellamme Egyptissä. Se on vain lyhyt lento takaisin Kairoon, jossa voit rentoutua drinkin kera. Sinut siirretään lentokentälle paluulennolle päivänä 10.
Soita matkaasiantuntijoillemme
+ 44 2071571570
Lisätietoa

Purjehdit tyylikkäästi Lord of the Glensillä, upealla skotlantilaisristeilyaluksella. Se on tyylikäs merenkulkujahti, joka voi purjehtia Caledonian kanavan läpi mutta myös Atlantilla. Tämä on LGBT-matka, jossa on enintään 54 vierasta. Odota skotlantilaista aamiaista joka aamu ja iltaviihdettä.

Mitä seuraavaksi?

Aloita lähettämällä kysely, ja yksi asiantuntijatiimistämme ottaa sinuun yhteyttä seuraavan 24 tunnin kuluessa keskustellakseen tarpeistasi. Kaikki sivustomme hinnat eivät sisällä lentoja, mutta voimme tietysti järjestää ne puolestasi.

Mitä asiakkaamme sanovat
 • Anthony S.

  Testimonial tähdet

  Tähtien palvelu. Tähtien tuotteet. Tähtien ihmiset ja se paranee paljon, kun otat puhelimen ja soitat.

 • Johannes

  Testimonial tähdet

  Super asiakaslähtöistä palvelua. Ensikontaktista lähtien minulla on ollut lämmin, tehokas, ystävällinen ja joustava palvelu.

 • Tiberiu

  Testimonial tähdet

  Luotan antamiseen Out Of Office 5 tähden arvostelu! He ovat epäilemättä yksi johtajista tällä alalla.

Tehdä tiedustelu

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli