Homoryhmämatka: Etelä-Afrikan seikkailu

Gay Group Trip:

South Africa Adventure

OutOfOffice-logo

Tietoja tästä matkasta

Koe homojen Etelä-Afrikan kauneus tällä 11 päivän ryhmämatkalla. Tarkkaile kauniita alkuperäisiä villieläimiä safarikierroksella, maistele viiniä viinitarhoissa ja sukella suurten valkohaiden kanssa muiden LGBT-matkustajien kanssa.

Lähtöpäivät

19 lokakuuta 2024 perjantaina

1 torstai

Soita matkaasiantuntijoillemme:

+ 44 2071571570
Homoryhmämatka: Etelä-Afrikan seikkailu
Homoryhmämatka: Etelä-Afrikan seikkailu
Homoryhmämatka: Etelä-Afrikan seikkailu
Homoryhmämatka: Etelä-Afrikan seikkailu
Homoryhmämatka: Etelä-Afrikan seikkailu

Ryhmämatkan erittely

Image (3)
Päivät 1, 2, 3 ja 4: Kapkaupunki
Matkasi alkaa Kapkaupungista, jossa vietämme seuraavat 4 yötä. Sinut toivotetaan tervetulleeksi tähän kosmopoliittiseen kaupunkiin kolmen ruokalajin aterialla paikallisen perheen kotona. Loput täällä olevasta ajasta voit viettää vapaa-ajalla; rentoutua läheisellä homorannalla, vaeltaa ylös Pöytävuorelle upeita näkymiä varten tai uida suurten valkohaiden kanssa - valinta on sinun.
delaire-graff-1547986_1920
Päivät 5 ja 6: Viinimaat
Vilkkaan Kapkaupungin kaupungin lähellä sijaitsevat Winelands. Tarkkaile ympäröiviä viinitarhoja, kallioisia vuoria ja kaukaisen kaupungin horisonttia. Aikaamme täällä sisältyy myös koko päivä vierailemalla viinitiloilla, kun hyppäämme viinitilajunaan ja siitä pois.
leopardi-2798940_1920
Päivät 7, 8 ja 9: Kruger Park
Valmistaudu näkemään uskomattomia villieläimiä, sillä tänään olemme menossa safarille Kruger Parkiin. Täällä voit odottaa näkeväsi leijonia, sarvikuonoja, kirahveja, seeproja, gepardeja, norsuja, virtahepoja ja leopardeja. Kokenut metsänvartija opastaa sinut puiston läpi avoimella safariajoneuvolla.
Ylellinen Botswana Safari Gay Group -matka
Päivät 10 ja 11: Johannesburg
Tänään ajamme Etelä-Afrikan suurimpaan kaupunkiin, Johannessburgiin. Tänä iltana juhlimme homoryhmämatkasi päättymistä ennen kotiinpaluuta.
Victoria Falls
Valinnainen: 3 päivää Victoria Fallsissa
Voit liittyä 3 yön valinnaiseen pidennykseen Victoria Fallsissa, maailman suurimmassa vesiputouksessa. Majoitumme boutique-lodgessa Zimbabwessa.

Saapuessasi järjestetään valinnainen 2 tunnin risteily alas Zambezi-jokea. Kahden täyden päivän aikana löydät yhden maailman suurista luonnonihmeistä. Veden ukkosen ääni kuuluu kilometrien päähän. Syömme lounaan Batokan rotkossa, josta on näkymät vesiputoukselle. Voit myös valita vetoketjun ja muita adrenaliinia pumppaavia aktiviteetteja.

Viimeisenä päivänä maistelemme klassista zimbabwelaista ruokaa elävän musiikin säestyksellä. Afrikan äänet ja maut tekevät sopivan lopun eeppiselle matkalle.
Soita matkaasiantuntijoillemme
+ 44 2071571570
Lisätietoa

Purjehdit tyylikkäästi Lord of the Glensillä, upealla skotlantilaisristeilyaluksella. Se on tyylikäs merenkulkujahti, joka voi purjehtia Caledonian kanavan läpi mutta myös Atlantilla. Tämä on LGBT-matka, jossa on enintään 54 vierasta. Odota skotlantilaista aamiaista joka aamu ja iltaviihdettä.

Mitä seuraavaksi?

Aloita lähettämällä kysely, ja yksi asiantuntijatiimistämme ottaa sinuun yhteyttä seuraavan 24 tunnin kuluessa keskustellakseen tarpeistasi. Kaikki sivustomme hinnat eivät sisällä lentoja, mutta voimme tietysti järjestää ne puolestasi.

Mitä asiakkaamme sanovat
 • Anthony S.

  Testimonial tähdet

  Tähtien palvelu. Tähtien tuotteet. Tähtien ihmiset ja se paranee paljon, kun otat puhelimen ja soitat.

 • Johannes

  Testimonial tähdet

  Super asiakaslähtöistä palvelua. Ensikontaktista lähtien minulla on ollut lämmin, tehokas, ystävällinen ja joustava palvelu.

 • Tiberiu

  Testimonial tähdet

  Luotan antamiseen Out Of Office 5 tähden arvostelu! He ovat epäilemättä yksi johtajista tällä alalla.

Tehdä tiedustelu