Homoryhmämatka: Kreikan saarihyppely

Gay Group Trip:

Greek Island Hopping

OutOfOffice-logo

Tietoja tästä matkasta

Tämä homoryhmämatka ei perustu tiukkaan matkasuunnitelmaan, joten sinulla on runsaasti aikaa rentoutua ja tutustua Kreikkaan samanmielisten kaverien kanssa. Tällä matkalla pääset tutkimaan saarihyppelyn etuja - mukaan lukien matkat Milosiin, Mykonokselle, Santorinille - ja Ateenaan mantereella.

Lähtöpäivät

3. kesäkuuta 2024 sunnuntaina

12. heinäkuuta 2024 torstai

11 tiistai

14 perjantai

Soita matkaasiantuntijoillemme:

+ 44 2071571570
Homoryhmämatka: Kreikan saarihyppely
Homoryhmämatka: Kreikan saarihyppely
Homoryhmämatka: Kreikan saarihyppely
Homoryhmämatka: Kreikan saarihyppely
Homoryhmämatka: Kreikan saarihyppely

Ryhmämatkan erittely

Ateena
Päivät 1 ja 2: Ateena
Matkan kohteet eivät muutu, mutta Kreikan lauttaajat saattavat muuttua, mikä saattaa muuttaa matkasuunnitelman järjestystä.

Yksi edustajistamme toivottaa sinut tervetulleeksi lentokentälle ja kuljetetaan hotelliin. Sitten on sen aika vieraile Akropolis-kukkulalla, kiiltävässä linnoituksessa kukkulalla, jossa on Parthenon, todella yksi maan suurimmista rakennuksista. Voit myös vierailla arkeologisessa museossa, jossa on antiikin Kreikan ihmeitä. Sitten on aika tutustua moderniin Kreikkaan ja sen yöelämään. 
Milos - Kreikka
Päivät 3–5: Milos
Aika lähteä saarihyppelylle. Aloitamme Milosista, joka on yksi vähemmän tunnetuista saarista, mutta vastustamaton. Upeiden rantojen, muinaisten raunioiden ja ystävällisten paikallisten ympäröimä tämä on paratiisin tuntematon nurkka.

Suosikkikreikkalainen äitimme on paikallinen, joka kertoo meille kaiken saarestaan. Viemme sinut myös saarelle ATV-ajoneuvolla. Sitten voit epäilemättä ottaa aurinkoa rannalla.
Santorini
Päivät 6 ja 7: Santorini
Saavut Thiran lentokentälle ja sinut kuljetetaan majoituspaikkaasi, josta on näkymät Santorinille ja Egeanmerelle. Yhtenä maailman kuuluisimmista saarista se on hienostunut ja luonnonkaunis paikka; tulet rakastumaan rantoihin, auringonlaskuihin, kuumiin lähteisiin ja viinitiloihin.

Ei ole parempaa paikkaa rentoutua, juoda ja nauttia elämästä kuin Santorini.  
Santorini
Päivät 8, 9 ja 10: Mykonos
Mykonos on tietysti kuuluisa vilkkaasta homoelämästään ja vilkkaasta yöelämästään. Homohotelleista, kuten Elysium, baareihin, kuten Jackie O's, puhumattakaan homorannasta, sinulla on niin paljon tekemistä ja näkemistä. 

Tämä on loistava juhlakohde rauhallisella saarella, jota ympäröivät antiikin maailman rauniot. Mistä ei pidä?
Ateena
Päivät 11 ja 12: Ateena
Päättääksemme matkasi palaamme Ateenaan. Sinulla on mahdollisuus tehdä ostoksia, tutustua museoihin, yöelämään ja ruokaan. Sitten on aika sanoa hyvästit, Kreikka. 
Soita matkaasiantuntijoillemme
+ 44 2071571570
Lisätietoa

Purjehdit tyylikkäästi Lord of the Glensillä, upealla skotlantilaisristeilyaluksella. Se on tyylikäs merenkulkujahti, joka voi purjehtia Caledonian kanavan läpi mutta myös Atlantilla. Tämä on LGBT-matka, jossa on enintään 54 vierasta. Odota skotlantilaista aamiaista joka aamu ja iltaviihdettä.

Mitä seuraavaksi?

Aloita lähettämällä kysely, ja yksi asiantuntijatiimistämme ottaa sinuun yhteyttä seuraavan 24 tunnin kuluessa keskustellakseen tarpeistasi. Kaikki sivustomme hinnat eivät sisällä lentoja, mutta voimme tietysti järjestää ne puolestasi.

Mitä asiakkaamme sanovat
 • Anthony S.

  Testimonial tähdet

  Tähtien palvelu. Tähtien tuotteet. Tähtien ihmiset ja se paranee paljon, kun otat puhelimen ja soitat.

 • Johannes

  Testimonial tähdet

  Super asiakaslähtöistä palvelua. Ensikontaktista lähtien minulla on ollut lämmin, tehokas, ystävällinen ja joustava palvelu.

 • Tiberiu

  Testimonial tähdet

  Luotan antamiseen Out Of Office 5 tähden arvostelu! He ovat epäilemättä yksi johtajista tällä alalla.

Tehdä tiedustelu